• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Izmir de Güvenilir kuaför ???

denizderinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2014
183
8
38
merhaba bayanlar bana bi yardımcı olsanız sürekli kuaför değiştire değiştire saçlarım mahvoldu artık bi türlü adam gibi kuaför bulamadım hrpsinin derdi para. Ksk Bornova Alsancak h farketmez ama ciddi anlamda iyi biyer olması lazım artık saçlarımı adam etmek istiyorum. Bu arada Celil Atilla kuaförü bileniniz var mı ?

Celil Attila için çok iyi diyorlar ama ben denemedim. Ben de 3 senedir neredeyse her işimi kendim hallediyorum. Güvenilir bir kuaför bulamadığım için. Daha önce çok çektim çünkü. Ama geçen gün Özkanlar Vip kuaföre gittik yengemle. Saçları bakırdı. Röfle yaptırdık. Gerçekten çok başarılı buldum. Hiç yıpratmadan çok güzel bir röfle yaptı. Bundan sonra Vip'e gideceğim ben. Güvenebilirim.

Celil Attila için çok iyi diyorlar ama ben denemedim. Ben de 3 senedir neredeyse her işimi kendim hallediyorum. Güvenilir bir kuaför bulamadığım için. Daha önce çok çektim çünkü. Ama geçen gün Özkanlar Vip kuaföre gittik yengemle. Saçları bakırdı. Röfle yaptırdık. Gerçekten çok başarılı buldum. Hiç yıpratmadan çok güzel bir röfle yaptı. Bundan sonra Vip'e gideceğim ben. Güvenebilirim.
Canım biraz geç oldu mesajını gördüm ama bende Celil atillaya gittim sıcak samimi insanlar ama öyle ahım şahım bir işlem yaptırmadım o yüzden emin değilim pek. Sen memnun musun vip den peki

Ben Bayraklı Manavkuyu da Folkart civarında Erdem Tekelioğlu na gidiyorum 4-5 senedir. gayet memnunum . 4.5 kişi çalışıyorlar. fiyatları sorarsanız aklımda pek birşey yok ama boya balyaj yaptırdım 250 civarı odeme yaptım. Banada bi Avukat arkadaşım tavsiye etmişdi bi deneyin derim.

Merhaba arkadaşlar,İzmir de özellikle SEFERİHİSAR'da bir kuaför arıyorum.Saçlarım çok mahvoldu ve artık bir renkte kalmak istiyorum...Önerilerinizi bekliyorum....

Back