• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk izmir de çıt çıt satılan yer biliomusunuz

ben de çıt çıt araştırıyorum,bu konuda çok da bilgim yok ama geçen gün hatayda bir kuaförün reklamını gördüm,internet sitesi de yanlış hatırlamıyorsam longhair.com

ben gg'den araştırıyorum ama pek bilgim olmadığı için nasıl bişey alıcağımı tam bilmiyorum

alsancak kıbrıs sehitliği hair boss

hair boss tan saç aldım 2defa boyadım yün yumağına döndü rezil oldum ;(
saçlarda duruyor hala atmadım faturası duruyor.telefon açtım bizilen alakalı bir durum yok dediler
referans verin dedim.iyi olduguna dair.referansta vermediler.
boyanır dediler boyadık saç dolandı keçe gibi oldu tabi benim saçlarımda dolandırdı kopardı kahretsin:113:

hair bos( izmir firmasından saç aldım iyi saç dediler.boya yapılırmı evet dediler bunlar normal çaçlar rahat olun dediler. sipariş verdim.
saçlar geldi taktık ve boyadık sonuç saçlar keçe gibi oldu. telefon açtım durumu anlatım.cevap şu oldu bizle alakalı sorun değil. saçı göndereyim bakın dedim hayır dediler.bu saçı iyi olduğuna dair referans istedim.onada hayır dediler.saçlar poşete atmadım.faturasıda duruyor gereken neyse yapacağım;(

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende sizin gibi saçlarımı bi türlü sarıya boyamaktan ve eski kuaförümünyakması sebebiyle uzatamadım
Araştırıp önce çıtçıtla başladım ama gizelemek çok sıkıcı ve çalıştığım için vakit sıkıntısı yarattı
Çıtçıtı bozup boncuk kaynağa geçtik:46:
Gayet rahat boyamı bakımımı yapabiliyorum ne karışıyor ne keçe gibi oluyor dizaynından dolayıda çözülemiyor kaynak olduğu:21:
Kuaförüm inananamayacak yazdığıma ama 'Kuaförümü paylaşma kararı aldım sizlerle' (İzmir)
:1: normalde rengimi soranları bile yönlendirmem ve kendisini tehtid ederim başkası benle aynı tonda olsun sana gelmem bidaha diye :1:(sarı renk konusunda da kuaförüm çok başarılı)
Güzel saçlar hapimizin hakkı özel msj atanları yönlendirebilirim :3:

Back