Aşılama İZMİR DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİNDE AŞILAMA YAPTIRANLAR BURAYA

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayır cnm ya ilk hafta hep yattım eşim izin vermedi çalışmama ...ikinci haftada işe gittim geldim ama evde herşeyi eşim yaptı. Ama ilk seferde Olasılık Bayağı düşük canım.
ne yapcaz böle hep hormon mu yüklencez kilo aldırdımı sana

inşallah ama çok takkıntı oluyor bu stresle nasıl olcak onuda anlamadım

beklemek çok zor dimi
Evet cnm . Birde benim görümce aşılamanın birinci haftasında ay ben korunurken hamile kaldım diye süpriz yaptı sağolsun . Ilk bebeğinede biz çocuk düşünüyoruz Dediğimiz ay hamile kalmıştı ... Yani anlayacağın ben istiyorum o yapıyor.

Evet cnm . Birde benim görümce aşılamanın birinci haftasında ay ben korunurken hamile kaldım diye süpriz yaptı sağolsun . Ilk bebeğinede biz çocuk düşünüyoruz Dediğimiz ay hamile kalmıştı ... Yani anlayacağın ben istiyorum o yapıyor.
ayyy o da ne salakmış başka zaman bulamamış mı en azından öle bi dönemde sölemeseydi sana

Ben bugün 9 Eylül Ünv. De ilk aşılamamı oldum bekleme sürecindeyim,olmazsa tüp bebek seçeneğini de burada değerlendirip değerlendirmeme konusunda çok kararsızım,tecrübesi olanlar tavsiyeye ihtiyacım var...

Fellicibasst: 45552708 .!.:
Ben bugün 9 Eylül Ünv. De ilk aşılamamı oldum bekleme sürecindeyim,olmazsa tüp bebek seçeneğini de burada değerlendirip değerlendirmeme konusunda çok kararsızım,tecrübesi olanlar tavsiyeye ihtiyacım var...
Canim sorun ne ilac tedavisi oldunmu aşilamanin maliyeti ne orda

Canim sorun ne ilac tedavisi oldunmu aşilamanin maliyeti ne orda

Bende pko var eşimde de morfoloji sorunu,iğne tedavisi ile aşılama oldum,devletten yararlandığımız için toplam 150 tl gibi bir rakam ödedik,pek umudum yok ama tüp bebeğe geçiş için şartmış,senin durumun nasıl?

X