• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir de psikolog tavsiyesi, çok acil lütfen

Şey pardon, ben şunu anlayamadım bana biri anlatabilir mi? Emin olmadan nasıl oluyor da bu kadar kolay kötüleme yapıyorsunuz. Bu insan bunları yazmamışsa, bir hayranı varsa, siz bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz. Belki platonik bir şey besliyor bunu onun adına yazan, bence bu yazılanların bazıları tekrar düşünülmeli. İnsanların her gün internette yazdıkları kanıtsız şeylerle ilgili başı ağrıyor arkadaşlar biraz özenli olalım.

Tatlım orkideler canım önünde yeşil yapraklılar, mevsiminde açarlar... neyse konumuz bu da değil zaten... adam iyi bir psikolog, toplam 13 sene psikoloji okumuş iki kitap yazmış, ege üniversitesinde yıllarca çalışmış kendini ispatlamış ki ofis açmış, var daha ne yapsın ... biz memnunuz...

Sevgili Reyhan;
Bence üzülme sanırım duyduğun minnettarlık nedeniyle böyle bir şey yaptın ve de bu yüzden suçlanıyorsun. İnsanlar insanları anlamaz Reyhancım; minnet duygusu ya da iyilik gibi kelimeler hayata sadece maddiyat olarak bakan insanlar tarafından anlaşılmıyor. Yüce rabbim bize iyilik yapan herkesi korusun ki Dünya iyi bir yer olarak kalabilsin. Asıl seni tanımadan suçlayanların Allah taksiratlarını affetsin. Bence sen de kendini bu kadar kaptırmamalısın, iyi niyetini herkes anlamayabilir ve anlamamış da, bence hayranlığını içinde sakla. Ben de buna benzer bir ortamda birine aşırı sempati beslemiştim bir zamanlar ve eşim tarafından yanlış anlaşıldım, sonra çok uğraştım, çok üzüldüm. Ne yapalım bu da böyle kalsın. Nasıl olsa hayat bir forumdan ibaret değil. Sevgilerimle...

Reyhan pek oralı olmuyor; neyse ne diyordum. Evet ben de psikoloğum ve hatta zamanında psikolojik yardım almış bir psikoloğum. Konu şu ki; pek çok forumdaşımız aslında bu psikolog konusunu futbol ligi çekişmesine taşımış durumda. Mehmet bey söyleymiş, Hatice hanım böyleymiş, yok Murat beyin ofisinde orkide yokmuş da kaktüs varmış. Ahmet'i ; Ayşe'yi kötülemeyin, bu hem hukuk hem de Allah katında suç teşkil eder. Dayanamadım artık ben de bir şeyler yazayım dedim. O iyiymiş öbürü kötüymüş, diğeri kendisi yazıyormuş, hayır öbürü yazmıyormuş. İşin komik tarafı ki onların da meslektaş mı, danışan mı, yoksa ortamı kızıştırmaya çalışan provokatörler mi? onu da bilmiyoruz ki, bir yandan reklam bir yandan kötüleme gidiyor, oluk oluk akıyor ama gerçekte bu insanlar kim onu da bilmiyoruz. Diğer bir yandan da mekan sahibi birileri çıkmış, haddi olmadan diğerini azarlıyor. Niye mi ? bilmiyorum ama sanki ellerinde ileri tekniklerle dolu bir cihaz var her yazanın, ip adresini, kimliğini hatta sanırsın tc kimlik nosunu görüyor. Arkadaşlar sizden tek ricam bu mesleği seven bir uzman olarak sizden ricam lütfen, her kime gidecekseniz bunu internetteki forumlara bakarak yapmayın. Bu ortamları da tanımadığınız niyeti tam da belli olmayan, insanların gazına gelerek kirletmeyin. Sanıyorsunuz ki bir psikolog kolay yetişiyor. Bir psikologun psikolog olması en az 10 yıl alıyor am diğer yandan 10 saat eğitim almış yaşam koçları ve benzeri tam da ne eğitimi aldığı belli olmayan kişiler bu ünvanları kullanarak bizim sırtımızdan para kazanıyor. Psikolog iyi olabilir, kötü de olabilir bu yazışmaları birbirimizle özelden yapalım ve lütfen kim olduğunu tam da bilmeden hiç bir meslek sahibini suçlamayın. Cenab-ı Hakkın sevgisi üzerinizde olsun, sevgili kadın kardeşlerim. Hepinize hayırlı akşamlar dilerim...

