İzmir Kadın Doğum Doktoru Önerisi

Medicana Mustafa Melih Erkan ile devam ediyorum. Araştır istersen
Merhabalar bebeğinizi sağ salim kucağınıza almışsınızdır inşallah 🤲🏻 medicanada melih beye gitmişsiniz sanırım. Nasıl bir tedavi uyguladı düşüklerden sonra size? Ve doğal yollardan mı gebe kalmıştınız?

Merhabalar bebeğinizi sağ salim kucağınıza almışsınızdır inşallah 🤲🏻 medicanada melih beye gitmişsiniz sanırım. Nasıl bir tedavi uyguladı düşüklerden sonra size? Ve doğal yollardan mı gebe kalmıştınız?
Merhaba
Çok şükür sağlıkla geldi dünyamıza. Öncesinde bir tedavi vs yapılmadı doğal yolla gebe kaldığım için. Pıhtılaşma varmış bende onun için sulandırıcı iğne kullandım gebe kaldıktan sonra.

Merhaba Arkadaşlar,
İzmir'e yeni taşındım sayılır, çok çevrem yok. İzmir'de gidip memnun kaldığınız, sevdiğiniz kadın doğum doktoru önerir misiniz?

2 kez kalp durması sebebi ile kürtaj oldum. Testler sonucu pıhtılaşma sorunum olduğu anlaşıldı. Ekim 2021 de sonlandırılmıştı gebeliğim. Doktorun tavsiyesi ile Aralık 2021 de korunmayı bıraktık. 1 yıl olmak üzere ama hala pozitifi göremedik maalesef. Gebeliğe engel başka bir problemim yok. Yaş faktörü belki etkiliyor bilmiyorum, yaşım 37, eşim 41. Çatlatma iğnesi vs henüz başka bir şey denemedim. Günden güne umudum tükeniyor. Her ay o test çubuğunda tek çizgi ile karşılaşmak beni o kadar kötü etkiliyor ki, günün sonunda anne olamayacağıma kendimi ikna etmiş oluyorum.

Bana güzel enerjilerinizi, dualarınızı gönderir misiniz? Rabbim isteyen, dileyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
Kemal ugurbıle gıtmede Kıme gıdıyo san git
Hem saygısız
Hem ilgisiz
Hem umursamaz

X