izmir doğum fiyatları

Mrb kızlar, kent hastanesinde 5000tlde doktor parası da içinde mi?yoksa sadece doğum parası mı? Fotoğrafçı , oda süsleme içinde değildir tahminim

ben de medicalde vedat beye gidiyorum. şu an için memnunum. ama ücret konusunda daha uygun bir yer daha iyi olur tabi.

Ben Konak Hayat a gidiyorum 900 küsür fiyat doğum fotoğrafı içinde oda süslemeşi aileye ait

bende kent düşünüyorum orcun bey varmıs övenler var ama doğum olayı nöbetci doktor mu kendi doktorun mu bilemiyorum bakalım hayırlısı...

bende kent düşünüyorum orcun bey varmıs övenler var ama doğum olayı nöbetci doktor mu kendi doktorun mu bilemiyorum bakalım hayırlısı...
Merhaba cnm:) bgn bende doktoruma sordum egepol veya kent hastanesinde yapiomus dogum.. Bende nhangisinde neladardir onu arastiriim dedim.. Sen bi fiyat aldinmi hic?

kent hastanesi için 1 hafta önce sordum. herhangi bir sigortam olmadan standart oda için 2950-3000 dediler. ekstradan istenirse suit oda 350-700 tl, vip oda 900 tl daha fazla. süsleme ya da fotoğrafçı yok. doktor ücreti ayrıca veriliyor.(doktorum oranın doktoru değil.

kent hastanesi için 1 hafta önce sordum. herhangi bir sigortam olmadan standart oda için 2950-3000 dediler. ekstradan istenirse suit oda 350-700 tl, vip oda 900 tl daha fazla. süsleme ya da fotoğrafçı yok. doktor ücreti ayrıca veriliyor.(doktorum oranın doktoru değil.
Standart oda nasil gordunuzmu? Yine tek kisilik oda degilmi?

standart oda tek kişilik yatak, refakatçi için kanepe ve banyo-tuvalet içeriyor.
suit odalarda ekstradan misafir odası gibi televizyon ve oturma koltukları içeren bir kısım var ve 2. bir banyo-tuvalet var.

Suan hepiniz dogum yaptiniz sanirim memnun kaldiniz mi hastaneden bn 20 haftalik gebeyim evime medifama cok yakin ama 2000 diyo sadece dogum cok sacma karatas bile 1700 icinde oda susleme ve fotografcida varmis

standart oda tek kişilik yatak, refakatçi için kanepe ve banyo-tuvalet içeriyor.
suit odalarda ekstradan misafir odası gibi televizyon ve oturma koltukları içeren bir kısım var ve 2. bir banyo-tuvalet var.

Ozmn standart oda da is gorur zaten 1-2 gun kalincak sonucta.. Ben egepolu de merak ediyorum.. Sen hastaneye gidip odalarini fln inceledinmi cnm? Doktorun ortalama nekdr istiyor?

Suan hepiniz dogum yaptiniz sanirim memnun kaldiniz mi hastaneden bn 20 haftalik gebeyim evime medifama cok yakin ama 2000 diyo sadece dogum cok sacma karatas bile 1700 icinde oda susleme ve fotografcida varmis
Merhaba cnm, ben henuz dogum yapmadim hastane arastiriyorum.. Medifama ne tarafta?

Back
X