Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları izmir hatay nokta durağı çevresinde kreş-anaokulu-oyun gurubu arıyorum

denizceyda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
19
5
43
2,5 yaşındaki oğlum için kreş veya oyun grubu olan anaokulu arıyorum. evde artık çok sıkılıyor ben çalışıyorum anneannesi bakıyor, hatay civarında inönü cad. üzerinde rahat götürebileceğim bir yer arıyorum anneannesi götürecek o nedenle evime yakın ve iyi bir yer olması benim için önemli yardımcı olursanız sevinirim.

çok fazla araştırma fırsatım olmadı ama evet buldum hatay nokta da özel sevgiyolu anaokulu şimdilik herşey çok güzel fakat oğlum biraz zor alışıyor bugün sabah bile servise ağlayarak bindi.ama ağlaması 2 dk bile sürmüyor 1 ay alışması sürer dediler. okulda hiçbir sorun yok orada çok aktif ve mutlu sabahları 8,30 da servis alıyor öğlen 13,00 de ben gidip alıyorum işten izin alıp...valla artık allaha emanet diyorum çünkü 3 yere gittim en iyisi buydu temiz ve yedirdikleri yemekler çok güzel bizzat gördüm :)

450 tl servis 50 tl alıyorlar yakınsan aslında sende götürebilirsin benim sabahları serin oluyor ve daha rahat ve kısa süren ayrılma şekli olduğu için tercih ettim canım...saat 8,30 - 13,00 saatleri arası oyun grubu diye geçiyor işte 3 yaş gurubunda bir girt görüş istersen şenay hanım yöneticisi yıllardır bu işin içindeler en güzelide çocukları gerçekten çok seviyorlar bunu anladım

Canım çok teşekkür ederim. Bizde başladık hayırlısıyla. Gerçekten anlattığın gibi. Çok memnunuz. Birde sürekli hastalanmasak müthiş olacak.

merhaba nasılsınız arkadaşlar bende kreş arıyorum aynı yerde oturuyorum oğlum 26 aylık yaş sınırı nedir öğrenmek istedim sizden tesekkürler

Benim kız hatay nokta durağında uygar ugur böceğine gidiyor cok memnunum brans dersleri öğretmenler harika herseyimizle ilgileniyorlar tavsiye ederim

X