• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir düğün fotoğrafçısı

sarikirmiziask

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
2
0
6
İzmir
20 eylülde düğünüm var ve benim size bi sorum olucak fotoğraf çekimi için kadir adıgüzel mi ersel barut mu kadir seçilmiş mi fikri olan farmı bu üç fotoğrafçı hakkında şimdiden teşekürler

20 eylülde düğünüm var ve benim size bi sorum olucak fotoğraf çekimi için kadir adıgüzel mi ersel barut mu kadir seçilmiş mi fikri olan farmı bu üç fotoğrafçı hakkında şimdiden teşekürler

merhabalar

bahsettiğiniz fotoğrafçıları tanımıyorum ama, ne tarz bir çekim istediğinizden bahsederseniz, belki yönlendirme yapabilirim

hayırlı olsun bu arada
:)

Sıradısı bir dış mekan çekimi düşünüyorsanız fikirlerinizi uygun fiyatlarla gerçekleştirebiliriz bana dan ulaşabilirsin mutluluklar diliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı şekilde ersel barut ve kadir adıgüzel arasında kaldım.. Nazım kurtuldu adlı fotoğrafçıyı da cok beğendim ama fiyatları uçuk geldi bana.. Aslında hepsi fiyat konusunda uçmuş ama neyse artık:16:
Bu arada uch ........... de beğendim fikir olabilir size de..

Erman Taşkın'ı önerebilirim.. Kuzenim ona çekim yaptırmıştı daha sonra 2 arkadaşım daha ona çekim yaptırdı çok memnun kaldılar..

Arkadaşlar ben sonunda kararımı verdım ve kadir adıgüzelle çalışıcaz.. İçim çok rahat , hem hayalim onunla çalışmaktı hem de kendisi çok sıcak bir insan. Tavsiye ederim bilginize...

arkadaşlar merhaba,
az önce bu mesajı başka konuya yazdım ama oradan buraya sanırım yönlendiremiyorum. o nedenle oradan kopyaladım yazdıklarımı aynı konu olduğu için umarım kararsızlara yardımı dokunur..
bende kafası karışık olan arkadaşlar için yazmak istedim.
allah kısmet nasip ederse bu sene düğünümüz olacak ve fotoğraf işini çok fazla araştırdım.

fiyat kadar kalitede çok önemli,sonuçta bir kere oluyor. klasik çekim ya da gözlüklü şemsiyeli çekim hiç düşündüğüm şeyler değildi.
açıkçası çok zorlandım, önüme çıkan birçok seçenekte bunlar vardı. benim istediğim fotoğraflarımın masalsı olması ama aşkında fotoğraflardan fırlamasıydı. aynı zamanda da farklı olmasıydı.

tüm bu istediklerimi karşılayacak bir fotoğrafçı sonunda buldum. daha ilk buluşmamızda Akın Bey'e içim çok ısındı. çok pozitif birisi,nasıl poz veririm diye düşünürken hemen yarın olsa çekilsek diye içimi merak sardı

fiyat konusunda da diğer görüştüğüm fotoğrafçılara göre çok uygun,ben şimdiden fotoğrafçımdan çok memnunum ve heyecanla o günü bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fotografcilari henuz arastirmis birisi olarak Kaan Atamer i önerebilirim. Daha kaliteli konsept bir cekimi ve panoramik kristal albumu neredeyse yari yariya ekonomik olarak yapiyorlar. Fiyatlar cok yuksek ve tamamen ticarete dokmusler bu isi malesef gorusebildiginiz kadar fotografciyla gorusun yarziniza en uugun olani secin derim. Mutluluklar.

Back