İzmir gıda için sanal market

Dışarı çıkma işi evde yaparak minimuma iner zaten. Benim sütçüm telefon ediyoruz eve getiriyor sütü. Tam üç haftadır hiç ekmek almadım. Çeşit çeşit ekmek yapıyorum. Tek kötü yanı çok güzel olduğu için fazla yeniyor.

Sekiz senedir migros sanal kullanıyorum hiç dört günden uzun sipariş açtığını görmedim. ama şimdi girip bakıcam değiştirmiş mi diye.

Bizim o şekilde sık sık alışveriş yaptığımız şütçü vb kişiler yok. Etrafımız market dolu, küçük esnaf bile kapatmış her yeri. Çok amansız oldu bu durum.

Hehe olsun siz gene zayıfmışsınız.Süreçten snra verirsiniz Allahın izniyle. Biz annemle biraz balık etliyiz:))) ve onun kullandığı ilaçlar da olduğundan (kansr geçmişi var) özellikle dikkat etmeye calısıom.Garibim tatlı istio falan ama haftada 1 gün sadece ve o da şekersiz;bal ve pekmezle tatlandırıom:p annemin durumlarından ve coronadan snra içimden uzman diyetisyen çıktı:)))

Çook geçmiş olsun. Kendinize çok iyi bakın. Aslında bu virüs bize yine sağlığın herşeyden önemli olduğunu hatırlattı. Normal hayata, koşuşturmaya, para kazanmaya o kadar düşkünmüşüz ki...

Çook geçmiş olsun. Kendinize çok iyi bakın. Aslında bu virüs bize yine sağlığın herşeyden önemli olduğunu hatırlattı. Normal hayata, koşuşturmaya, para kazanmaya o kadar düşkünmüşüz ki...
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Çok doğru söylüosunuz.Şahsen ben bundan 1 yıl önce gerçekten sağlıktan daha önemli hiçbir şey olmadığını iliklerime kadar hissettim,öğrendim. Şimdi de korona..Allah hatırlatacak başka olaylar da yaşatmasın ve şu süreci de sağlıkla atlatalım inşallah.

2 minik hayvan mı? Biz de onlar da var vallahi. 3 kedi 1 köpek var evde, ev masrafı dışında bir de petshop harcamamız var ayriyetten :) Biz şu an bayraklıdayız
Hayvan değil:/// kızım🤗 kızlarım demeyi bi öğrenemedim hep böyle yanlış anlaşılıyor:/
Sizin için onlar da masraflı olur tabi.
Bu arada el çatlağı için ark..nun gliserinli bir kremi var, çatlaklara çok iyi geliyor;)

Hayvan değil:/// kızım🤗 kızlarım demeyi bi öğrenemedim hep böyle yanlış anlaşılıyor:/
Sizin için onlar da masraflı olur tabi.
Bu arada el çatlağı için ark..nun gliserinli bir kremi var, çatlaklara çok iyi geliyor:KK66:

Oyyyyy çok çok özür dilerim. Allah uzun ömürler versin.

Biz de öyle,hatta spor yaptığımızdan (leslie) biraz kilo bile verdik😊 amma velakin yine de temel bazı şeyler ihtiyaç oluyor.Peynir,ekmek,zeytin gibi..Ulaşmak istediğimizde dışarı çıkmak zorunda kalmamak adına bazı seyleri stokladık el mecbur.Ama 6 aya kadar ömrü var etin,peynirin vs.Birden yemiyoruz:) Ama inanın hiç aburcubur yemiyoruz.Bağışıklığı güçlü tutmak adına sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz. Tabi tüm bu dikkat ne derece işe yarar bilinmez.Allaha emanetiz hepimiz.
Ben de zinde kalalım diye anneme bahaneyle spor yaptırıyorum. Bende hala doğum kiloları mevcut ama bihayli inceldik annemle biz de:)
düzenli spor yapıp gayet sağlıklı beslenenler bile koronadan yoğun bakıma alınabiliyormuş. Bu bağışıklığı güçlendirme olayına da fazla yüklenmemek lazım galiba, sonrası fazla panik, paranoyak yapabilir insanı. Allah esirgesin herkesi biran evvel geçer gider umarım şu salgın.

Yaa o market çalışanlara araçsız ellerinde taşıtıyorlarmış:KK43: günlerdir sosyal medyada bi hayli olay oldu. Yazık günah insanlara:/ tercih etmeyin lütfen o seçeneğ🙏🙏
Eğer mahallende o marketten yoksa alışveriş yapamıyorsun zaten.
Ancak bu düzeni ben kurmadım.Ben alışveriş yapmayınca o market batmayacak.Ben kendimi düşünmek zorundayım.

Eğer mahallende o marketten yoksa alışveriş yapamıyorsun zaten.
Ancak bu düzeni ben kurmadım.Ben alışveriş yapmayınca o market batmayacak.Ben kendimi düşünmek zorundayım.
Düzeni kurmadınız ama beslemek ya da desteklemek zorunda da değilsiniz. Alternatifiniz vardır sonuçta.
Çok, ağır şeyler istemeyin bari. Ne diyim. Allah insaf versin.

Eklentiler

• 8D981E6E-75F7-45BB-A6A3-2579D91F57B1.webp
    8D981E6E-75F7-45BB-A6A3-2579D91F57B1.webp
    46 KB · Görüntüleme: 23
Yakın zamanda migrostan sipariş veren var mı? Eksik yada geç mi geliyor siparişler? İnstagramda yorumlar hep bu şekilde o yüzden cesaret edemiyorum

Back
X