arkadaşım öncelikle hayırlısı olsun....Allah tamamına erdirsin...
benimde nikahım orda oldu... çok güzel salonun büyüklüğünden filan ortamdan vs..memnun kaldım ama eğer hala o foto tayfunmudur nedir onunla çalışıyolarsa çok dikkat et derim yemin ederim ne kimin ne taktığını gördük nede resimler güzel çıktı afedersiniz herkesin poposu vardı resimlerde beton gibi arkadan çekmiş salaklar... bide habire hadi hadi yeter daha sırada diğer gelin damat ve gelenler var deyip durdularr strese soktular bizi...yani davetlilere alın takılarınızı tebriğinizi defolun dicek halimiz yoktu herhalde.. (bu önemli bir ayrıntı diye söylemek istedim işallah saçma gelmez :)) )
dikkat etmeniz gereken şey şuymuş bende evlenirken öğrenmiştim:
belirlenen nikah tarihinin en fazla 6 ay öncesinden başvuru kabul ediyolar... yani örneğin ağustos için şubattan önce başvuramıyorsunuz....
birde oraya giderseniz listeyle veriyolar zaten getirilecekleri... resim bikaç form sağlık raporu bide belediyeye bi para yatırılıyodu galiba tam hatırlayamıyorum 4 sene geçti....
ve son olarak birdeeeee semte göre alma durumu var konağa bağlı değilseniz nikah talebinizi almayıp sizi kendi belediye salonunuza yönlendirmek isteyebilirler....
neyse çok uzattım herhalde.. :))
herkese iyi geceler tekrar hayırlısı olsun ve ççooookkk çooookk kolay gelsin ağız tadı ve huzurla olsun düğününüz işallahhhh....