Reyhan pek oralı olmuyor; neyse ne diyordum. Evet ben de psikoloğum ve hatta zamanında psikolojik yardım almış bir psikoloğum. Konu şu ki; pek çok forumdaşımız aslında bu psikolog konusunu futbol ligi çekişmesine taşımış durumda. Mehmet bey söyleymiş, Hatice hanım böyleymiş, yok Murat beyin ofisinde orkide yokmuş da kaktüs varmış. Ahmet'i ; Ayşe'yi kötülemeyin, bu hem hukuk hem de Allah katında suç teşkil eder. Dayanamadım artık ben de bir şeyler yazayım dedim. O iyiymiş öbürü kötüymüş, diğeri kendisi yazıyormuş, hayır öbürü yazmıyormuş. İşin komik tarafı ki onların da meslektaş mı, danışan mı, yoksa ortamı kızıştırmaya çalışan provokatörler mi? onu da bilmiyoruz ki, bir yandan reklam bir yandan kötüleme gidiyor, oluk oluk akıyor ama gerçekte bu insanlar kim onu da bilmiyoruz. Diğer bir yandan da mekan sahibi birileri çıkmış, haddi olmadan diğerini azarlıyor. Niye mi ? bilmiyorum ama sanki ellerinde ileri tekniklerle dolu bir cihaz var her yazanın, ip adresini, kimliğini hatta sanırsın tc kimlik nosunu görüyor. Arkadaşlar sizden tek ricam bu mesleği seven bir uzman olarak sizden ricam lütfen, her kime gidecekseniz bunu internetteki forumlara bakarak yapmayın. Bu ortamları da tanımadığınız niyeti tam da belli olmayan, insanların gazına gelerek kirletmeyin. Sanıyorsunuz ki bir psikolog kolay yetişiyor. Bir psikologun psikolog olması en az 10 yıl alıyor am diğer yandan 10 saat eğitim almış yaşam koçları ve benzeri tam da ne eğitimi aldığı belli olmayan kişiler bu ünvanları kullanarak bizim sırtımızdan para kazanıyor. Psikolog iyi olabilir, kötü de olabilir bu yazışmaları birbirimizle özelden yapalım ve lütfen kim olduğunu tam da bilmeden hiç bir meslek sahibini suçlamayın. Cenab-ı Hakkın sevgisi üzerinizde olsun, sevgili kadın kardeşlerim. Hepinize hayırlı akşamlar dilerim...