• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir çeşme hakkında bilgisi olanlar yardım istiyorum.

Eğer ki rakı balık olaylarına, cesmenin sosyal olaylarına katilirsaniz yetmez.
Hatta gidip bir güzel yemek yiyelim deseniz 4 gün belki ucu ucuna. Her şeyi didik didik sorun. Benim ağzım yandı.
Bu arada esnafi fenadir bazı kendini bilen esnaflar bile der onlarla ugrasilmamasi gerektiğini. Tehdit ettiklerini kulaklarim duydum hesaba karşı gelen musterilerini:KK35:
Güzel bir yemeği sadece 1 akşam yapacağız diper günler otelde yeriz zaten.

ünlülerin neden oraya akın ettiği belli oldu şimdi. Anladığım zaten normal halk orda öyle rahat rahat tatil yapamıyor

Arkadaşlar merhaba bu sene eşimle evlilik yıl dönümümüzü kutlamak için çeşmeye gitmeye karar verdik. Güzel bir otelden de yerimizi ayırt ettirdik ancak oteller yarım pansiyon ve antalyadaki gibi animasyon disco vs yok. O bölgeyi bilen arkadaşların önerilerine ihtiyacım var.
1-) Sahilde hatta mümkünse kumsalda rakı balık keyfi yapabileceğimiz ama öyle pub tarzı olmayıp eski meyhane havasında yer var mı?

2-) Bi clup bar gece klubü tarzı bir yere gitmek istiyoruz. Türkçe müzik yapıp insan gibi eğlenebileceğimiz yer önerirseniz seviniriz. İnsan gibi derken insanların sapıtmadan eğlendiği içerde abaza dolu olmayan ve gelen insanı üçkağıtlayıp yolan bir yer olmasın demek istedim
dai
Arkadaşlar merhaba bu sene eşimle evlilik yıl dönümümüzü kutlamak için çeşmeye gitmeye karar verdik. Güzel bir otelden de yerimizi ayırt ettirdik ancak oteller yarım pansiyon ve antalyadaki gibi animasyon disco vs yok. O bölgeyi bilen arkadaşların önerilerine ihtiyacım var.
1-) Sahilde hatta mümkünse kumsalda rakı balık keyfi yapabileceğimiz ama öyle pub tarzı olmayıp eski meyhane havasında yer var mı?

2-) Bi clup bar gece klubü tarzı bir yere gitmek istiyoruz. Türkçe müzik yapıp insan gibi eğlenebileceğimiz yer önerirseniz seviniriz. İnsan gibi derken insanların sapıtmadan eğlendiği içerde abaza dolu olmayan ve gelen insanı üçkağıtlayıp yolan bir yer olmasın demek istedim
afilli meyhane var cesmede fiyatlar cok ucuk degil alacatı gibi

Benim ailem tüm yaz Çeşme'de.
Sırf onları görmek için gidiyorum,yoksa benim tarzım olmayan bir yer.
Gereksiz pahalı fiyatları,abartılı derecede kendini bir şey sanan esnafı ile asla tercih edebileceğim bir yer değil.
Size iyi tatiller,inşallah güzel vakit geçirirsiniz.
türkiyede ucuz tatil mekanı yok ki üstelik çeşme esnafı kaş esnafı bodrum esnafına göre çok iyidir.

türkiyede ucuz tatil mekanı yok ki üstelik çeşme esnafı kaş esnafı bodrum esnafına göre çok iyidir.
Biz çok gezeriz.
Gördüğüm kadarıyla Antalya,Marmaris,Bodrum'u Çeşme ile kıyaslarsam hem daha uygun fiyatlı hem de esnafı da halkı da daha kibar. Çeşme'de maddi manevi sömürüldük devamlı.
Deniz desen Çeşme'nin denizi de plajı da çok pis. Beachlerden bahsetmiyorum.
Doğma büyüme İzmirli olarak,utanarak söylüyorum,Çeşme hiç güzel bir yer değil.
He gece hayatı,alkol derseniz tabii akıyordur o ayrı,işin o kısmını hiç tartışmıyorum.

Biz çok gezeriz.
Gördüğüm kadarıyla Antalya,Marmaris,Bodrum'u Çeşme ile kıyaslarsam hem daha uygun fiyatlı hem de esnafı da halkı da daha kibar. Çeşme'de maddi manevi sömürüldük devamlı.
Deniz desen Çeşme'nin denizi de plajı da çok pis. Beachlerden bahsetmiyorum.
Doğma büyüme İzmirli olarak,utanarak söylüyorum,Çeşme hiç güzel bir yer değil.
He gece hayatı,alkol derseniz tabii akıyordur o ayrı,işin o kısmını hiç tartışmıyorum.
marmariste ,antalyada bodrumda şu anda denize yakın yerlerde 300 tl kişi başı pansiyon fiyatları bunlar mı ucuz neyse bence çeşme denizi en temiz denizlerden biri zaten bunu ben değil dünya kabul etmiş.Ayrıca şu anda ucuz denilen bir kavram kalmadı.Tatilde para işi keyfi yani parası olan gider...

Back