kızlar izmir dokuz eylül üniversitesinde meme küçültme ameliyatı olan varmı?
ya da sgk ile anlaşmalı özel hastane önerebilirmisiniz ???
büyütme yapttıran da varsa yazarlarsa sevinirim hoca önerisi istiyorum ?????
yıllar sonra kesin kararımı verdim bu koca yüklerden kurtulmak istiyorum büyük ihtimalle rapor da alabiliyorum kalp baskısı var çünkü
merhaba bende
aynı hastanede tüp bebek durumu oluşunca estetiği bıraktım
sonra tüp bebek durumu olmayınca da gittim asistan bir doktora o da üniversite hastanelerinde her koşulda sgk ödemesini yapmadığını söyleyince
iki konuda bende öyle kala kaldı :)
siz yaptırdınızmı ?
bende estetiği bi kenara bıraktım mide küçültme ameliyatı oldum öncelik kilo vermekti 117 kilo ile ameliyat oldum 85 kiloyum şimdi 60 a düşünce meme estetiği düşünüyorum :)
cok
cok ıyı yapmışşsın cnm. bende tupmide ameliyatı oldum 2 yıl once. ve 61 kıloyum şu an bende bu ara estetik için uğraşıyorum. sende 2 yıl bekle butun kılolarını ver kılonu sabıtle ondan sonra sıra estetiklerdec :))
cnm elimden geldiğince cevaplarım tabikiay ne güzel sana sorularım olur tabi cecaplarsan çok sevinirim
kaç kilo ile ameliyat oldun?
kilo artışı oldumu hiç ?
yemen nasıl ben geri kilo almaktan çok korkuyorum
kilon ne zaman sabitlendi ?
b12 iğnesi kullanıyormusun her ay?
çoook teşekkür ederim simdiden cevaplarsan
birde yemek mıktarı tabiki zamanla artıyor sürekli kontrol altında tutuyorum sporumu yapıyorum
Benimde aynen bilen insan cok az cnm. Bak daha cok gencsin sakın kilo alanlari ornek alma kilo almayan cok insan var. Moralini de hic bozma bu firsati iyi degerlwndir. Zayifladikca daha mutlu olacaksin.mutlu oldukca da yemiceksin .kurallara uy ve tadini cikar cnm.panik yapma ))ben biraz psikolojimi bozdum ya bidaha eski halime dönersem diye çok korkuyorum geri kilo alanlar baya var çünkü ben çok araştırdım bu son careydi benim için kimse ameliyat oldugumu bilmiyo eşim ve annem hariç bu aralar durup durup ağlıyorum kilolu olmak istemiyorum korkularım çok cevapladığın için ayrıca çok teşekkür ederim bu ameliyat için maddi manevi yıkıma uğradım eşim en büyük destekçim bu kadar zorluktan sonra aynı seyleri yaşamak kendime ve cevremdekilere haksızlık etmek istemiyorum daha 24 yaşındayım ama tükendim resmen
Benimde aynen bilen insan cok az cnm. Bak daha cok gencsin sakın kilo alanlari ornek alma kilo almayan cok insan var. Moralini de hic bozma bu firsati iyi degerlwndir. Zayifladikca daha mutlu olacaksin.mutlu oldukca da yemiceksin .kurallara uy ve tadini cikar cnm.panik yapma ))
Duraklamalar cok cok normal hemen suyu arttir ve sporu arttir bak nasil baslicaksin vermeye. Ben 2 ay hic veremedigimi biliyorum. Bunlar cok normal..5 ay olacak ameliyat olalı kurallara uyuyorum ama kilo vermem durdu 1 haftadır gram bile veremedim siz ameliyatı izmirdemi oldunuz hangi doktora
Duraklamalar cok cok normal hemen suyu arttir ve sporu arttir bak nasil baslicaksin vermeye. Ben 2 ay hic veremedigimi biliyorum. Bunlar cok normal..
Ben antalyada ayhan mesciye ameliyat oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?