• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir detaylı ultrason önerileriniz

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.247
681
373
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar,
20 haftalık hamileyim, detaylı ultrason için hastaneleri arıyorum ancak hiçbiri fiyat bilgisini telefonda paylaşmıyor.
Siz detaylı ultrasonu nerede çektirdiniz, cd ve resim verdiler mi, doktordan memnun kaldınız mı ve ne kadar ücret ödediniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar normalde ege şehir hastanesine gıdıyorum orda kalp ultrasonu gıbı bısey yapamıyorlarmış kalan herseye bakıyorlarmış 350 tl dedi doktorumuz bırde kendı hastanesı dışında alsancakta bır profesör onerdı 450 tlye herseyıne baktırdık fikir olsun

Ben de guncelleyeyim bugun ozel cinarli hastanesinde yaptirdim 300TL yarim saat araliksiz herseyine bakti kendi doktorum yuzunu gosteremiyordu hep kapatiyordu suratini bir iki salliyordu gostermedi diyodu amaaa cinarli da.bir radyoloji uzmanı var kii inanilmazz hasan anıl bey gonul rahatligiyla tavsiye ederim herseyine bakti acikladi soru sormama firsat bile kalmadi ve ne yapti ne etti hatta bebegim yuzunu acmayinca beni ayaga kaldirdi belimi sallatti yeniden bakti ve sonunda yuzunu yandan da olsa gorduk cok memnun ve asiri mutlu ayrildim

Back