Merhaba arkadaslar , ben ozel mayenehaneye gidiyordum fakat aldigim hizmete gore cok para verdigimi dusundugum icin biraktim. 29.haftadayim ve su an kendime hastane doktor ariyorum. Egepolde doktor onerileri ile ilgili paylasimlar cok fazla ve aydinlatici, ben de orayi dusunmeye baslamistim ki Cinarli'nin ekibi cok iyi oldugu icin orayi onerdiler. Cinarli'da doktor deneyimi ve tavsiyesi olan var mi acaba?
Merhaba cnm
Bende 15 haftalik hamileyim ve bi aksilik çıkmadığı sürece çınarlıda doğum yapmayı düşünüyorum kiminle konuşsam memnun ama doktorları hakkında pek bi fikrim yok methini de duymadım kendi doktorumu tavsiye edebilirim sana en azında konuş fiyat aralığını belki uyar Birdal tosyali cetinol op.dr internetten de bilgilerini bulabilirsin normal doğumdan yana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba cnm
Bende 15 haftalik hamileyim ve bi aksilik çıkmadığı sürece çınarlıda doğum yapmayı düşünüyorum kiminle konuşsam memnun ama doktorları hakkında pek bi fikrim yok methini de duymadım kendi doktorumu tavsiye edebilirim sana en azında konuş fiyat aralığını belki uyar Birdal tosyali cetinol op.dr internetten de bilgilerini bulabilirsin normal doğumdan yana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim doktorumun muayene ucreti 300 lira dogum 3000 lira idi. Ama baktim insanlar sadece hastane ucreti odeyerek de gayet guzel dogum yapiyor. O yuzden ozel doktoru biraktim. Acidim acikcasi verdigim paraya. Hastane doktoru olsun istiyorum ozel doktor istemiyorum bu yuzden