Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şahsen kendı adıma öneriyorum Kı kendimde orda görev yaltumİzmir tüp bebek konusunda İstanbul ve Ankara ya göre çok geri de kalmış sanırım ben de araştırma içindeyim Çiğli kent hastanesini düşünüyorum bi fikriniz var mı
Yaaa bunu duyduğuma çok sevindim bana biraz bilgi verebilir misiniz fiyat işlemler falanBen şahsen kendı adıma öneriyorum Kı kendimde orda görev yaltum
İlk defa sizden duydum benKızlar slm bnde izmir de yaptırcam tüpbebek yorumları okumaya geldim tabiki fikir almaya da serife dikayak diye bir doktor var herkes memnun bnde onu dusunuyorum
Ne gzl canım Allah hayırlı evlat eylesin dua et bızleredeSelam kızlar Ben bayadır topiğe bakamadım kusura bakmayın bir mucize oldu sanki çok şükür hamileyim ☺ 4+2 deyiz şuan cuma günü doktorumuza gidicez rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşamaya nasip etsin inşallah aratmadan versin dua ediyorum ..
Ne gzl canım Allah hayırlı evlat eylesin dua et bızlerede
[/QUOT
çok teşekkür ederim tabiki de dua ediyorum rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
Merhaba yaptırdınız mi acaba? Ben daha önce muayene oldum şerife hanım harika bir doktor. Çok ilgili ve çok pozitif. Temmuzda tüp bebek için biz de nasipse kendisine. Sizin durumunuz ne şu an?Kızlar slm bnde izmir de yaptırcam tüpbebek yorumları okumaya geldim tabiki fikir almaya da serife dikayak diye bir doktor var herkes memnun bnde onu dusunuyorum
Ben denizli yafa ankara da yaptrcm temmuz daMerhaba yaptırdınız mi acaba? Ben daha önce muayene oldum şerife hanım harika bir doktor. Çok ilgili ve çok pozitif. Temmuzda tüp bebek için biz de nasipse kendisine. Sizin durumunuz ne şu an?
Şerife hanımdan neden vazgeçtiniz peki?Ben denizli yafa ankara da yaptrcm temmuz da
Ne bileyim ege de bu konuda pek işinin ehli doktor yok gibi tedirgin oldumŞerife hanımdan neden vazgeçtiniz peki?