• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Vatandaşa Odun Dağıtıyor

exmadon

İtina ile kına yakılır!...
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
954
858
103
Belediyenin vatandaşa dağıtılmak üzere odun stoklaması Twitter'da, "İzmir Büyükşehir Belediyesi, Tayyip'in izinde" yorumlarına neden oldu.

$izmir-buyuksehir-belediyesi-vatandasa-odun-5167707_1940_o.jpg
AK Partili belediyelerin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaptığı kömür ve makarna yardımı sık sık Chp'li seçmen tarafından eleştiri konusu oluyordu. Belediyenin yaptığı yardımdan yararlananlar da "makarnacı" olarak adlandırılıyordu.

ODUNLAR STOKLANDI

Başbakan Erdoğan yaptığı hemen her açıklamada sosyal devlet vurgusu yaparak devletin vatandaşın ihtiyacını karşılaşaması gerektiğini belirtiyordu. AK Partili belediyelerin yaptığı kömür ve makarna yardımının bir benzerini Chp'li İzmir Büyükşehir Belediyesi yaptı. Belediyenin isminin de yazılı olduğu odun çuvalları, ihtiyaç sahiplerine iletilmek üzere depolara stoklandı.

TWİTTER'DA ALAY KONUSU OLDU

Seçmen kitlesi ağırlıklı olarak Chp'li olan ve belediyeyi de bir Chp'linin yönettiği İzmir'de görüntülenen odun çuvalları sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Twitter kullanıcıları "İzmir Büyükşehir Belediyesi Tayyip'in izinde" şeklinde yorumlar yaptı.

Kaynak: Haberler.com

Enazından elektriği olmayan köye buzdolabı, suyu olmayan köyede camaşır makinası vermelerinden daha iyidir....
Unutmayın bu ülkeyi sosyal değil, sadaka devleti yapan Akepedir. Seçimlerde geliyor, izleyin siz filmi, neler neler dağıtılacak.....

Enazından elektriği olmayan köye buzdolabı, suyu olmayan köyede camaşır makinası vermelerinden daha iyidir....
Unutmayın bu ülkeyi sosyal değil, sadaka devleti yapan Akepedir. Seçimlerde geliyor, izleyin siz filmi, neler neler dağıtılacak.....

Çok güzel söyledin arkadaşım,ben akp li belediyelerle çalışıyorum,müteahhit bir firmayız,inşaat ruhsatı alana kadar bir imza için cemaate koyun kurban para akıtmaktan rüşvet vermekten bıktık artık,ben van depremınde yardım goturdum belediyeye gıtmısler akp nın antrepolarına ıstıflemısler boyle seyl olurmu ya,bıde memurlar yuzume soyledı ,aksırana tıksırana kadar yeyin bakalım
yani burda yazmakla bitmez,kaymakmlıklar seçimden bır gun önce gece para dağıttılar 200 tl, devletin malını nasıl yağmaladıklarını gozumuzle goruyoruz,anası kızı devletin uçağıyla gezmeye gıdıyorlar bır ucagın kalkısı korumalar konaklama vs 400.000 usd ,sadece özelleştirmeler ve egıtım sıstemınde yapılan suistimaller için bile istiklal mahkemelerinde yargılanmalılar,senin rızkını yiyene kızmıyorsunda muhalefet partisi başkanından acısını cıkarıyorsun :)) vatandaşlık bilinci gelişmemiş insanlara makarna odun versen ne işe yarar memlekete faydası olmayan insanın?

İzmir belediyesinin yapmış oldugu ihtiyaç sahiplerine yardım kışa girişte belirlenmiş ki memleketin haline bak hala odun yakan insanlar var olaya birde burdan bakmak lazım

Sosyal devlet ihtiyacı olan vatandaşına yardım etmekle mükelleftir , bunu gerek hükümet yasalarla gerek yerel belediyeler yardım çalışmaları ile yapar .Buraya kadar sorun yok ya da tek sorun var keşke devletin eline bu şekilde ihtiyaç azalsa ülkede.

