Çocuk Hastalıkları İzmir de iyi bir çocuk doktoruna ihtiyacım var lütfen yardım!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nazire83

EYMEN HAYATIMA HOŞGELDİN
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
309
0
96
İzmir
merhaba arkadaşlar ;
şu an hamileyim ve doğumdan sonra acil bir çocuk doktoruna ihtiyacım var çünkü bebeğimin böbreklerinde genişleme var 5. ayımızdan beri devam ediyor ve doğumdan hemen sonra çok iyi bir çocuk doktoruna götürmem lazım şu an tedavi olduğum hastanedeki çocuk dr unu pek gözüm tutmadı bana oğuz ateş ve mehmet yalazı önerdiler ama ben sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum lütfen yardım edin....

Biz Prof. Dr. Hasan Özkan'a gidiyoruz.

Dokuz Eylül'ün doktoru.
Doğum sonrası 1 hafta hastanede kalmak zorunda kaldık.O dönemde tanıştık.
Bütün testlerimizde ve acil bir durumda Dokuz Eylül'de olmasının çok faydasını gördük.

Kesinlikle tavsiye ederim

füsun atlıhan var behçetuzda doktor..özel olarakta alsancakta muhaynanesi var.yada talha akil süper karşıyakada

canım kemal aydın şirinyerde sanırım onu duymuştum,umarım sorunsuz bir doğum olur ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…