Gelinbaşı ve Gelin Tacı Izmir de kuaför ariyorum

senligxuxnler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2007
2
0
86
İzmir
KızLar 10 ay sonra düğünüm var fakat şimdiden kuaförümü ayarlamak istiyorum izmirde yaşıyorum şebnemi duydum jaleyi duydum fakat ikisindede sorun var gibi bilemiyorum sizlerin memnun kaldığı yada tavsiye ediceği yerler varsa sevinirim.(karşıyaka,bornova,balçova hariç)şimdiden tşkler kızlar.(ne zormuş evlenmek ya :=)hihoyyyt

canım kesinlkle sebnem ya siddetle tavsiye eydyrm simdiden ayarlamaya calıs ben blki 5yıl sonra evlenicem ama sacımı sebnemde yaptırmaya karar verdim bile. gecen ay kuzenimin oglunun sünneti vardı onlar gelin görümce gittiler sebneme harika yapmıslar sacını ya kuzenin sacı omzuna gelmiyo ama sanki beline kadar iri topuz yapmıslar bence gitt. sadece makyajı abartıyolarmıs onu bilmiyrm

bende aynı konudan muzdaripim üstelik benim sıkıntım 2 kat artıyor çünkü kına gecem ankarada düğünüm izmirde olucak aslında ikisinde de saçlarımı salık kullanıp değişik modeller yaptırmayı düşünüyorum ama ben yinede bana hayallerimi sunacak bir kuaföre ihtiyacım var muhtemelen izmirde saçımı harun ciciye yaptıracağım makyajıma da gelince en iyi makyözüz diyenlerin sitelerine girdim tek tek ve anladım ki ben hepsinden daha iyiym sonuç itibariyle malzemelerimi kendim alıp yapacağım böylelikle gelin başı ve makyaj için talep edilen 0 500den başlayan fiyatlardan kurtulmuş olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…