İzmir hsg çekimi

Pisiannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2018
538
711
Merhaba
Bu konuyu daha önce ayrıntılı bilgi bulamadığım için bilgi vermek amaçlı açıyorum
Anestezili olarak İzmir medikal parkta yaptırdım. Öncelikle şunu söyleyeyim anestezili olmasının faydası acı hissetmemek ve açık olan tüplerin bile kasmaktan dolayı kapalı çıkmasını önlemek. Film çekilmeden 3 gün önce gidip kan tahlili yaptırdım(anestezi doktoru istiyor) daha sonra film çekileceği gün hiçbirşey yemedim su bile içilmiyor. Aynı ameliyata alır gibi önlük giydirip sedye ile götürdüler. Doktorum hep başımda idi . Damar yolu açıp anestezi uzmanı birazdan başlayacaklarını söyledi. 5 ten geriye sayarken 4 te kalmışım. Uyandığımda odadaydım, müşade odasında tutuyorlar tüm gün için oda açılmıyor. Ameliyathaneye götürülmem ve odada uyanman arasında tam 2,5 saat geçmiş. Uyandığımda belli belirsiz bir sızı vardı ama o da 1 saat içinde kayboldu. Uyandıktan 2 saat sonra hiçbirşeyin yoktu normal hayatıma devam ettim. Film çekildikten sonra 3 günde lekelenme gibi hafif kanama oldu.fiyatı ise 850 tl ne SSK ne özel sigorta karşılamıyor. Sonucu ben uyandığımda doktorum odama gelip söyledi hemen , onun içinde beklemiyorsunuz. Umarım bilgiler birine yardımcı olur

Gecmis olsun umarim sonucunuz iyi cikmistir. Bilgilendirme icin tesekkur ederiz onemli bir konu gercekten

Çok şükür tüplerim açık çıktı ama stresi beni bitirmişti. İnş yardımcı olur birilerine. İzmir de yardım almak isteyen olur ise seve seve bilgi paylaşırım

Merhaba
Bu konuyu daha önce ayrıntılı bilgi bulamadığım için bilgi vermek amaçlı açıyorum
Anestezili olarak İzmir medikal parkta yaptırdım. Öncelikle şunu söyleyeyim anestezili olmasının faydası acı hissetmemek ve açık olan tüplerin bile kasmaktan dolayı kapalı çıkmasını önlemek. Film çekilmeden 3 gün önce gidip kan tahlili yaptırdım(anestezi doktoru istiyor) daha sonra film çekileceği gün hiçbirşey yemedim su bile içilmiyor. Aynı ameliyata alır gibi önlük giydirip sedye ile götürdüler. Doktorum hep başımda idi . Damar yolu açıp anestezi uzmanı birazdan başlayacaklarını söyledi. 5 ten geriye sayarken 4 te kalmışım. Uyandığımda odadaydım, müşade odasında tutuyorlar tüm gün için oda açılmıyor. Ameliyathaneye götürülmem ve odada uyanman arasında tam 2,5 saat geçmiş. Uyandığımda belli belirsiz bir sızı vardı ama o da 1 saat içinde kayboldu. Uyandıktan 2 saat sonra hiçbirşeyin yoktu normal hayatıma devam ettim. Film çekildikten sonra 3 günde lekelenme gibi hafif kanama oldu.fiyatı ise 850 tl ne SSK ne özel sigorta karşılamıyor. Sonucu ben uyandığımda doktorum odama gelip söyledi hemen , onun içinde beklemiyorsunuz. Umarım bilgiler birine yardımcı olur

Öncelikle çok çok geçmiş olsun.Daha önce hsg çektirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki sizinki çok fazla uğraştırıcı geldi bana.Bakınız ben şu konumda detaylı olarak yazmıştım deneyimimi.Ne anestezi,ne ağrı,ne lekelenme tarzı dahi olsa kanama,ne hastanede zaman geçirme...

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/uzm-dr-cevat-bayrak-ile-agrisiz-hsg-deneyimim.984161/

Öncelikle çok çok geçmiş olsun.Daha önce hsg çektirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki sizinki çok fazla uğraştırıcı geldi bana.Bakınız ben şu konumda detaylı olarak yazmıştım deneyimimi.Ne anestezi,ne ağrı,ne lekelenme tarzı dahi olsa kanama,ne hastanede zaman geçirme...

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/uzm-dr-cevat-bayrak-ile-agrisiz-hsg-deneyimim.984161/

İzmir de malesef hsg çekimi ile ilgili dediğiniz gibi cihaza sahip bir doktor bulamadım ben Aylardır ertelemiştim anestezi korkusundan ama çok şükür sıkıntısız atlattım . Belki İzmir de de vardır ancak dediğim gibi ben bulamadım

Barış radyoloji de çektirmiştim özel doktorum vardı o orayla anlaşmalıydı fiyat siin kadar yüksek değildi ama anestezi aldım işlem oldu yarım saat sonra uyandım ayaklandım

CaCanım bende pazartesi çektirdm. Antibiyotik yazdı mı doktorun. Bana yazdı ama daha içmedim. Kafamda deli sorular var içsem ya hamile kalırsam bebeğe zararı olması? Bilemiyorum acaba soğan kürü yapsam antibiyotik yerine .
Merhaba

