Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu vakko bildigimiz vakko mu hani marka olanBirde Vakko ve Pronovias gelinlik fiyatlarını bilenler bana söyleyebilir mi?
AynenBu vakko bildigimiz vakko mu hani marka olan
Baska markalarda yazdım oraya. Zaten vakkodan bir tavsiye istemedim fiyat aralıgını gidip görüp bilen var mı diye sordum? Nasıl okuyorsunuz ne anlıyorsunuz da laf carpıtıyorsunuz anlamadım. Benımde bütcem kısıtlı zaten. Sadece gardropsta ikinci ellerin cok uyguna konuldugunu görünce belki fiyat en fazla iki katıdır diye düsünerekten sordum.Ablacim yanlis anlama ama burda vakkodan giyinen insan sayisi vakko kelimesinin harfleri kadardir nasil bi tavsiye verelimki
Canım teşekkürler şuanlık bütçem 5-6 bin tl.İzmir de gözde karadana nın gelinlikleri çok güzel instagramdan bak fiyatlarıda 15 bin civarı
Hemen inceleyeceğim teşekkür ederimCanim demets gelinlik evi var hem fiyat olarak uygun hemde muhtesem bir isciligi var bende temmuzda evlendim gelinligimi diktirdim yurtdisinda sirf onun icin gittim
Benimkini 5 bucuga dikmisdi resim atabilirim istiyosanCanım teşekkürler şuanlık bütçem 5-6 bin tl.
Hemen inceleyeceğim teşekkür ederim
Ben de orayı görmüştüm çok güzel hem de bi gelinliği iki şekilde kullanabiliyorsun kesin bak hatta bazı sitelerde buranın gelinlikleri 5 6 bine kiralanıyorCanım teşekkürler şuanlık bütçem 5-6 bin tl.
Hemen inceleyeceğim teşekkür ederim
Canım gittigim yere hem kına elbisemi hem gelinliğimi diktirmek üzere anlaşmayı düşünüyorum bende. After party düsünmüyorum cünkü dügün gecesi sabah erkenden balayı icin ucağa yetiseceğiz cok yorucu olur dedim5 bucuk
Benimkini 5 bucuga dikmisdi resim atabilirim istiyosan
Ayrica afterparty icinde diktirsim onuda 1500 tlye dikti
Merhaba, İzmir'de neresi var bilmiyorum ama ben gelinliğimi ASO Sümerler'den aldım. İsterseniz ıraya da bakabilirsiniz.Hanımlar Haziranda düğünüm var.. bana gelinlikçi tavsiyeleriniz var mı? Özel dikim tercihim ve fiyat performans açısından iyi olması da önemli. Çok fahiş fiyatlar veremem..
Merhaba ben evlendim hamileyim bile biraz geç oldu:)) biancovitadan aldım bu aradaMerhaba, İzmir'de neresi var bilmiyorum ama ben gelinliğimi ASO Sümerler'den aldım. İsterseniz ıraya da bakabilirsiniz.
Hahaha bu cevabı okumak için baktm yorumlara kuzumMerhaba ben evlendim hamileyim bile biraz geç oldu:)) biancovitadan aldım bu arada
Hahahah tarihe bakmadan cevapladı herhaldeHahaha bu cevabı okumak için baktm yorumlara kuzum