- 7 Ağustos 2016
- 1.746
- 1.893
- 133
- Konu Sahibi glerknglerkn
Bornovada oturuyorum cnm.. Sen? Aslinda bana cinarli yakin ama doktorum egepol ve kent de dogum yapiyor.. İkisi arasinda karar vermeliyim..Izmirde cnm sen ne tarafta oturuyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bornovada oturuyorum cnm.. Sen? Aslinda bana cinarli yakin ama doktorum egepol ve kent de dogum yapiyor.. İkisi arasinda karar vermeliyim..Izmirde cnm sen ne tarafta oturuyorsun
En son 1900-1950 lira gibi bişey idi.Ben egepole gidiyorum ama doğum ücretiyle ilgili bir bilgim yok bilen varmı?
merhaba dr'un kim acaba.sağlıklı doğumlar diliyorum.Merhaba cnm:) bgn bende doktoruma sordum egepol veya kent hastanesinde yapiomus dogum.. Bende nhangisinde neladardir onu arastiriim dedim.. Sen bi fiyat aldinmi hic?
1900 lira canım içinde foto çekimi oda kapı süsü ve bebisin ilk testleri dahilmisBen egepole gidiyorum ama doğum ücretiyle ilgili bir bilgim yok bilen varmı?
Suan hepiniz dogum yaptiniz sanirim memnun kaldiniz mi hastaneden bn 20 haftalik gebeyim evime medifama cok yakin ama 2000 diyo sadece dogum cok sacma karatas bile 1700 icinde oda susleme ve fotografcida varmis
karataş hastanesini temizlik ve personel bakımından kimse tavsiye etmiyor. hastane ortamından memnun kaldınızmı?Medifema geniş bir hastane fakat 36. Haftamda doktorumdan (Ayşe İnmez) memnun kalmayınca Karataş hastanesine geçtim. Medifema'ya göre daha küçük bir hastane. 1600 tl ödedik, kapı süsü ve 3 adet fotoğraf fiyata dahil. Karataş'ta karar kılarsanız dr. Arzu Akar'ı tavsiye ederim.
karataş hastanesini temizlik ve personel bakımından kimse tavsiye etmiyor. hastane ortamından memnun kaldınızmı?
Arkadaşlar. 21+3 haftaligim. Buca tıpa gidiyorum Doğum 3000 tl dediler. Yuh dedim. Devlette Doğum yaparım dedim ama bir defa muayene olmaya gittim ilgi sıfır.. şimdi ilgi yok doğunca nasıl olsun. Acaba orada iyi bir dr biliyor musunuz. Bide hangi özelde Doğum ne kadar bilenler yazarsa sevinirim.
Ben egepole gidiyorum canım başından beri oraya gidiyorum dogumuda orda yaparım muayene ücreti 80 TL veriyoruz içinde tahlillerde var doğum ücreti 1900 TL içinde bebeğin ilk muayene ücreti refakatçi parası oda kapı süsü doğumdaki foto çekimi Dr dahil en önemlisi hastane çok temiz ve doktorları iyiArkadaşlar. 21+3 haftaligim. Buca tıpa gidiyorum Doğum 3000 tl dediler. Yuh dedim. Devlette Doğum yaparım dedim ama bir defa muayene olmaya gittim ilgi sıfır.. şimdi ilgi yok doğunca nasıl olsun. Acaba orada iyi bir dr biliyor musunuz. Bide hangi özelde Doğum ne kadar bilenler yazarsa sevinirim.
Yılbaşından sonra arttı canım fiyatlarBiz Karataş Hastanesinde 1600 verdik fakat yeni yılda belki zam gelmiştir. Doktorum ise Arzu Akar'dı.
doktor ücretini ne kadar vermiştiniz acabaarkadaşlar doğumu 5 ocak 2017 de kent hastanesinde yaptım. zam gelmiş. 2017 fiyatı 3450 lira. standart oda olarak. doktorum dışardan olduğu için doktor ücretini ayrıca doktora verdim.
merhaba, zaman geçmiş ama arzu hanım hakkında yorum yapabilir misiniz? ve karatas nasıl bir hastane?Biz Karataş Hastanesinde 1600 verdik fakat yeni yılda belki zam gelmiştir. Doktorum ise Arzu Akar'dı.