- 8 Mart 2023
- 6
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi acilisimiz
-
İsa kaya için mi bu yorumunuzBir yakınımızın kızı ameliyat olmuştu.Sonucu gayet güzeldi.O da arkadaşlarının önerisiyle olmuş.Ben revizyon için öylesine bir fiyat sordurmuştum.Diğerlerine göre makul bir fiyat vermişti ama revizyon için tercih etmem sanırım.
Evetİsa kaya için mi bu yorumunuz
Gülce gürsan şuanki fiyatları muayene ücretleri tahlillerle falan 20-25k arasındaGülce gürsan ferda erol hakkında bilgisi olan varmı ?
Fotoğraf ınızı görme imkanım var mı acaba ameliyat masası bile olurBen İsa hocaya oldum 3 hafta önce, ameliyatım baya iyi geçti sonrasında da hiç ağrım sızım olmadı çok rahat geçti iyileşme sürecim çok şükür zaten kapalı ameliyat yaptı ve tampon falan da koymadı. Genelde ameliyatlarını kapalı ve tamponsuz yapıyor sanırım ama ben sorduğumda hastadan hastaya değişiyor ameliyatta belli olur demişti. Bence şekli de şuan gayet iyi ne istediysem onu yaptı hoca. Ama tabi daha değişir muhtemelen çok yeni çünkü. Gören akrabalarım sende bir değişiklik var ne yaptırdın yüzüne diyor ama burnumu anlamıyorlar :) Bu arada abim de revizyon olmuştu 3 ay önce İsa hocaya, ben de onun sürecini gördüğüm için olmak istemiştim zaten. Muayeneye gittiğimde de birkaç hastasını görmüştüm çok beğenmiştim yaptığı burunları. Bence İsa hocanın tek eksik yanı Instagramı çok aktif kullanmaması genelde ameliyat masasında fotoğraflar paylaşıyor. Uzun dönem pek paylaşmıyor sanırım çok fazla işin o yönüyle ilgilenemiyor. Baya reklam yapmış gibi oldum ama biz abimle gayet memnun kaldık kendisinden inşallah böyle devam eder 6 ay sonra güncellerim durumumu :))
Ben ona oldum ameliyatımı asla memnun kalmadım burnumu mahvetti doğru düzgün bir şey yapmamış burnuma kalkık bile durmuyor burnum yandan ama kısa duruyor şişkin iri duruyor önceki burnumu mumla arıyorum kemiğim yoktu kemik oluştu burnumda yandan orta kısmı çökük duruyor burun deliklerimi küçültmüş ama nasıl daraltmış belli değil burun deliklerim zaten küçüktü benim ve dışarıdan dikiş yok yani burnum geniş duruyor bir de dalga geçer gibi burun atelim çıkarken bana kimse ameliyat olduğunu anlamayacak bile deyip güldü kıkırdaklarına fazla dokunmadım yaşlanmayla eriyor dedi(burun zamanla büyüyen bir organ) resmen burnumu yapmak istememiş bir de o kadar para verdim eski burnumdan daha iri kalın duruyor 4. Aydayım hiç memnun değilim ameliyat resmimi de bana atmadı instagramında ameliyatımı hikayesinde paylaşmıştı orada da sadece yandan atmıştı akıl edip ekran resmini alabildim sadece burnuma yandan kavis vermeye çalışmış önden geniş duruyor basık duruyor benim için hayal kırıklığı oldu ileride başka doktora ameliyat olmayı düşünüyorum ama aileme bağlıMerhaba İsa Kaya ile ilgili olumlu yada olumsuz yorumu bilgisi olan var mı
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinBen ona oldum ameliyatımı asla memnun kalmadım burnumu mahvetti doğru düzgün bir şey yapmamış burnuma kalkık bile durmuyor burnum yandan ama kısa duruyor şişkin iri duruyor önceki burnumu mumla arıyorum kemiğim yoktu kemik oluştu burnumda yandan orta kısmı çökük duruyor burun deliklerimi küçültmüş ama nasıl daraltmış belli değil burun deliklerim zaten küçüktü benim ve dışarıdan dikiş yok yani burnum geniş duruyor bir de dalga geçer gibi burun atelim çıkarken bana kimse ameliyat olduğunu anlamayacak bile deyip güldü kıkırdaklarına fazla dokunmadım yaşlanmayla eriyor dedi(burun zamanla büyüyen bir organ) resmen burnumu yapmak istememiş bir de o kadar para verdim eski burnumdan daha iri kalın duruyor 4. Aydayım hiç memnun değilim ameliyat resmimi de bana atmadı instagramında ameliyatımı hikayesinde paylaşmıştı orada da sadece yandan atmıştı akıl edip ekran resmini alabildim sadece burnuma yandan kavis vermeye çalışmış önden geniş duruyor basık duruyor benim için hayal kırıklığı oldu ileride başka doktora ameliyat olmayı düşünüyorum ama aileme bağlı
Slm öncelikle geçmiş olsun ameliyatınızın istediğiniz gibi sonuçlanmasına sevindim. Bende uzun süredir dr arıyorum ve İsa kaya ile ilgili çok yorum fotoğraf vs göremiyorum. Aklımda olan dr lardan biri olduğu için sormak istiyorum ameliyatı hangi hastanede yatıyor bir de yazabilirseniz fiyatı nedirBen İsa hocaya oldum 3 hafta önce, ameliyatım baya iyi geçti sonrasında da hiç ağrım sızım olmadı çok rahat geçti iyileşme sürecim çok şükür zaten kapalı ameliyat yaptı ve tampon falan da koymadı. Genelde ameliyatlarını kapalı ve tamponsuz yapıyor sanırım ama ben sorduğumda hastadan hastaya değişiyor ameliyatta belli olur demişti. Bence şekli de şuan gayet iyi ne istediysem onu yaptı hoca. Ama tabi daha değişir muhtemelen çok yeni çünkü. Gören akrabalarım sende bir değişiklik var ne yaptırdın yüzüne diyor ama burnumu anlamıyorlar :) Bu arada abim de revizyon olmuştu 3 ay önce İsa hocaya, ben de onun sürecini gördüğüm için olmak istemiştim zaten. Muayeneye gittiğimde de birkaç hastasını görmüştüm çok beğenmiştim yaptığı burunları. Bence İsa hocanın tek eksik yanı Instagramı çok aktif kullanmaması genelde ameliyat masasında fotoğraflar paylaşıyor. Uzun dönem pek paylaşmıyor sanırım çok fazla işin o yönüyle ilgilenemiyor. Baya reklam yapmış gibi oldum ama biz abimle gayet memnun kaldık kendisinden inşallah böyle devam eder 6 ay sonra güncellerim durumumu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?