• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İZMİR de Hazır Gelinlik

dr_lady

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
6
0
6
İzmir
Merhaba kızlar..
Benim düğünüm 4 eylül de ve bende yavaştan gelinlik bakmaya başladım.. Ancak nasıl bir model istediğimi bile bilmiyorum o yüzden hiç moda evlerine gidip hayalimi anlatabileceğim birşey yok. Ayrıca dikim işlerini de sevmiyorum bu zamana kadar ne kdr dikim yaptırdıysam hep hüsrana uğradım.. İzmir deki gelinler sizlere sesleniyorum İzmirde hazır güzel kaliteli kumaşlar kullanan gelinlik mağazaları neler acaba?? önerisi olan var mı?? şimdiden teşekkürler..

Merhaba kızlar..
Benim düğünüm 4 eylül de ve bende yavaştan gelinlik bakmaya başladım.. Ancak nasıl bir model istediğimi bile bilmiyorum o yüzden hiç moda evlerine gidip hayalimi anlatabileceğim birşey yok. Ayrıca dikim işlerini de sevmiyorum bu zamana kadar ne kdr dikim yaptırdıysam hep hüsrana uğradım.. İzmir deki gelinler sizlere sesleniyorum İzmirde hazır güzel kaliteli kumaşlar kullanan gelinlik mağazaları neler acaba?? önerisi olan var mı?? şimdiden teşekkürler..

Merhaba canım hayırlısı olsun öncelikle. Bende 14 Eylül İzmir geliniyim. Gelinlik seçiminde vücut tipin ve mekan çok önemli. Bunları göz önünde bulundurarak doğru gelinliği seçmelisin.

Benim önerim çok gezmeden kafanı karıştırmadan bir kaç moda evinden randevu alman. Söylediklerim arasından birine karar verebileceğini düşünüyorum.

Vakko Wedding, Sister's, Peri Gibi, Laperi, Vivien Angel, Bianco Vita By Üstün Sposa (benim gelinliğim buradan) ve Melek Moda Evi'ne bakabilirsin.

Bunlar dışında aklıma gelenler Simge Moda Evi ve Miss Defne ama bu ikisi hakkında fikrim yok.

Son düzenleme:
Back