CaCanım bende pazartesi çektirdm. Antibiyotik yazdı mı doktorun. Bana yazdı ama daha içmedim. Kafamda deli sorular var içsem ya hamile kalırsam bebeğe zararı olması? Bilemiyorum acaba soğan kürü yapsam antibiyotik yerine .
Bana ağrıkesici yazmıştı sadece. Antibiyotik vermedi hiç canım. Acaba iltihap tarzı bişey mi gördü doktorun acaba? Birde şakın korkma ilk 5 hafta bebek kordonu oluşturmadığı için sadece yumurtanla besleniyor. Bu aşamada hamilede olsan zararı olmaz

Merhaba

merhaba canım ,evet bende orda çekildim geçen hafta dr un kimdi acaba ,benimde kanamam oldu bayag

Merhaba

Ben de izmir Medikal park funda Hanımın hastasıyım. Bugün anestezili hsg çekimim oldu. Çok rahat geçti. 11.30 da ameliyathanedeydim. 11.50 de ise odamdaydım. 13.45 te taburcu oldum. Anestesi geçtikten sonra ne ağrı, ne kanama ne de lekelenme oldu. Hsg için kesinlikle medikalparkı tavsiye ederim. Film çekimi 950, oda ücreti ile birlikte 1250 verdik toplamda

Ben iki defa çektirdim. Biri anestezili biri anestezisiz. Anestezili olanda ameliyathane gidip gelmem 15 dk uyuyup uyanmada dahil. Anestezisiz olanda 5 dk sürdü. Hafif sızı oldu çok azda kanama öyle aşırı ağrılı bir şey değildi yani. Çok şükür ki bir sorun da çıkmadı. İlk anestezi olmadan yapıldı yaklaşık 8 ay sonrada anestezili olan oldu. Dış gebelik geçirdim diye. Sormak isteyen olursa seve seve cevap veririm

Merhaba hangi hastane acaba bende cektiricem arastiriorum suan ve stresteyim... menemen yasam saglik 600 tl fiyt verdi ama guvenemedim yaptiran duymadim korktum anestezili istiyorumm ..
İzmirde değil benim yaptırdığım yer. Fethiye esnaf hastanesi.

bende izmirde sada hastanesinde dün hsg işlemim gerçekleşti.. 500 tl odedık ozlem ozbılen doktorum tupler acık cıktı cok sukur ama uyandıktan sonra ınanılmaz agrı yasadım agrı esıgı dusuk bır ınsanım belkı oyuzden merdıvene adım atamadım.. agrı kesıcıden sonra agrınız kalmıyor.

ama asla İZMİR CAN HASTANESİNİ tavsiye etmiyorum.. beni sabah 8 den ogleden sonra 3 e kadar beklettıler ac susuz vede ılgısız bır yer.. her sordugumuzda nezaman dıye 1 2 saat sonra dedıler damar yolu acık:KK1::KK1: okadar saat stres ıle bekledım asırı strestende patladım yeter artık dedım. 800 tl odememı gerı aldım ve dogru İZMİR SADA hastanesine gittim. hem ılgılendıler hemde 500 tl verdım .. belkı bırılerıne de bılgı vermıs olurum bu vesıleyle ... can hastanesi için iki kere dusunun ... zaten bu surecte yıpranıyoruz ... ısedıgımız cok bırsey degıl ılgı ... ıns hepımızın kucagı dolar .. saglıkla ıns..:dua::dua::dua::dua::dua::dua:

Merhaba arkadaşlar , ben izmir mavişehirde özel batı central hastanesine gidiyodum bana tüm tahliller yapıldı sıra hsg cekimine gelmişti doktor acıklama yapmadan adetin bitince gel uyuşturarak yaparsak 800tl, bayıltırsak 1000tl dedi yolladı beni, bende bayıltmalı falan bişey nasıl olcak die internetten bi araştırdım daha cok kokrtm, neyse doktora gitmeyide bıraktım, çiüli devlet hastanesine gittim ordaki doktorda hsg cekilmeden ilaç tedavisine başlamak saçma olır dedi ve beni tepecik devlet hastanesine yönlendirdi, yine korktum kaötım bir kaç ay gitmedim , sonra düşündüm devlet hastanesinde yaptıranların canı yok mu kmse ölmediyse bende ölmem dedim ve gittim,. İyi ki de gidip orda çekilmişim, 1000tl verilcek hiç bişey yokmus resmen özel hastaneler korkutup devlete yönlenmeyelim die bayultarak yapıyomus die düşümüyorum, Alttan muayene olur gibi bi alet takıldı, sonra 3 kez sıvı verildi o sıvı verildiginde adet sancısı gibi 5snlik bi baskı oldu hepsi bu kadar, somra antibiorik versiler kullandım, agrı kesici versiler ama içmeye bile gerek kalmadı hiç agrımadı, durumu olmayan para vermek istemeyenler hiç korkmayın gerçekten korkulcak bişeyi yok, benim gibi korkudan erteleyenler benim canım cok tatlıdır ben bile bayıltmadan yaptırdıysam herkes yaptırabilir diyebilirim

X