Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önlisans dış ticaret okudum ve suan 27yaşındayım..kendi bölümüne ilgili bi tecrücem olmadı fakat bu zmana kadar kargo,döviz bürosu, güzellik merkezinde calıştm İlk etapta sektör farketmiyor fakat tercihim ofis içi bilmiyorum sanırım hemen bulmam zor olur cünkü baska alanda tecrübem yok..Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 ay sonra İzmire taşınacagım kiraların 1+1 bile düzgün bir ev 1000 den başlıyor benim oraya gittiğimde çabucak iş bulup bulamayacağım konusu cok kafamı kurcalıyor.. Orada yaşayanlar yardımcı olursa cok sevinirim
Önlisans dış ticaret okudum ve suan 27yaşındayım..kendi bölümüne ilgili bi tecrücem olmadı fakat bu zmana kadar kargo,döviz bürosu, güzellik merkezinde calıştm İlk etapta sektör farketmiyor fakat tercihim ofis içi bilmiyorum sanırım hemen bulmam zor olur cünkü baska alanda tecrübem yok..Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 ay sonra İzmire taşınacagım kiraların 1+1 bile düzgün bir ev 1000 den başlıyor benim oraya gittiğimde çabucak iş bulup bulamayacağım konusu cok kafamı kurcalıyor.. Orada yaşayanlar yardımcı olursa cok sevinirim
Anlıyorum inanın benimde cok kafam karısıyorYok bulamazsınız ,sakın gelmeyin !
Malesef öyle bi imkanım yokOnce isinizi bulun ayarlayin ondan sonra gelin bence.
Önlisans dış ticaret okudum ve suan 27yaşındayım..kendi bölümüne ilgili bi tecrücem olmadı fakat bu zmana kadar kargo,döviz bürosu, güzellik merkezinde calıştm İlk etapta sektör farketmiyor fakat tercihim ofis içi bilmiyorum sanırım hemen bulmam zor olur cünkü baska alanda tecrübem yok..İzmir çok durağan iş konusunda. Ayrıca İzmirliler birbirini kayırıyor. Meslek nedir? Detaylı yardımcı olabilirim.
Herkeste bi İzmir hevesi var.Nolur siz de gelip +1 yapmayın nüfusu.Önlisans dış ticaret okudum ve suan 27yaşındayım..kendi bölümüne ilgili bi tecrücem olmadı fakat bu zmana kadar kargo,döviz bürosu, güzellik merkezinde calıştm İlk etapta sektör farketmiyor fakat tercihim ofis içi bilmiyorum sanırım hemen bulmam zor olur cünkü baska alanda tecrübem yok..
Anlıyorum inanın benimde cok kafam karısıyor
O zaman şöyle söyleyeyim beni karşına Allah çıkardıÖnlisans dış ticaret okudum ve suan 27yaşındayım..kendi bölümüne ilgili bi tecrücem olmadı fakat bu zmana kadar kargo,döviz bürosu, güzellik merkezinde calıştm İlk etapta sektör farketmiyor fakat tercihim ofis içi bilmiyorum sanırım hemen bulmam zor olur cünkü baska alanda tecrübem yok..
Hevesle ilgisi yok benimki mecburiyettenHerkeste bi İzmir hevesi var.Nolur siz de gelip +1 yapmayın nüfusu.![]()
Anladım. Cok teşekkür ederim.O zaman şöyle söyleyeyim beni karşına Allah çıkardıBen dış ticaret sorumlusuyum. 5 yıllık deneyimle bile çalıştığım yer hariç iş bulamadım. Kendi alanında gümrükçülerde çalışabilirsin ama zor ve yorucu bir iş. Tavsiyem İzmir yerine Manisa'ya yoğunlaşman. Fabrikalardan dolayı ihracat var ,bir yerden başlarsın. Ayrıca bir konuda uzmanlaşman ,meyve ihracatı mesela. Ancak o şekilde tutunursun. Mesleğin dışında ise iş bulman çok zor olacaktır. İzmirli olanlar dahil asgari ücretli iş bulamayınca İstanbula taşınıyor. Sana ablan olarak ve İzmir'de 10 yıl yaşamış biri olarak tavsiyem işini ayarlamadan düzenini kurma. Perişan olursun.
Bakın Manisa’da iş imkanınız varmış .Hevesle ilgisi yok benimki mecburiyetten
Kardeşim orada okuyor onun yanına taşınacagım bir nevi mecburiyetBulamazsınız. Neden izmir acaba?
Teşekkür ederimmNeden Izmır?
Tmm şimdi gördüm kardeşiniz buradaymış
Valla kritik bi durum.is kolay bulabileceğinizi pek sanmıyorum. Izmirde yaşayıp manisada çalışan epey insan var.oralara da bi bakın derim yine de
Kardeşim orada okuyor onun yanına taşınacagım bir nevi mecburiyet
Herkeste bi İzmir hevesi var.Nolur siz de gelip +1 yapmayın nüfusu.![]()