• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri izmir gelinlikçileri hakkında acil yardım lütfen bayanlar..

bende mahperiye baktım modelleri bana cok hitap ediyordu fiyatlarda genelde 2000in altında.
kalitesi hakkında bilgisi olan var mı?

bende mahperiye baktım modelleri bana cok hitap ediyordu fiyatlarda genelde 2000in altında.
kalitesi hakkında bilgisi olan var mı?

Bende beğenmedim mahpeykerdeki gelinlikleri zaten cok az gelinlik var kalitesini bilmiyorum bı Sey diyemem ben simgede bı gelinliğe asık oldum ama akay gelinlikten aldırdılar nasip iste bence bilinmeyen yerlerde vakit kaybetme derim mutluluklar :16:

kizlar ben almanyada yasiyorum, dügün alisverisi icin izmire gitcez augostosda allahin izniyle
bana birkac gelinlikce söyleyebilirmisiniz uygun fiyatla tasli masli güzel? .. bide kemer altina gidelim diyoruz ordaki gelinlikciler nasil bir bilgiliniz varmi
ordaki fiyatlari falan.. bana yardimci olursaniz cok sevinirm:)

benımde dugunum agustos sonunda muglada yasıyoruz temmuz sonu gıbı gıdecegız ızmıre gelınlık almaya, ben dıktırmekle ugrasmak ıstemıyorum gıt gel yapamam hazır alıp gecmek ıstıyorum, kemeraltına gıderız buyuk ıhtımalle bırde burda duydugum bı kac yere gıderız, 2000 2500 tl butcemız, zaten bende fazla para vermek ıstemıyorum. ama oyle uyduruk seylerıde begenmıyorum. ben akayın bı kac modelını begenmıstım, fıyatları nasıldır bılen var mı? bırde onceden randevu mu almamız lazım gelınlıkcılere gıtmeden

benımde dugunum agustos sonunda muglada yasıyoruz temmuz sonu gıbı gıdecegız ızmıre gelınlık almaya, ben dıktırmekle ugrasmak ıstemıyorum gıt gel yapamam hazır alıp gecmek ıstıyorum, kemeraltına gıderız buyuk ıhtımalle bırde burda duydugum bı kac yere gıderız, 2000 2500 tl butcemız, zaten bende fazla para vermek ıstemıyorum. ama oyle uyduruk seylerıde begenmıyorum. ben akayın bı kac modelını begenmıstım, fıyatları nasıldır bılen var mı? bırde onceden randevu mu almamız lazım gelınlıkcılere gıtmeden

geçen gün abiye bakmak için akaya gitmştim ben bi genlk gördüm sordum 3500tl idi diğerleri nasıldır fiyatları bilmiyrm canım.ama randevu almak gerekiyormuş kadın öyle söyledi bana.buarada bence çok temmuz sonuna bırakma gelinlik işini derim

ben çankayada la melisaya diktiriyorum. hazır bi model denedim diktiktileri, kısa geldiği ve bi kaç yerini begenmediğim için yeniden dikilecek. daha önce buraya giden oldu mu

geçen gün abiye bakmak için akaya gitmştim ben bi genlk gördüm sordum 3500tl idi diğerleri nasıldır fiyatları bilmiyrm canım.ama randevu almak gerekiyormuş kadın öyle söyledi bana.buarada bence çok temmuz sonuna bırakma gelinlik işini derim

kpss ye hazırlandıgım ıcın sınavdan once bu işlerle uğraşamam sınavdan sonraya kalacak mecbur, sınavdan sonrakı hafta gıdıp hem gelınlık hemde mobılya ıcın nısanlımla dolasacagız bır seyler begenecegız, daha sonrakı haftada gıdıp mobılyalarımızı alacagız aynı gun gelınlık damatlık yetısmez, sonrakı haftaya kalır oda temmuz sonu yapar hatta agustos bası, ya hazır alacagım zaten gıder begenır alır gelırım

