Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AşılamaİZMİR DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİNDE AŞILAMA YAPTIRANLAR BURAYA
Hayır cnm ya ilk hafta hep yattım eşim izin vermedi çalışmama ...ikinci haftada işe gittim geldim ama evde herşeyi eşim yaptı. Ama ilk seferde Olasılık Bayağı düşük canım.
Evet cnm . Birde benim görümce aşılamanın birinci haftasında ay ben korunurken hamile kaldım diye süpriz yaptı sağolsun . Ilk bebeğinede biz çocuk düşünüyoruz Dediğimiz ay hamile kalmıştı ... Yani anlayacağın ben istiyorum o yapıyor.
Evet cnm . Birde benim görümce aşılamanın birinci haftasında ay ben korunurken hamile kaldım diye süpriz yaptı sağolsun . Ilk bebeğinede biz çocuk düşünüyoruz Dediğimiz ay hamile kalmıştı ... Yani anlayacağın ben istiyorum o yapıyor.
Ben bugün 9 Eylül Ünv. De ilk aşılamamı oldum bekleme sürecindeyim,olmazsa tüp bebek seçeneğini de burada değerlendirip değerlendirmeme konusunda çok kararsızım,tecrübesi olanlar tavsiyeye ihtiyacım var...
Ben bugün 9 Eylül Ünv. De ilk aşılamamı oldum bekleme sürecindeyim,olmazsa tüp bebek seçeneğini de burada değerlendirip değerlendirmeme konusunda çok kararsızım,tecrübesi olanlar tavsiyeye ihtiyacım var...
Bende pko var eşimde de morfoloji sorunu,iğne tedavisi ile aşılama oldum,devletten yararlandığımız için toplam 150 tl gibi bir rakam ödedik,pek umudum yok ama tüp bebeğe geçiş için şartmış,senin durumun nasıl?