Tüp Bebek Merkezleri İzmir de tüp bebek planlayanlar 2020

serguz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
175
138
34
Selam kızlar 🙋‍♀️ İzmir de oturup önümüzdeki aylarda tüp bebek planlayanlar var mı ya da daha önce İzmir de bir doktor/ merkeze yaptırıp tavsiyesi olanlar haydi gelin konuşalım pes etmek yok o bebişler gelicekkk :KK49:

Ali öner Erdoğdu irenbede yapıyor benım aklımda hekım bu ama merkezde kararsızım

Bende araştırma içindeyim.tavmergan çok ilgisiz deniyor ama öven de çok 🙄 çok kararsız kaldım:KK43:

İzmir tüp bebek konusunda İstanbul ve Ankara ya göre çok geri de kalmış sanırım ben de araştırma içindeyim Çiğli kent hastanesini düşünüyorum bi fikriniz var mı

İzmir tüp bebek konusunda İstanbul ve Ankara ya göre çok geri de kalmış sanırım ben de araştırma içindeyim Çiğli kent hastanesini düşünüyorum bi fikriniz var mı
Ben şahsen kendı adıma öneriyorum Kı kendimde orda görev yaltum

Kızlar slm bnde izmir de yaptırcam tüpbebek yorumları okumaya geldim tabiki fikir almaya da😊 serife dikayak diye bir doktor var herkes memnun bnde onu dusunuyorum

Selam kızlar 🙋‍♀️ Ben bayadır topiğe bakamadım kusura bakmayın bir mucize oldu sanki çok şükür hamileyim 🙏🥰 4+2 deyiz şuan cuma günü doktorumuza gidicez rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşamaya nasip etsin inşallah aratmadan versin dua ediyorum ..

Selam kızlar 🙋‍♀️ Ben bayadır topiğe bakamadım kusura bakmayın bir mucize oldu sanki çok şükür hamileyim 🙏🥰 4+2 deyiz şuan cuma günü doktorumuza gidicez rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşamaya nasip etsin inşallah aratmadan versin dua ediyorum ..
Ne gzl canım Allah hayırlı evlat eylesin dua et bızlerede

Kızlar slm bnde izmir de yaptırcam tüpbebek yorumları okumaya geldim tabiki fikir almaya da😊 serife dikayak diye bir doktor var herkes memnun bnde onu dusunuyorum
Merhaba yaptırdınız mi acaba? Ben daha önce muayene oldum şerife hanım harika bir doktor. Çok ilgili ve çok pozitif. Temmuzda tüp bebek için biz de nasipse kendisine. Sizin durumunuz ne şu an?

X