Ben Akaydan aldım gelinliğimi yaklaşık 3 -4 haftada veriyorlar gelinliGi sadece gelinlik fiyatı veriyorlar duvak tac falan aydı ücret ödeniyor benim gelinlik ve duvak yaklaşık 3500 peşin fiyatı tuttu Tâcımı katologtan beğendim sipariş edildi fiyatini bilmiyorum randevusuz kabul etmiyorlar gitmeden 1 hafta önce randevu almani tavsiye ederim mutluluklar :16:

Son düzenleme:
kpss ye hazırlandıgım ıcın sınavdan once bu işlerle uğraşamam sınavdan sonraya kalacak mecbur, sınavdan sonrakı hafta gıdıp hem gelınlık hemde mobılya ıcın nısanlımla dolasacagız bır seyler begenecegız, daha sonrakı haftada gıdıp mobılyalarımızı alacagız aynı gun gelınlık damatlık yetısmez, sonrakı haftaya kalır oda temmuz sonu yapar hatta agustos bası, ya hazır alacagım zaten gıder begenır alır gelırım

sorma ya ben de bu işler yüzünden doğru dürüst ders çalışamıyorum napıcam bilmiyorum.şöyle benden bi 3-5 tane olsa çok güzel olucak

Eki Görüntüle 385140

kızlar hayallerimin gelinliği diyebilirim kaç sene önce internette görmüştüm halen sakllıyorum bu resimi. moda falan umrumda değil seneye düğünümde bunu yaptırtmak istiyorum :)) izmirde dikim konusunda iyi bir yer varmı öneri olarak aklımda bulunsun :)

Kuzenim kemeraltında kızlaragası hanının içinde Buse moda evi diye bi yere diktirdi bu modelden eteği biraz daha az kabarık olsun istemişti tam istediği kabarıklıkta olmuş diken bayanın ellerine sağlık çok memnun kalmıştık hatta kuzenımden sonra bi düğün daha olmuştu bende orda diktirdim abiye bende memnun kalmıştım daha diktirmediysen öneririm :) :)

bende dün itibariyle gelinlik araştırmasına başladım:)miss defne relavtive simge,vivien angel ve madam burcu ya gittim.miss defne de modeller güzel 2 tane denedim fiyat 3850 dedi.relactivede sadece 1 tane giydirebilirim randevuyla çalışıyoruz dedi.ki sinir bi durum bu tavırda bi yere bi daha gitmem neyse 1 tane denedim ve beğenmedim 4500 dedi.simgeye girmem le çıkmam bir oldu kapıya koskoca lütfen randevu alınız yazmışlar.vivien angel vitrini herzaman hoşuma gitmiştir model açısından kıt yani beğenmedim:)son olarak madam burcu modeller güzel ama kumaşlar çok kalitesiz geldi bana çok uyduruk duruyor kafamda belirlediğim rakam 2000 tl fazlasını vermem miss defne güzel ama çok uçuk

merhaba arkasaşlar ben gelinliği maalesef simge modeevinden aldim. Gelinlik bakmak için sadece pazar günümüz olduğu için pek açık bir yer yoktu o yüzden simgeye gitmiştim ki randevu alıp gittim model bakmak için bile 1 saat bekledim. en sonunda gidiyoruz diyince hemen aldışlar. provalarda da istisnasız 1 er saat bekledim randevum olmasına rağmen kızdığın zaman sırayla gelip yılışıyorlar. teslim için gittiğimde gelinlik rezaletti resmen göğüs kısmı havada oturmuyor aslıları düşük askı istememe rağmen düz yapmışlar bide çocuk kandırır gibi düşük olrsa kollarını kaldıramazsın diyorlar ki bunu 2. provada konuşmuştuk ve ben öyle istediğimi söylemiştim. dikişler belirgin bi şekilde görünüyor. neyse düzeltip bir sonraki gün vericeklerdi kolun biri yapılmış biri yapılmamış potluklar aynen duruyor. anlayacağınız taktıkları iğneleri hiç birşey yapmadan geri çıkarmışlar. sayelerinde gelinlik hiç içime sinmedi öyle az parada vermemiştik keşke alsancaktaki doğru düzgün bir modaevine gitseydim ama maalesef pazarları açmıyorlar ve ben izmir dışından olduğum için hiç sevmediğim bir gelinliği giymek zorunda kaldım onlar yüzünden birde o kadar profesyonellikten uzaklarki müşterinin yanında bile birbirleriyle tartışıyorlar.

