Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ben izmirde herhangi bir hastanede çalışmak istiyorum ,ama şirketler oluyormuş başvuru için bilen varsa aranızda hangi şirketler iş başvurusu alıyor lütfen bilgilendirin beni..
slm kızlar,öncelikle bu iş için artık belge istiyorlar.tıbbı sekreterlik belgesi.çalışır durumdakilerin dahi bu belgeyi almaları gerekiyor.bu belge için kurslar var.belediyelerin ücretsiz kursları var.kurs tan sonra hastanelere gidiyorsunuz,bu şirketlerin orada büroları var.orada başvuru yapıyorsunuz.kolay gelsin hepinize.
Arkadaşlar bende tıbbi sekreterlik sertifikası 1 senedir var.ışletmenlik sertifikası var.Ama 1 yıldır çok uğraştım iş yok.Var ama arkanda dayın olcak böyle yerlere girmek için.
arkadaşlar alsancakta bi büro war ama adını şuan hatırlayamadım oraya bilgisayar sertifikanızla bile basvuru yaptıgınızda sizi hemen atıyorlar adını hatırladıgım an eklicem ama arastırın sizde