• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Ege Üniversitesi Doç.Dr. Yiğit Tiftikçioğlu (:

izmirin_birtanesi

Guru
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
295
23
318
36
Sonunda ben de konu açmaya karar verdim. Öncelikle bana karar verme aşamasında destek veren herkese çok teşekkür ederim. Hiç üşenmeden sorularımı cevapladınız. :3:
28. Ocak 2014'te ameliyat oldum. 275cc yuvarlak mentor takıldı. Dual plane tekniği kullanıldı. Doktorum çok yoğun ama çok iyi bir doktor. Bazılarınız biliyor, çok kısa sürede araya sıkıştırdı beni sağolsun.

İlk gece hastanede biraz zorlu geçti tabiki. Sağolsun beni seven arkadaşlarım ve ailem yalnız bırakmadılar.
2. gece evdeydim yine iyidim. Ama gece nefes alamıyormuşum gibi geldi ve sinirlerim bozuldu.

3. gün saçımı kendim toplar hale geldim :46:
Şu an da her işimi kendim yapıyorum. :1: Yalnız şöyle bir şikayetim var: sol kolumda uyuşma var bu normal midir? Endişeliyim bu konuda! :43: :43:

Vakit buldukça gelişmeleri buraya yazmaya çalışacağım
Sağlıcakla kalın :9:

cok gecmis olsun oncelikle, iyilesme surecinize hayran kaldim.benimde 15 subatta meme buyutme ameliyatim var izmirde.ise de cabuk donmek zorundayim, ins.sizinki kadar guzel gecer:34:

cok gecmis olsun oncelikle, iyilesme surecinize hayran kaldim.benimde 15 subatta meme buyutme ameliyatim var izmirde.ise de cabuk donmek zorundayim, ins.sizinki kadar guzel gecer:34:

Teşekkür ederim. Nerede olacaksınız? Cc'ye karar verdiniz mi :46:

Canim cok gecmis olsun tekrar .izlerinin durumu nasil .foto bekliyoruz

Teşekkürler. Valla daha sarılı (: dikişlerim de erimedi. Perşembe tekrar gideceğim. 3 gündür sol kolum uyuşuyordu ama o da geçiyor yavaş yavaş. Çabuk yoruluyor insan her ne kadar 'iyiyim' desem de :25:

Bugün nihayet duş aldım :46: ve sporcu sütyenimi taktım. Bu arada çok rahat ve uygun bunu da paylaşayım dedim. Doktorum askıları ayarlanabilir olsun dedi çünkü.

Anıl Sporcu Sütyeni 3594

geçmiş olsuunnnn :46: şu an gözüne çok mu büyük geliyolar nasıl? inş fazla büyük geliyodur ödemler gidince küçülecekler ya :34:

gecmis olsun.kadar odedin toplamda;kac aksam kaldin hastanede;ameliyattan sonra doktor gelip gordumu seni;ne kadar siklikta muayeneye cagirdi canim.birde sigortalida olsak hastane parasini odemek zorundayiz dimi.cok soru sordum ama cevap verirsen sevinirim

gecmis olsun.kadar odedin toplamda;kac aksam kaldin hastanede;ameliyattan sonra doktor gelip gordumu seni;ne kadar siklikta muayeneye cagirdi canim.birde sigortalida olsak hastane parasini odemek zorundayiz dimi.cok soru sordum ama cevap verirsen sevinirim

Teşekkürler. Toplamda 2900 TL ödedim. Doktor tabiki gelip bakıyor, hastanede 1 gün kalınıyor. Şimdi haftada 1 muayeneye gidiyorum. Tabiki bunun sigortayla ilgisi yok (: özele giriyor

yok cnım benm öncelik burnumda :40: onu da emre ilhana yaptrcam galba çok para birktrmem lazm dahaa :D çok takıntılıyım sonuç iyi olmazssa ömrümden yerim :56:

yok cnım benm öncelik burnumda :40: onu da emre ilhana yaptrcam galba çok para birktrmem lazm dahaa :D çok takıntılıyım sonuç iyi olmazssa ömrümden yerim :56:

Okuduğum kadarıyla burun ve göğüsü genelde aynı anda yaptıranlar var. Valla ben de çok titizim ve bu yüzden Yiğit Bey'e çok özenli gittim. Tam istediğim gibi yaptı. Ve verdiği fiyattan bile ucuza geldi. Ne zaman kontrole gitsem hasta dolu oda. Ve burunda muhteşem gerçekten. Genelde zaten burun ve göğüs yaptıranlara denk geliyorum (:

göğüsü kesin ona yaptrcam ama burunda kararsızm aklımı çeldin şimdi:D zaten bi dakkam bi dakkama uymuyo bu konuda :D forumda telef oldum dr dr gezmekten :D

göğüsü kesin ona yaptrcam ama burunda kararsızm aklımı çeldin şimdi:D zaten bi dakkam bi dakkama uymuyo bu konuda :D forumda telef oldum dr dr gezmekten :D

Bence git görüş (: aklını çelmek değil ama insan bir kez ameliyat olmak ister sonuçta. Netten baktığında da burun çıkıyor direk. Sen kaça anlaştın? Hayırlısı olsun şimdiden. İstediğin gibi olur umarım :52:

valla 2900 cok iyiymis hemen gidip olasim var :) ama korkuyorum vede ozel isleri ayarlamam lazim.kismet.

Fiyatın uygun olması bir yana gerçekten çok iyi bir doktor. Ben de işler yüzünden sömestr tatiline denk getirdim. Sağolsun Yiğit Bey araya sıkıştırdı, yoksa Nisan'a kadar ameliyat günü yokmuş :ssz:

Bence git görüş (: aklını çelmek değil ama insan bir kez ameliyat olmak ister sonuçta. Netten baktığında da burun çıkıyor direk. Sen kaça anlaştın? Hayırlısı olsun şimdiden. İstediğin gibi olur umarım :52:

yok anlaşmadım daha para durumlarını ayarlamadım emre ilhan 8 bin liraya yapıyor bütçeyi sarsıcı epey bi. ben de formasyon çıktı şehir değiştirdim şimdi kpssden sonra yiğit beyle bi görüşeyim bakalım ne dicekkk :)

izmirdeysen can kopaldan cok memnun hasta var.bende burun oldum ama muhammet dilbere o istanbulda

can kopal şekli çok güzel yapıyor ama sonrasında çok sorun yaşayan da var burun delikleri farklı olan, nefes sorunu yapaşayan, çöken filan gördm forumda... cesaret edemiyorum o yüzden :)

Back