Ha bunun seçim zamanında sıklaşarak yapılması da , adı üzerinde ''siyaset'' tir .

Sen ak , ben kara seçmenin düştüğü oyundur bence , tencere dibin kara senin ki benden kara ...

Konunun açılmasının asıl sebebi muhalefet karalamak değil bence ; sadece tek taraf bunu uyguluyormuş gibi dillerde olmasına , diğer taraftan bir örnek .

Kim ne dağıtmış dert etmek yerine , bu dağıtılanlara muhtaç insanların varlığı üzücü olan .

Ayrıca siyasi görüş bizim ülkemizde zihinlerde yerine oturmuştur , kolay kolay taşı yerinden oynamaz . Yani o makarnaya muhtaç adamın da bir görüşü vardır ve en fazla ona da tamam buna da tamam der ama gider sandıkta ''AKLI'' kime oy vermek istiyorsa onu seçer.

Sayın miyusa,
yazdıklarınızı ispat edecek belge ve delilleriniz var mı elinizde? Eğer yoksa şu an burada yazdıklarınız karalamaya giriyor ve yasalara göre suç biliyorsunuz.
Ama bilgi, belge, deliller varsa vatandaşlık bilinci gelişmiş biri olarak suç duyurusunda bulunmanız gerekir.

Çok güzel söyledin arkadaşım,ben akp li belediyelerle çalışıyorum,müteahhit bir firmayız,inşaat ruhsatı alana kadar bir imza için cemaate koyun kurban para akıtmaktan rüşvet vermekten bıktık artık,ben van depremınde yardım goturdum belediyeye gıtmısler akp nın antrepolarına ıstıflemısler boyle seyl olurmu ya,bıde memurlar yuzume soyledı ,aksırana tıksırana kadar yeyin bakalım
yani burda yazmakla bitmez,kaymakmlıklar seçimden bır gun önce gece para dağıttılar 200 tl, devletin malını nasıl yağmaladıklarını gozumuzle goruyoruz,anası kızı devletin uçağıyla gezmeye gıdıyorlar bır ucagın kalkısı korumalar konaklama vs 400.000 usd ,sadece özelleştirmeler ve egıtım sıstemınde yapılan suistimaller için bile istiklal mahkemelerinde yargılanmalılar,senin rızkını yiyene kızmıyorsunda muhalefet partisi başkanından acısını cıkarıyorsun :)) vatandaşlık bilinci gelişmemiş insanlara makarna odun versen ne işe yarar memlekete faydası olmayan insanın?

İzmir belediyesinin yapmış oldugu ihtiyaç sahiplerine yardım kışa girişte belirlenmiş ki memleketin haline bak hala odun yakan insanlar var olaya birde burdan bakmak lazım

Belediyenin vatandaşa dağıtılmak üzere odun stoklaması Twitter'da, "İzmir Büyükşehir Belediyesi, Tayyip'in izinde" yorumlarına neden oldu.

Eki Görüntüle 828352
AK Partili belediyelerin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaptığı kömür ve makarna yardımı sık sık Chp'li seçmen tarafından eleştiri konusu oluyordu. Belediyenin yaptığı yardımdan yararlananlar da "makarnacı" olarak adlandırılıyordu.

ODUNLAR STOKLANDI

Başbakan Erdoğan yaptığı hemen her açıklamada sosyal devlet vurgusu yaparak devletin vatandaşın ihtiyacını karşılaşaması gerektiğini belirtiyordu. AK Partili belediyelerin yaptığı kömür ve makarna yardımının bir benzerini Chp'li İzmir Büyükşehir Belediyesi yaptı. Belediyenin isminin de yazılı olduğu odun çuvalları, ihtiyaç sahiplerine iletilmek üzere depolara stoklandı.

