- 11 Aralık 2018
- 408
- 474
- 103
- 32
- Konu Sahibi acilisimiz
-
Evet İsa kaya ile ilgili benim de problemim yeterince hasta yorumuna ulaşamamakSlm öncelikle geçmiş olsun ameliyatınızın istediğiniz gibi sonuçlanmasına sevindim. Bende uzun süredir dr arıyorum ve İsa kaya ile ilgili çok yorum fotoğraf vs göremiyorum. Aklımda olan dr lardan biri olduğu için sormak istiyorum ameliyatı hangi hastanede yatıyor bir de yazabilirseniz fiyatı nedir
Slm öncelikle geçmiş olsun ameliyatınızın istediğiniz gibi sonuçlanmasına sevindim. Bende uzun süredir dr arıyorum ve İsa kaya ile ilgili çok yorum fotoğraf vs göremiyorum. Aklımda olan dr lardan biri olduğu için sormak istiyorum ameliyatı hangi hastanede yatıyor bir de yazabilirseniz fiyatı
Merhaba teşekkür ederim. En son Alfa tıp merkezinde yapıyordu ameliyatlarını Bornova’da. Ben nisan ayında fiyat almıştım o zaman sabit fiyat 60bindi ama indirim istedim ve biraz indirim yaptı sağolsun. Fiyatı tam söyleyemiyorum çünkü doktorum söylemememi rica ettiSlm öncelikle geçmiş olsun ameliyatınızın istediğiniz gibi sonuçlanmasına sevindim. Bende uzun süredir dr arıyorum ve İsa kaya ile ilgili çok yorum fotoğraf vs göremiyorum. Aklımda olan dr lardan biri olduğu için sormak istiyorum ameliyatı hangi hastanede yatıyor bir de yazabilirseniz fiyatı nedir
Tşk ederim bende Eylül ayında randevu alıp görüşmek istiyorum herşey gibi fiyatlar da sürekli artıyor o zmn a kadar ne olur kim bilir :))Şuan 1 buçuk ay oldu ben hâla memnunum çok şükür
Merhaba ben de düzgün ateşi düşünüyorum ama çok endişeliyim nasıl memnun musunuz fiyatının diğerlerine göre uygun olması endişelendirdi beni sorun olmayacaksa burnunuzu atabilir misiniz banaben düzgün ateş'e ameliyat oldum. bir arkadaşım ibrahim korhan'a oldu ikimiz de gayet memnunuz.
Karın germe için öncesi sonrası gotoğraf paylaşma şansınız var mı bende düşünüyorumİzmir de doktor yiğit özer tiftikçioğlu’na burun ameliyatı oldum sadece burun ameliyatı da değil meme dikleştirme karın germe gıdı bacak lipo gibi bir çok işlem yaptırdım sadece ben de değil annem ve bir çok arkadaşım yiğit hocayı tercih ettik amerika’dan sadece yiğit hoca için gldm gerçekten onun üstüne plastik cerrah tanımıyorum asla pişman olmazsınız isterseniz resimlerim de var instgrm mehtaparslan35
Bana instegramdan ulaşabilirsiniz mehtaparslan35Karın germe için öncesi sonrası gotoğraf paylaşma şansınız var mı bende düşünüyorum
Merhaba Bende Dr Isa Hocaya ameliyat olmak istiyorum. Burun resminizi paylasabilir misiniz? Biraz zor ulastim terddudlerim var. ilk kez olucagimMerhaba teşekkür ederim. En son Alfa tıp merkezinde yapıyordu ameliyatlarını Bornova’da. Ben nisan ayında fiyat almıştım o zaman sabit fiyat 60bindi ama indirim istedim ve biraz indirim yaptı sağolsun. Fiyatı tam söyleyemiyorum çünkü doktorum söylemememi rica etti
Merhaba kuzenim Hakan Aydoğan’a ameliyat oldu. Kendisi çok ilgili ve başarılı bir estetik cerrahMerhaba ,izmir de burun estetiği olmayı düşünüyorum , doktor arayışındayım . Bi çok forum ve sayfa inceliyorum her doktor için olumlu ve olumsuz yorumlar var . Sizden eğer burun estetiği olduysanız ya da çevrenizde olan varsa olumlu ve olumsuz yorum bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim
Özelden yolluyorum sizeMerhaba Bende Dr Isa Hocaya ameliyat olmak istiyorum. Burun resminizi paylasabilir misiniz? Biraz zor ulastim terddudlerim var. ilk kez olucagim
Merhaba bana da yollama şansınız var mı? Ben de Dr İsa Kaya'yı beğenmiştim Instagram'da paylaşım yaptığı burunlar küçük zarif güzel görünüyorÖzelden yolluyorum size
Ben Bayraklı'da Behçet Şahin oldum çok memnunumMerhaba ,izmir de burun estetiği olmayı düşünüyorum , doktor arayışındayım . Bi çok forum ve sayfa inceliyorum her doktor için olumlu ve olumsuz yorumlar var . Sizden eğer burun estetiği olduysanız ya da çevrenizde olan varsa olumlu ve olumsuz yorum bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim
peki ortalama ne kadar ödediniz?Ben Bayraklı'da Behçet Şahin oldum çok memnunum
Öncesi sonrası fotoğraflarınız var mı?peki ortalama ne kadar ödediniz?
3 yıl önce 20 bin dedi en son sorduğumda 40 demisdi tabi şuan bilmiyorum inanpeki ortalama ne kadar ödediniz?
Merhaba. İsa Kaya da düşündüğüm doktorlar arasında. Rica etsem bana da fotoğrafınızı gönderebilir misiniz?Merhaba teşekkür ederim. En son Alfa tıp merkezinde yapıyordu ameliyatlarını Bornova’da. Ben nisan ayında fiyat almıştım o zaman sabit fiyat 60bindi ama indirim istedim ve biraz indirim yaptı sağolsun. Fiyatı tam söyleyemiyorum çünkü doktorum söylemememi rica etti
Merhaba Özlem hanım. Ameliyat oldunuz muSlm öncelikle geçmiş olsun ameliyatınızın istediğiniz gibi sonuçlanmasına sevindim. Bende uzun süredir dr arıyorum ve İsa kaya ile ilgili çok yorum fotoğraf vs göremiyorum. Aklımda olan dr lardan biri olduğu için sormak istiyorum ameliyatı hangi hastanede yatıyor bir de yazabilirseniz fiyatı nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?