İZMİR DE DEVLET YA DA ÜNİVERSİTE HASTANESİN DE GÖĞÜS AMELİYATI?

ilayda58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
51
18
Arkadaşlar selam , sizin yorum ve tavsiyeleriniz çok önemli benim için.. Lütfen bilgi paylaşımı yapalım.. İzmir de yaşayıp devlet yada üniversite hastanesinde göğüs büyütme ve dikleştirme ameliyatı olan var mı ? Hastane doktor tavsiyesi verebilir misiniz? Açıkçası özeller de çok pahalı o yüzden devletler de ve üniversite hastanelerin de daha uygun fiyatlı olduğunu söylüyor yakınlarım.. Sizler ne düşünüyorsunuz? Tüp mide ameliyatlıyım ve ağustosta düğünüm var 3 ay sanırım denize girmek spor yapmak falan da yasakmış? Olanlar ayrıntılı bilgi verebilir mi ? Şimdiden çoook teşekkür ederim..

Öncelikle çok geçmiş olsun:)
Tüp mide ameliyatı sonrası estetik ameliyatı hakkım olduğunu bana kendi doktorum söylemişti ama ben düşünmemiştim o dönemde sizde eğer devlet hastanesinde olduysanız tüp mide ameliyatınızı danışmanızda fayda olabilir belki

Öncelikle çok geçmiş olsun:)
Tüp mide ameliyatı sonrası estetik ameliyatı hakkım olduğunu bana kendi doktorum söylemişti ama ben düşünmemiştim o dönemde sizde eğer devlet hastanesinde olduysanız tüp mide ameliyatınızı danışmanızda fayda olabilir belki
Malesef ben özel de olmuştum tüp mideyi ama yıllar önce ki fiyatlarla şimdi aynı değil tabi. Estetik operasyonlari çok daha pahalı olduğu için İzmir de araştıriyorum şuan da...

Slm bnde göğüs diklestirme için devlete dr asayişindeyim özelde bir yerle konustum aslında burun estetigi yaptırdığım ve memnun kaldigin yer karın germe ve memeye lipo enjeksiyon için 15 bin dediler

X