TWİTTER'DA ALAY KONUSU OLDU

Seçmen kitlesi ağırlıklı olarak Chp'li olan ve belediyeyi de bir Chp'linin yönettiği İzmir'de görüntülenen odun çuvalları sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Twitter kullanıcıları "İzmir Büyükşehir Belediyesi Tayyip'in izinde" şeklinde yorumlar yaptı.

Kaynak: Haberler.com

Burada bir düzeltme yapmak isterim.Yorumumun yazıyı paylaşan arkadaşla ilgisi yoktur.Bunu haber yapan ve alay konusu edenler için karşı görüşümdür.

Insan oglunun var oldugu heryerde, bulundugu yeri ve makami istismar eden kisiler cikmistir.Bunu neden hemen ak partili belediyeler diye yorumladiniz onu anlamadim, chp bu konuda cigir asmis lafa gelince ak partili belediye.Koc Universitesini ormanlik alana yasadisi sekilde nasil kurulmus.1997′de Sarıyer'deki ormanlık alanı, Koç Üniversitesi'ne vermek suretiyle imar yolsuzluğu yaptığı gerekçesiyle ANAP'lı Yaşar Topçu'yu sevkedildiği Yüce Divan'dan CHP'nin kurtardığı ortaya çıkmıştı.Bozacinin sahidi siraci olur elbette :))

Bu kanitli ispatli biseydir kimler nemalanmis orman arazisinden neler karisliginda.Ama bu bahsettiginiz seyi ispat etmeniz gerek gercekse suc duyurusunda bulunsaymissiniz.Gerceklik payi varmi yok mu ozaman anlardik:))

Boyle bisey gordugunuz de neden hemen belediye baskanligina cikip bildirim yapmadiniz, onu anlamadim.Bende bilirim ki; muteaahhit firmalar isini gordurmek icin ne ozel hediyeler hazirlar orda calisanlara, islerini yaptirmak beklememek icin. Muteahhit firmalar bu konuda bisey yazmasin cunku ellerinde patlar olay.Icerde adaminiz varsa isinizi gordurursunuz ama kul hakkindan korkup rusvetinizi almayan isini gormeyen memuruda, hemen sikayet edersiniz ust yetkiliye, isimiz gorulmuyor diye...Memur arkadasim ne cekmisti sizlerden canli sahidi oldugum seylerde var.Once kul hakkindan siz korkun da islemlerinizin oyle pesine dusun.

Sahsiyet sahibi bir arkadasim katiyyen almazdi hediyelerini.Kendimde sahit oldum, buyuk cicek buketi ellerinde firmalar, cikolata seker paketleri elinde olan firmalar :)) mubarek kiz istemeye gelmisler sanki...
Ozel paket hediyeleri niye hazirliyorsunuz madem zihniyetiniz temiz olsa, normal vatandas gibi isleminizi yaptirmayi beklersiniz.Arkadasim usanmisti herbirinizin elindeki hediyelerden, hediye almiyor diye, diger hediye alanlara veriyordunuz hani:))Bahsettigim bir buyuksehir belediyesi.Herkesi bir tutmayin sizin gibi rusvetlerle isini yaptirmaya calisanlardan nefret eden oldugu gibi, uzumunu yiyende olur..Arkadasim ben rusvet kabul etmem, dedikce bu hediye canim ne kiziyorsunuz diyordunuz.

Hem Ak Partinin bahsettiginiz cemaat adina nasil kurban aliyor bunu aciklarmisiniz?Ak partiyle, cemaatin arasi acik bunu haber takip etseydiniz bilirdiniz.Cemaat kendi adina kurban toplar; kurban isteyen olmussada bunu Ak parti adina degil, kendi cemaati adina istemis olabilir.Sapla samani karistirmayin lutfen...

Son düzenleme:

Sosyal devlet ihtiyacı olan vatandaşına yardım etmekle mükelleftir , bunu gerek hükümet yasalarla gerek yerel belediyeler yardım çalışmaları ile yapar .Buraya kadar sorun yok ya da tek sorun var keşke devletin eline bu şekilde ihtiyaç azalsa ülkede.

