Geçmiş olsun. Bende görüşmeye gitmek istiyorum fakat Balıkesir’de yaşadığım için pandemi nedeniyle gidemiyorum. Birde problem olmayacaksa fiyat hakkında bilgi verir misiniz?Ben oldum 17. Gunumdeyim
Geçmiş olsun memnun musunuz, varsa fotoğraf paylaşımı yapabilir misiniz?Ben oldum 17. Gunumdeyim
Merhaba fiyatlar 12 bin arasi değişiyor buruna göre fark ediyor tabiGeçmiş olsun. Bende görüşmeye gitmek istiyorum fakat Balıkesir’de yaşadığım için pandemi nedeniyle gidemiyorum. Birde problem olmayacaksa fiyat hakkında bilgi verir misiniz?
Iyi gunler bende yakinda ibrahim korhana ameliyat olucam acaba siz memnun kaldiniz mi ?Merhaba fiyatlar 12 bin arasi değişiyor buruna göre fark ediyor tabi
Merhaba Dr Ibrahim Korhan da oldunuz mu ameliyat, bende suan kararsizimIyi gunler bende yakinda ibrahim korhana ameliyat olucam acaba siz memnun kaldiniz mi ?
Merhabalar yok olmadim Ali murat akkus a oldum :)Merhaba Dr Ibrahim Korhan da oldunuz mu ameliyat, bende suan kararsizim
Cevap verirseniz sevinirim
Merhaba ben İbrahim beye ekimde ameliyat oldum Ocak 11de 3.ayım olacak. Öğrenmek istediğiniz bir şey varsa sorabilirsinizMerhaba Dr Ibrahim Korhan da oldunuz mu ameliyat, bende suan kararsizim
Cevap verirseniz sevinirim
Özelden yazıyorum size :)Merhaba ben İbrahim beye ekimde ameliyat oldum Ocak 11de 3.ayım olacak. Öğrenmek istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz
Merhaba acaba süreç nasıl geçti? Memnun musunuz?Merhaba ben İbrahim beye ekimde ameliyat oldum Ocak 11de 3.ayım olacak. Öğrenmek istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz
Merhaba evet çok memnun kaldım 4.ayımdayım herhangi bir sıkıntı yaşamadımMerhaba memnun kaldınız mı İbrahim beyden sorun var mı
Merhaba evet çok memnun kaldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadarMerhaba memnun kaldınız mı İbrahim beyden sorun var mı