İzmir Gaziemir ev temizliği

Ceylinxox

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2018
2
0
1
35
Gaziemirde ayda bir ev temizliği yapacak güvenilir işinde iyi birisini arıyorum. Vileda temizliği istemiyorum. Ayrıntıları konuşmak için ilgilenenlerden msj bekliyorum

Bende gaziemirde ev temizligi icin birini ariyorum.ama ozellikle belirtmek istiyorum ki lutfen is buyurmam beklenmesin sonuçta ev temizliği ne yapılacağı belli öyle üstten üsten temizlik yapılmasın dip köşe yapılsın.Vakit kaldığında ütü ve yemek yapılsın öncelikle ayda 2 gün düşünüyorum.ayrıca eşimin ofiside gaziemirde.onada şimdilik ayda 1 kere yarım gün gelinsin istiyoruz.Zaten büyük bir sitede oturuyorum ve komşularımda temizlik için birini arıyorlar.Memnun kalırsak tüm günleri bile doldurabiliriz.Ama işte işini doğru düzgün yapan biri olursa çok sevinirim.

Gaziemirde ayda bir ev temizliği yapacak güvenilir işinde iyi birisini arıyorum. Vileda temizliği istemiyorum. Ayrıntıları konuşmak için ilgilenenlerden msj bekliyorum
Temizlik icin birini buldunuzmu ben hala icime sinen birini bulamadim.bulduysaniz numarasini ozelden yazabilirmisinix

Bende gaziemirdeyim ve part time çalışıyorum. Işlen ilgileniyorum eğer hala arıyorsanız temizlikte kendime güveniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…