• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir çeşme hakkında bilgisi olanlar yardım istiyorum.

bir de lütfen hesabı kontrol edin giden çoğu arkadaşımın nedense hesaplarında hep bir yanlışlık oldu bir de şimdiden yer ayırtin oraya gidip nereye gitsek diye düşünürseniz yer kalmaz . aracınız var mi taksi mi kullanacaksınız. ulaşım da problem normal taksi bulmanız da zor genelde korsan taksiler . bana hiç cazip etmeyen bir tatil yöresi. daha çok datça gibi sakin huzurlu yerleri seviyorum izmirin çok daha insancıl yerleri var .

Kesinlikle katılıyorum bu yoruma Momo Beach vs tarzı yerlerde yine aynı skalada çünkü hepsi birbiri ile eş değer gidiyor yani otel ayarladıysanız sevgili konu sahibi sadece otelin beach ve havuzunda takılıp sonrasında da akşam sdece club tarzı bir yere gitmeniz maddi açıdan daha elverişli olabilir
Düşüncemiz öyle zaten the nowness da kalıp geceleri de takılmak
alaçatıda var oraya git derim ama neden çesme İzmirin o kadar güzel yerleri varki çandarlı, eski foça yeni foça dikili
Amaç alaçatı aslında ama kaldığımız yer hem alaçatıya yakın olsun hem de denize sıfır olsun istedik. Öyle olunca çeşme mantıklı geldi.

Kesinlikle katılıyorum bu yoruma Momo Beach vs tarzı yerlerde yine aynı skalada çünkü hepsi birbiri ile eş değer gidiyor yani otel ayarladıysanız sevgili konu sahibi sadece otelin beach ve havuzunda takılıp sonrasında da akşam sdece club tarzı bir yere gitmeniz maddi açıdan daha elverişli olabilir
Zaten amacımız g0ndüz otelde takılıp gece dışarı çıkmak.

Çeşme’ye neredeyse çocuk yaşta gittim. Aslında yine gidip görmek, bir tatilimi orda geçirmek istiyorum. Ama okuduklarından yola çıkarak çocuklu tatile göre değil. O zaman eşimle başbaşa yapacağımız bir tatil hakkını orda kullanmalı...
Aynen bizde taö böyle düşündük yıllardır duyarız çeşme alaçatı merak ediyordum ama baktım çocukla gidilecek yer değil. İlk çocuk 4 yaşına yaklaştı yakında ikinciyi düşünüyoruz. Dedik ikinciyi yapmadan büyüğü koyup baş başa 3 gece gidelim antalyaya çocujla da gidilir nasıl olsa bi hayalimizi gerçekleştirmiş olalım dedik.

Bence size sanki Foça daha uygunmuş. Hem restoranlar, hem canlı müzikler güzel. Hem daha sakin. Çeşme Alaçatı kimi nereden yolsakçılarla kaynıyor. Hem tam yaz zamanı, içen sapıtan dolu olacak ortalık. Öğrenciyken 5 yıl boyunca sürekli gittim Çeşmeye ben olsam evlilik yıldönümüne gitmezdim.
Foçayı eşim istemedi çok küçük 3 gün ne yapacağız diye.

tamam o zaman.
ortalama bir balıkçı bulabilirsiniz, ıstakoz vs yemek isterseniz can baba var, merkezde olsun derseniz marina da ferdi baba var.
Yok yok biz iç anadolulu olunca ıstakoz falan çok hitap etmiyor bize. Midyeyi bile agzıma sürmem ben

Zaten amacımız g0ndüz otelde takılıp gece dışarı çıkmak.
oteliniz güzelmiş Allah huzur versin arkadaşlar beach önermişler o yüzden dedim. Rakı balık için Alaçatı öneririm ya aslında benim size tavsiyem youtube Alaçatı ve Çeşme Vlog yazıp youtube da çıkan videoları da inceleyebilirisiniz youtuberlar çünkü gezip dolaşıp tavsiyede bulunuyor bazen fiyat bilgiside belirtiyorlar yıla ve zamana göre filtre yapıp videolardan fiyat bile öğrenebilirsiniz ama ben rakı balık için Varka ve Karina Alaçatıyı öneirirm Birde bi arkadaşım Balıkçı Niyazi diye bir yere gitmişti o da aşırı memnun kalmıştı oraya da bakabilirsiniz

bir de lütfen hesabı kontrol edin giden çoğu arkadaşımın nedense hesaplarında hep bir yanlışlık oldu bir de şimdiden yer ayırtin oraya gidip nereye gitsek diye düşünürseniz yer kalmaz . aracınız var mi taksi mi kullanacaksınız. ulaşım da problem normal taksi bulmanız da zor genelde korsan taksiler . bana hiç cazip etmeyen bir tatil yöresi. daha çok datça gibi sakin huzurlu yerleri seviyorum izmirin çok daha insancıl yerleri var .
Evet yanlış hesap olayı internette de çok yazılmış. Teşekkür ederim dikkat edeceğim.

Geçen sene gittim hayal kırıklığı oldu benim için çok yüksek beklentiye girmişim çok pahalı
2 gün dışarda olmayı planlıyoruz birinde akşam yemeği dahil diğerinde yemekten sonra sırf gece hayatı için. Sizce kaça patlar?

3 gece 4 gündüz kalacağız. Otel yarım pansiyon. Otel ücreti hariç 2 bin tl bütçe ayırdık yetmez mi dersiniz?
Eğer ki rakı balık olaylarına, cesmenin sosyal olaylarına katilirsaniz yetmez.
Hatta gidip bir güzel yemek yiyelim deseniz 4 gün belki ucu ucuna. Her şeyi didik didik sorun. Benim ağzım yandı.
Bu arada esnafi fenadir bazı kendini bilen esnaflar bile der onlarla ugrasilmamasi gerektiğini. Tehdit ettiklerini kulaklarim duydum hesaba karşı gelen musterilerini:KK35:

Eğer ki rakı balık olaylarına, cesmenin sosyal olaylarına katilirsaniz yetmez.
Hatta gidip bir güzel yemek yiyelim deseniz 4 gün belki ucu ucuna. Her şeyi didik didik sorun. Benim ağzım yandı.
Bu arada esnafi fenadir bazı kendini bilen esnaflar bile der onlarla ugrasilmamasi gerektiğini. Tehdit ettiklerini kulaklarim duydum hesaba karşı gelen musterilerini:KK35:
Hadi yaa gözüm korktu şimdi. Vallahi antalyada ultra herşey dahil otellerin kıymetini şimdi daha iyi anladım. Kafa yormak yok ohh gelsin çaylar gitsin kahveler.

Back