Reyhan pek oralı olmuyor; neyse ne diyordum. Evet ben de psikoloğum ve hatta zamanında psikolojik yardım almış bir psikoloğum. Konu şu ki; pek çok forumdaşımız aslında bu psikolog konusunu futbol ligi çekişmesine taşımış durumda. Mehmet bey söyleymiş, Hatice hanım böyleymiş, yok Murat beyin ofisinde orkide yokmuş da kaktüs varmış. Ahmet'i ; Ayşe'yi kötülemeyin, bu hem hukuk hem de Allah katında suç teşkil eder. Dayanamadım artık ben de bir şeyler yazayım dedim. O iyiymiş öbürü kötüymüş, diğeri kendisi yazıyormuş, hayır öbürü yazmıyormuş. İşin komik tarafı ki onların da meslektaş mı, danışan mı, yoksa ortamı kızıştırmaya çalışan provokatörler mi? onu da bilmiyoruz ki, bir yandan reklam bir yandan kötüleme gidiyor, oluk oluk akıyor ama gerçekte bu insanlar kim onu da bilmiyoruz. Diğer bir yandan da mekan sahibi birileri çıkmış, haddi olmadan diğerini azarlıyor. Niye mi ? bilmiyorum ama sanki ellerinde ileri tekniklerle dolu bir cihaz var her yazanın, ip adresini, kimliğini hatta sanırsın tc kimlik nosunu görüyor. Arkadaşlar sizden tek ricam bu mesleği seven bir uzman olarak sizden ricam lütfen, her kime gidecekseniz bunu internetteki forumlara bakarak yapmayın. Bu ortamları da tanımadığınız niyeti tam da belli olmayan, insanların gazına gelerek kirletmeyin. Sanıyorsunuz ki bir psikolog kolay yetişiyor. Bir psikologun psikolog olması en az 10 yıl alıyor am diğer yandan 10 saat eğitim almış yaşam koçları ve benzeri tam da ne eğitimi aldığı belli olmayan kişiler bu ünvanları kullanarak bizim sırtımızdan para kazanıyor. Psikolog iyi olabilir, kötü de olabilir bu yazışmaları birbirimizle özelden yapalım ve lütfen kim olduğunu tam da bilmeden hiç bir meslek sahibini suçlamayın. Cenab-ı Hakkın sevgisi üzerinizde olsun, sevgili kadın kardeşlerim. Hepinize hayırlı akşamlar dilerim...

Siz Dr. Murat Sarısoysunuz :KK53:
Sizi takipteyim :KK53:

Ha gitmeden hatırlatayım Murat Bey forumda reklam yapmak yasak. Sonra sizin tabirinizle doktor "internet balonu" oluyor bilginize.

Birkaç gün önce Murat Sarısoya gittik kızımızla ilgili olarak. Gitmeden önce internette kendisi ile ilgili yorumları okudum olumlu şeylerdi hep. Gittikten sonra iyice sinirlerim bozuldu. Burda çok fazla ayrıntıya girmek istemiyorum. Öncelikle ukala tavrı, ben zaten paraya önem vermem öyle bir kaygım yok demesi(bırak biz varalım bunun farkına değilmi) Sorunumuzu küçümsemesi zaten önemli birşey değil demesi.(baş edemicek durumda hissettik kendimizi ondan sana geldik değilmi ama) yani o kadar iticiydiki. Ayrıca kızımla yanlız birebir vakit geçirmeliydi bence.Yapmadı.Hep ben konuşayım edasında,hiç rahatlamadım aksine sinirim tepeme geldi ki normalde sakinimdir.Neyse uzatmıcam ve birdaha eğer yakın bir tanıdığım tavsiye ederse bir doktora gidicem.Gerçekten hayal kırıklığı oldu,sonuç ne , biz kendimiz üstesinden gelicez yine ,ben deneyimimi paylaşmak istedim umarım birilerine ders olur. Murat beyin şahsına birşey diyemem iyi bir insandır belki ama biz uyuşamadık diyim konu kapansın:)

ben kızım kendim ve eşim için ayrı ayrı Dila Akdemir'e gitmiştim aile terapisi gibi ama tam öyle de değildi. Dila hnm zaten cok tatlı bir bayan çok candan konuşmaya başlayınca bile güvende huzurlu hissediyosunuz aslında kızım evde çok şiddet gösteriyo diye gitmiştik sürekli vuruyodu bağırıyodu hiç susmadan ama dila hnm çocuktan önce sizle görüşmem gerek dedi benim kaygılarım vardı ev hanımıyım istemeden hep kızan anneydim ölüm korkum vardı bide bana bişey olursa çocuğum nolur diye. eşim de işlerinden dolayı eve geç geliyodu zaten gergin bir insandı hep. bizi evde sakinleştirdi dila hnm kızım zaten sakinleşti allah razı olsun burdan bikez daha. Alsancakta izmir psikoloji merkezi nde çalışıyo

İzmirde psikolog olarak Merve hanımı tavsiye ederim, Yankı Psikoloji olarak aratırsanız bulabilirsiniz aşağıya linkini de bırakırım. Kendim ve çocuğum için destek aldım. Aynı psikoloğun ikimize seans vermesinin çok sağlıklı olmayacağını söylediler o yüzden ben Merve hanımdan aldım kızım için de Sena hanımdan destek aldık. Bizim için çok yararlı oldu kesinlikle, bir çok arkadaşıma da önerdim hem kurumsal ve profesyonel çalışıyorlar hem de psikologlar çok donanımlı. Psikolog seçiminin çok zor olduğunu düşünüyorum ben çok araştırmıştım faydası olması açısından ve bir çok kişiden olumlu geri dönüş aldığım için paylaşıyorum. Aşağıya web sitelerinin linkini de bıraktım.

www.yankipsikoloji.com

Back