• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün İzmir İzzet Garden

ozgeee35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
14
0
36
İzmir
merhabalar, İzmir de İnciraltı İzzet Garden'da düğün yapan var mı acaba arkadaşlar. o tarafta o kadar çok yer gezdik ki iğçimize bir türlü hiç biri sinmedi. İzzet ve Şamdan arasında kaldık. İzzette tek sorun sayı da katılar 300 kişi üzeri mutlaka ekstraya tabi tutuyorlar. tam düğün bitişi yüklü bir şok yaşamak istemiyorum. düğünümüz 2013 ayazı olacak. 300-350 kişi civarı. orada düğün yapıp memnun kalan ya da kalmayan arkadaşların fikirlerini alırsam çok sevinirim. yarın sözleşmeyi iki yerden biriyle hazırlamam lazım :( şimdiden teşekkürler

canım herşey gönlünce olur inşallah öncelikle bende düğünümü izmirde yapıcağım yaklaşık bir maliyet çıkardılar mı size sorun olmazsa öğrenebilir miyim fiyatlarını

açıkçası çok değişken durum bu fiyatlar. yemekli yemeksiz. hafta sonu-hafta içi. kişi sayısı. hangi ay olacağına göre çok fark ediyor. biz iki gün boyunca inciraltı gölet pınarbaşı bayraklı tarafında heryeri gezdik beğendiğimiz yerlerin üzerinde durduk. hafta sonu ağustos için yemeksiz 4500 ile 8000 arasında gibi geneli

merhabalar, İzmir de İnciraltı İzzet Garden'da düğün yapan var mı acaba arkadaşlar. o tarafta o kadar çok yer gezdik ki iğçimize bir türlü hiç biri sinmedi. İzzet ve Şamdan arasında kaldık. İzzette tek sorun sayı da katılar 300 kişi üzeri mutlaka ekstraya tabi tutuyorlar. tam düğün bitişi yüklü bir şok yaşamak istemiyorum. düğünümüz 2013 ayazı olacak. 300-350 kişi civarı. orada düğün yapıp memnun kalan ya da kalmayan arkadaşların fikirlerini alırsam çok sevinirim. yarın sözleşmeyi iki yerden biriyle hazırlamam lazım :( şimdiden teşekkürler

Anlaşma imzaladın mı İzzet' le. Benim de 8 haziranda orada olacak.

çok geç oldu biliyorum ama yeni fark ettim mesajı :( öncelikle hayırlısı olsun. bizm ki 25 ağustosta izzette olacak. sözleşmeyi eylül ayında yaptık. inş.gönlümüze göre olur. sadece bugün birşey öğrendim ve çok üzüldüm. izzetin orkestrasını beğenmiştim açıkçası grup performans ve açelya vardı. ama açelya şu anda o ses türkiyede yarışmacı:( sanırım tekrar izzete dönmez. sahneleri çok iyiydi. inş. daha da iyi bir ekip gelir

Canım biz de eylül ayında yaptık sözleşmeyi. Organizasyondan sorumlu müdür Derya Hanım, Açelya' nın O Ses Türkiye' de yarışmacı olduğundan bahsetmişti bize. Açelya dönebilir de dedi, dönmezse de orkestrada sadece solist değişecek. Zaten bir erkek bir bayan solist vardı. Bayan değişmiş olacak yani....

hımmm inşallah döner diyelim dönmezse de orkestra aynıysa sorun yoktur. en önemli şey bi düğünde kesinlikle çalan müzikler. yine umarım iyi bir ses gelir. sizin düğün bizden 2,5 ay kadar önce. inşallah dilediğiniz gibi geçer düğününüz hiç bir sıkıntı olmadan

hımmm inşallah döner diyelim dönmezse de orkestra aynıysa sorun yoktur. en önemli şey bi düğünde kesinlikle çalan müzikler. yine umarım iyi bir ses gelir. sizin düğün bizden 2,5 ay kadar önce. inşallah dilediğiniz gibi geçer düğününüz hiç bir sıkıntı olmadan

İnşallah hepimizin sorunsuz geçer canım...
Bu arada takip ediyorum, açelya düelloyu da kazandı, ünlü olmaya doğru gidiyor :))

Back