- 24 Nisan 2015
- 44
- 8
- 6
- 33
Merhaba arkadaşlar, ablalarım ve kardeşlerim. Eskiden son derece aktif, sosyal ve cesur biriydim. Daha sonra internette online bir oyuna başladım, 5 yıl oynadım, resmen asosyalleştim. Oyundaki çoğunluk Türk olmadığı için (İngilizcem mükemmel olmasa da iyidir), sürekli İngilizce konuşmaktan Türkçe'm bozuldu resmen. Konuşurken çok takılmaya başladığımı, bir cümlenin sonunu zar zor getirdiğimi , iki kelimeyi bir araya getiremediğimi farkettim. İngilizce de aynı şekilde! Bildiğim halde konuşmaya utanıyorum diyebilirim.. Bunun yanısıra dikkat problemimin de arttığını (konuşurken ne anlattığımı unutuyorum, birisi bir şey anlatırken bi süre sonra dinlemeyi bırakıyoru), özgüveniminse azaldığını görüyorum. Psikolojik destek aldım ama olmadı, elime geçmiş tüm fırsatları bu yüzden kaybettim.
Hipnoza inanıyorum, İzmir'de hipnoz yaptırmış ve sonuçtan memnun kalmış arkadaşlar varsa lütfen yardım edin. Etki ettiği süre, seans ücreti, hipnoz sonrası değişiklikler hepsini bilmek istiyorum, ve tabii ki de güvenilir bir yer olmalı.. Şimdiden çok teşekkür ederim, sağlıcakla kalın..
Hipnoza inanıyorum, İzmir'de hipnoz yaptırmış ve sonuçtan memnun kalmış arkadaşlar varsa lütfen yardım edin. Etki ettiği süre, seans ücreti, hipnoz sonrası değişiklikler hepsini bilmek istiyorum, ve tabii ki de güvenilir bir yer olmalı.. Şimdiden çok teşekkür ederim, sağlıcakla kalın..