bu arada simge modaevinde öyle dedikleri 2500 ün üstü değil gelinlikler. zaten söyledikleri fiyatlarda tutarlı değil ilk gözatmak için girdiğimizde begendigim gelinlige 3400 dediler daha sonra randevu alıp gittiğimizde aynı gelinliğe 2800 dediler sonra 2250 indiler kimden ne kopartırlarsa yani

kızlar bende daha 7 ay once evlendım ama su yazıları gorunce valla sasırdım sız napıosunuz ya ızmırde helekı kemeraltında bıkere butun gelınlıkcıler hep aynı toptancılardan aynı malzemelerden alıo yanı mıss modaevı yok bılmemne modaevı oldumu inanın daha farklı daha kalıtelı demek degıl ben arkadasımın annesi gelınlıkcı 20 senedır ılk onunla gezdım ızmırde nekadar gelınlıkcı varsa tanıdıkları oldugu ıcın annesı yok sıze 1250 yok 1500 dedıler ama benım kafamda ne ıstedıgım vardı anlattım bana o fıyatlar bıle fazla geldı almak zorundasınız ya ılla kopardıgım kardır havasındalar en sonunda 1000 tlye dıktırdım benım gelınlıgım straplez ustu sırf tas ve boncuk işlemeli ve kesınlıkle yapıstrırma olmuycak dedım el işi oldu ve bu fıyata yaptırdım herkesde cok begendı benım tek memnun kalmadıgım konu kabarıklıgı cok fazla ıstıyodum o ıstedıgım kabarıklıkta olmadı provalarda o aynada bakınca cok kabarık gıbı gelıodu ama nebılım dugunde cekılen fotolarda sankı cokta degılmıs gıbı geldı tek sıkıntı yaptıgım bu oldu paranızı kaptırmayın sıkı pazarlık yapın onların işine gelıosa tavrını koymadan sız koyun bakın ozman ole baska yere gıtcek gıbı oldunuzmu nasıl ılgılenıp suyunuzua gıdıolar:)bıde dugune az kaldı trıplerınden uzak durun rahat davranın begenırsem sımdı alıcam ama begenmezsemde cok vaktım var deyın:)))bu benım gelınlıgım parlama var fotoda bıraz ama yınede azcok bellıEki Görüntüle 720356

kızlar bende daha 7 ay once evlendım ama su yazıları gorunce valla sasırdım sız napıosunuz ya ızmırde helekı kemeraltında bıkere butun gelınlıkcıler hep aynı toptancılardan aynı malzemelerden alıo yanı mıss modaevı yok bılmemne modaevı oldumu inanın daha farklı daha kalıtelı demek degıl ben arkadasımın annesi gelınlıkcı 20 senedır ılk onunla gezdım ızmırde nekadar gelınlıkcı varsa tanıdıkları oldugu ıcın annesı yok sıze 1250 yok 1500 dedıler ama benım kafamda ne ıstedıgım vardı anlattım bana o fıyatlar bıle fazla geldı almak zorundasınız ya ılla kopardıgım kardır havasındalar en sonunda 1000 tlye dıktırdım benım gelınlıgım straplez ustu sırf tas ve boncuk işlemeli ve kesınlıkle yapıstrırma olmuycak dedım el işi oldu ve bu fıyata yaptırdım herkesde cok begendı benım tek memnun kalmadıgım konu kabarıklıgı cok fazla ıstıyodum o ıstedıgım kabarıklıkta olmadı provalarda o aynada bakınca cok kabarık gıbı gelıodu ama nebılım dugunde cekılen fotolarda sankı cokta degılmıs gıbı geldı tek sıkıntı yaptıgım bu oldu paranızı kaptırmayın sıkı pazarlık yapın onların işine gelıosa tavrını koymadan sız koyun bakın ozman ole baska yere gıtcek gıbı oldunuzmu nasıl ılgılenıp suyunuzua gıdıolar:)bıde dugune az kaldı trıplerınden uzak durun rahat davranın begenırsem sımdı alıcam ama begenmezsemde cok vaktım var deyın:)))bu benım gelınlıgım parlama var fotoda bıraz ama yınede azcok bellıEki Görüntüle 720356

