aaaa inanmıyorum...ben laperiye gittiğimde de cok cok ilgilenmişlerdi ya demekki bu işler biraz şans işi...:44:
ve hatta ümranda o fiyata gelinlik olduğuna bile şaşırdım desem yeridir..
neyse cnm hayırlısı olsun,ben gelinliğimi relactiveden aldım oraya da bakmanı tavsiye ederim:)
şans işi evet napalım 2sinide eledim çok pahalı olsun istemiyorum ben gelinliğin en fazla 1500e alırım diyorum sen kaça almıştın? çok pahalı yerlere gitmicem la peride de eski sezona bakarım diyordum ağzımı açamadım
cnm ben 2000 e aldım bakmak istersen linki burda:)
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...ar-gelinligim-nasil-bakarsaniz-sevinirim.html
magrentacım selam canım özelden msj atamıyorum burdan cevaplayım:)
gelinliğimi aldığım yeri belirtmiştim aslında gözünden kaçmış demek ki:)kendi gelinlik sayfamda yazdım senin msjına cevap olarakrelactive'den aldım ben cnm,çok ani oldu benimki bakmak için çıkmıstım hiç umutlu değildim,kesin diktiricem hazırda bana göre model yok diyordum ki girdim denedim aldım:)):87:cok teşekkür ederim beğenmene cok sevindim:))
2 tarafada yazdım hangisini görürsen diye canım :) inşallah bende senin gibi diktirmeye gerek kalmadan alırım teşekkür ederim :)
çok güzel yorumlaçşsın canım ağzına sağlık herkese çok yardımcı olucak bu :))))selam kızlar gelinlik ile ilgili kemeraltındaki mağazalar dahil bir çok yer gezdim. şimdi alsancaktan başlayıp tek tek hepsini yazıyorum umarım fikir olur sizlere.
alsancakta nazarel var çeşitleri güzel ama fiyat olarak biraz pahalı gelebilir. 3000 den başlıyor hemen hemen gerçi iyi bir pazarlıkla fiyat düşürülebilir. daha sonra beyaz butik var tüm gelinlikler ithal süper modeller var fiyatlar yine 3000 den başlıyor ancak indirim pek yapmıyorlar. Laperi ithal gelinlik satıyor. fiyatlar beyaza göre daha uygun ilgileride eğer cumartesi giderseniz epey beklemek durumunda kalıyorsunuz. randevulu çalışıyorlar ama kalabalıksa pek anlamı kalmıyor. Zeynep Acar özel dikimle çalışıyr ama fiyatlar yüksek. Alsancak gül sokağın oralarda Zehrayla Moda var. gelinlikleri ithal ama harika modeller var. üstünde istediğin değişiklikleri yapıyorlar. Çankaya tarafında Aysira gelinlikte fiyatlar gayet uygun. çalışma şartlarıda güzel gereken ilgiyi gösteriyorlar üstelik çeşitleride bol. randevu ile çalışmıyor ama cumartesi gitmeme rağmen gayet ilgilendiler hatta bir gelinlik beğendm ama başka durumlardan dolayı almadım. Relactive diye bi yer var eğer abiye alıcaksanız mutlaka görülmeli ama gelinliklerde aynı şeyi diyemicem. fiyatlar ise 2500 civarı eya altı. Çankaya Nazarel de de çok model var. fiyatları 2500 ve üstü pazarlık yapılma ihtimali yüksek. Miss defne kesilnikle görülmesi gereken bir yer. bir çok gelinlik modeli var. iki kat komple gelinlik dolu. üstelik çokda iyi ilgileniyorlar. randevu ile gidiliyor. isteyene dikimde yapıyorlar. kemeraltında gelinliklerin fiyatları epey uygun kemerlatında bir nazarel daha var. fiyatlar 2000 lira gibi. çok fzla çeşitleri var. randevusuz gidliebiliyor. bu yorumlar kesnlile kendi fikirlerimdir. umarım işinize yarar.
saol canım bu notun için :)))) ben dün sistersa gittim bu kadar ilgili alakalı yardımcı olmayan çalışan başka bir gelinlikçi olduğunu sanmıyorum la periden resmen kovalanmıştım 2 gelinlik deneteip hadi güle güle demişlerdi cmrt çok yoğunlarmış gerçekten neyse ben prenses modeli istiyorum ve nereye gitsem bulamıyordum kemeraltında 3-4 model gördüm başka da görmedim.sonra fiyatıda yükseltmeye karar verdim sistersta fiyatlar 2500den başlıyor sanırım 3500ede var ama çok işli el emeği olan bir gelinlikti.ben sade bişi beğendim 2bine kadar düştüler cumaya kadar bir kaç eyer daha gidip karar vericem.bişey sormak istiyorum gelinliğin içine korse dikilmelimi ben straplez istiyorum ama orda gelinliği ağırlaştırmasın diye korse ve jüponu dikmiyorlarmış jüponu ayrıca veriyorlar o konuda kararsız kaldımmagrentacım ben belirtmeyi unuttum yalnız ben aksesuarsız bu fiyata aldım ve bir tanıdığın yardımıyla da indirim yapıldı.aynı fiyata bulamayabilirsin belirteyim dedim...
merak ediyorum gelinliğe karar verdğinde burda paylasırsan sevinirim:)
Arkadaşlar,dileyene yardımcı olabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?