• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*izmir de hastanede kayıtta çalışmak için!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ela

Ziyaretçi
arkadaşlar ben izmirde herhangi bir hastanede çalışmak istiyorum ,ama şirketler oluyormuş başvuru için bilen varsa aranızda hangi şirketler iş başvurusu alıyor lütfen bilgilendirin beni..

evet arkadaşlar bende çalışmak istiyorum nerden başvuru yapabiliriz

Bende istiyorum nereye başvurmak gerek çalışan bir arkadaş bilen biri yok mu?

slm kızlar,öncelikle bu iş için artık belge istiyorlar.tıbbı sekreterlik belgesi.çalışır durumdakilerin dahi bu belgeyi almaları gerekiyor.bu belge için kurslar var.belediyelerin ücretsiz kursları var.kurs tan sonra hastanelere gidiyorsunuz,bu şirketlerin orada büroları var.orada başvuru yapıyorsunuz.kolay gelsin hepinize.

emreberke merhaba izmirde tıbbi sekreterlik kursu veren meb onaylı bir kurs var mı tavsiye edebileceğin?

triplii selamlar,aşağıda vereceğim adres güvenilir.ablam katıldı ve sertifikasını aldı meb onaylı.ama iş bulmak zor.kolay gelsin

XXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bende tıbbi sekreterlik sertifikası 1 senedir var.ışletmenlik sertifikası var.Ama 1 yıldır çok uğraştım iş yok.Var ama arkanda dayın olcak böyle yerlere girmek için.

arkadaşlar alsancakta bi büro war ama adını şuan hatırlayamadım oraya bilgisayar sertifikanızla bile basvuru yaptıgınızda sizi hemen atıyorlar adını hatırladıgım an eklicem ama arastırın sizde

Back