bütün gelinlikciler aynı ne demek öyle şey olur mu hiç. kullandıkları tüller kumaşlar danteller ve dikim hepsi farkediyor ki zaten sizin gelinliğinizin kalitesi de resimden belli oluyor dikimi vasat bence. daha kaliteli olanlar normal olarak daha pahalı tabi. tercih meselesidir buda.

bütün gelinlikciler aynı ne demek öyle şey olur mu hiç. kullandıkları tüller kumaşlar danteller ve dikim hepsi farkediyor ki zaten sizin gelinliğinizin kalitesi de resimden belli oluyor dikimi vasat bence. daha kaliteli olanlar normal olarak daha pahalı tabi. tercih meselesidir buda.

senın vasat dedıgın o gelınlıgı gordunmu??konusuosun bos bos gelınlık orda parlamadan ısık tan bellı bıle olmuyo herkes cok begendı ve gelınlıgımı ısteyen cok kısı oldu ha sen begenceksın dıye bısey yok senın zevkını bılemem duz gelınlıkerden nefret ederım para verseler ustune alıp gıymezdım ama ona bayılanlarda var ama ben kımseye bumu guzel vasat demıyorum benım zevkım ben begendım gıydım cokta guzel oldu gerısde senı ılgılendırmez okurken gozunle oku ılk gezdıgımde 20 yıldır gelınlıkcıde her yerınde calısmıs olan arkadasımın annesıyle gıtttım evet bı ton kumas var renk tonu var bende secerek begendım zaten ama kalkıpta sen kemeraltında gelınlıgımız gercek savarozki taş diyenlere bıle ınancak yapıda kafaya sahıbsın dıcek bıseyım yok haa benımkı gercek degıl 2. kalıte tastı gercegı zaten 5.000 tlden asagı olmaz o gelınlık okadarıdnı bızde bılıyoz o dıktırdıgım gelınlıge bana 2000 tlye dıkceklerını soylemıslerdı ama o paraya dıktırseydım kalıtelı olcaktı demek vay be ne kadar cok para verırsem o kadar kalıte oluyo sana gore yanı o zaman gercek mucevher takcaklardı cunku demı:)))))))))))))))

senın vasat dedıgın o gelınlıgı gordunmu??konusuosun bos bos gelınlık orda parlamadan ısık tan bellı bıle olmuyo herkes cok begendı ve gelınlıgımı ısteyen cok kısı oldu ha sen begenceksın dıye bısey yok senın zevkını bılemem duz gelınlıkerden nefret ederım para verseler ustune alıp gıymezdım ama ona bayılanlarda var ama ben kımseye bumu guzel vasat demıyorum benım zevkım ben begendım gıydım cokta guzel oldu gerısde senı ılgılendırmez okurken gozunle oku ılk gezdıgımde 20 yıldır gelınlıkcıde her yerınde calısmıs olan arkadasımın annesıyle gıtttım evet bı ton kumas var renk tonu var bende secerek begendım zaten ama kalkıpta sen kemeraltında gelınlıgımız gercek savarozki taş diyenlere bıle ınancak yapıda kafaya sahıbsın dıcek bıseyım yok haa benımkı gercek degıl 2. kalıte tastı gercegı zaten 5.000 tlden asagı olmaz o gelınlık okadarıdnı bızde bılıyoz o dıktırdıgım gelınlıge bana 2000 tlye dıkceklerını soylemıslerdı ama o paraya dıktırseydım kalıtelı olcaktı demek vay be ne kadar cok para verırsem o kadar kalıte oluyo sana gore yanı o zaman gercek mucevher takcaklardı cunku demı:)))))))))))))))

Tepkiniz çok hoş..

Back