ne yapcaz böle hep hormon mu yüklencez kilo aldırdımı sanaHayır cnm ya ilk hafta hep yattım eşim izin vermedi çalışmama ...ikinci haftada işe gittim geldim ama evde herşeyi eşim yaptı. Ama ilk seferde Olasılık Bayağı düşük canım.
Inşallah cnm hayırlısıyla inşallah. Inşallah sende ilk seferde tutanlar arasına girersin ...Sana birşey söleyeyim mi şuan içimden bir şey geçti senin 2. aşılaman tutacak unutma bunu bana mutlaka yaz
Inşallah cnm hayırlısıyla inşallah. Inşallah sende ilk seferde tutanlar arasına girersin ...[/Q
Evet cnm . Birde benim görümce aşılamanın birinci haftasında ay ben korunurken hamile kaldım diye süpriz yaptı sağolsun . Ilk bebeğinede biz çocuk düşünüyoruz Dediğimiz ay hamile kalmıştı ... Yani anlayacağın ben istiyorum o yapıyor.beklemek çok zor dimi
ayyy o da ne salakmış başka zaman bulamamış mı en azından öle bi dönemde sölemeseydi sanaEvet cnm . Birde benim görümce aşılamanın birinci haftasında ay ben korunurken hamile kaldım diye süpriz yaptı sağolsun . Ilk bebeğinede biz çocuk düşünüyoruz Dediğimiz ay hamile kalmıştı ... Yani anlayacağın ben istiyorum o yapıyor.
ne yapcaz böle hep hormon mu yüklencez kilo aldırdımı sana
Ben zaten kiloluyu cnm yaaaa . Ama şişlik yaptı karın bölgesinde ...ayyy o da ne salakmış başka zaman bulamamış mı en azından öle bi dönemde sölemeseydi sana
iyi geceler tatlım umarım bu defa herşey yolunda gider senin içinde dua edicemIyi geceler cnm yarın okul var yatmam lazım ...
Canim sorun ne ilac tedavisi oldunmu aşilamanin maliyeti ne ordaFellicibasst: 45552708 .!.:Ben bugün 9 Eylül Ünv. De ilk aşılamamı oldum bekleme sürecindeyim,olmazsa tüp bebek seçeneğini de burada değerlendirip değerlendirmeme konusunda çok kararsızım,tecrübesi olanlar tavsiyeye ihtiyacım var...
Canim sorun ne ilac tedavisi oldunmu aşilamanin maliyeti ne orda