arkadaşlar ben bu işi şubat ayından beri araştırıyordum ve emin olun bu saydğınız tüm mağazaları gezdim.Simge son derece ukala bi tavırla kovmaktan beter etti,ben birşeyler anlatmaya çalıştıkça parayı ödersin bizden model görürsün dediler resmen,ödemenizi aldıktan sonra size model gösteriyoruz falan dediler kulaklarıma inanamadım ayrıca fiyatlar 2000+ lira olarak başlıyor yani işleme güpür olmadan 2000 lira diyorlar.simgenin sırasındaki ve karşı sıradakilerin hepsini gezdik(buarada biz 3 kız arkadaş gitti ve üçümüzde gelinlik almak için gittik)o sıradaki tüm mağazalara girdik sırayla,tam rıdvan modaevinde çıkıp kulis yapıyordukki bi tane amca durdurdu bizi ve siz gelinlikmi alcaksınız dedi.evet deyince tam karşıdaki mahperiyi gösterdi.ben arıyorum orayı gidin selamımı söyleyin dedi,iyi bir hanımdır size yarıdmcı olur dedi gittik gerçektende aramıştı ve bir arkadaşım orda yaptırmaya karar verdi modeli çizdi hemen bayan,fiyatı çıkarttı ve son derece güleryüzle yaklaştı bizlere.alsancaktaki gelinlikçiler ise tam bir uçuk fiyat show yapıyorlar.hatta gayet basit bi şekilde şunu anlatıyım: kemeraltına Zehra modaevi vardı,bi şubede alsancaktı.kemeraltındakini kapatma kararı almışlar ve içerdeki ürünleri 250,500 ve 750 liraya satıyorlardı(gelinlikleri),girdik içeri kadın alsancaka gelin fln bugün son gün dedi cidden ertesi gün mağaza kapanmıştı.alsancağa gittik kalan ürünleri oraya taşımışlardı ve inanamadım ama gördüğümüz gelinlik 500 liradan 4000 liraya çıkmıştı.yani alsancak olduğu için sadece fiyat arttı,hatta bizi karşılayan kız ordaydı,direkt onla muhattap olduğum halde fiyatlar böyleydi.kızlar aklınızı kullanın kuş kondurmuyorlar,boşuna o kadar para wermeyin,çünkü hepsinin söylediği şey modelini getir dikelim yada hazır modelleri gösteriyorlar,en kötü ihtimalle sen tarif ediosun onlarda yardımcı oluolar şekillenio herşey.ben kemeraltına da gitmeyi istiyordum çünkü orda fiyatlar daha düşük oluyor.ordakileride gezdim sonra bir tanıdık aracılığyla bir modaewine girdim istediğim gelinliği 1200 liraya yaparız dediler hemen ölçü alındı bir hafta sonra ilk prova werildi,provaya gittiğimde gelinliğim nerdeyse hazırdı =) ikinci provada tam anlamıyla gelinlikti sadece işlemesi kalmıştı.şimdi ise dolabımda düğün gününü bekliyor =) kısaca söylemek gerekirse arkadaşlar kemeraltına muhakkak uğrayın ve pazarlık yapın baktınız istediğiniz fiyata inmiyorlarmı başka yerlerede bakıcaz deyin blöf yaparlar iyi fiyat verdik derler ama çıkın ordan(çıkmadan kapıdan döndürürler zaten istediğiniz fiyata).ayrıca üzülerek söylüyorum türkiyede fransız danteli kullanan çok küçük bir kitle var ve çok çok çok pahalı bir ürün.bir metre fransız danteli avucunuza sığar diğerleri sığmaz aklınızda bulunsun
biraz uzun oldu ama umarım fikir vermiştir.