Ha bunun seçim zamanında sıklaşarak yapılması da , adı üzerinde ''siyaset'' tir .

Sen ak , ben kara seçmenin düştüğü oyundur bence , tencere dibin kara senin ki benden kara ...

Konunun açılmasının asıl sebebi muhalefet karalamak değil bence ; sadece tek taraf bunu uyguluyormuş gibi dillerde olmasına , diğer taraftan bir örnek .

Kim ne dağıtmış dert etmek yerine , bu dağıtılanlara muhtaç insanların varlığı üzücü olan .

Ayrıca siyasi görüş bizim ülkemizde zihinlerde yerine oturmuştur , kolay kolay taşı yerinden oynamaz . Yani o makarnaya muhtaç adamın da bir görüşü vardır ve en fazla ona da tamam buna da tamam der ama gider sandıkta ''AKLI'' kime oy vermek istiyorsa onu seçer.

Ausencia,
Hernekadar zıt görüşlerde olsakda, öncelikle yapmış olduğunuz yorumları büyük zevkle okuyorum. Çok seviyeli ve düzeyliler:46::46:

Kesinlikle sosyal devlet halkına yardım etmek zorundadır. Ama maalesef son günlerde bu olay, yardımdan ziyade hem insanları küçük düşürücü, hemde büyük bir parti propagandası şeklinde yapılmakta. Böyle siyaset olurmu?

Eşim ve işi gereği üç Avrupa ülkesi gördüm. Bunların ikisinde kısa süreli kaldık, üçünçüsünde ise yaşıyoruz. Amacım reklam yapmak değil ama sosyal devlet bumudur evet bu.

Mesela, yaşadığım ülke her vatandaşına bir vatandaşlık numarası bide hesap numarası verimiş. Herkesin gelirini giderini kontrol altında tutuyor ve ihtiyacı olanın hesabına parayı yatırıyor. Kimse geceden gidip, karda kışta soğukda beklemiyor, yada kadınlar kuyrukta saç baş birbirine girmiyor vs....

Para olarak değilde herhangi bir ihtiyac yardımındada insanları küçük düşürmüyor. Mesela çoçuk yardımı. Hamile olan kişi hamileliğini bildiriyor, devlet bi kağıt gönderiyor, size küçük bir katkımız olsun bebeğiniz için paramı istersiniz, kıyafet vs. Seçim yapıp gönderiyorsun. Paraysa hesabına yatar, ruhun duymaz, eşya ise eve bir kağıt gelir gider postahaneden kargonu teslim alırsın. Beyaz bir kutu üzerinde ne parti adı, ne bakanlık, ne başkanlık hiçbirşey yazmaz. Kimse nerden ne aldığı anlamaz. Kendini kötü hissetmezsin. Öle iki don bi fistanda vermezler enaz 250 parça. Bezi, tarağı,kışlık tulumu, yazlık mayosu.....

Vs. Vs... Böyle şeyleri görünce insan kızıyor. Benim ülkemde, insanlar arasında uçurumlar var. Zengin çok zengin, fakir çok fakir. Devlette bu farkı kapatmak yerine iyice arayı açıyor. Insanlara balık tutmayı öğretmek yerine, onlara balık dağıtmayı tercih ediyor, insanlar hep muhtaç olsunlar diye. Üzücü bi durum:((

Ha bugünkü parti kötüde, öncekiler cokmu iyiydi, tabiki hayır. Ama son zamanlarda durum daha vahim. Gecen Seçim zamanında Tunceli'de elektriği olmayan köye buzdolabı bile verdiler. O parayla köye elektrik götürseler daha mantıklı değilmi.

Yıllarca yaşadım canım ülkemde, son zamanlardaki kadar seçim saçmalığında hiç görmedim valla, ne diyelim.
Kesinlikle haklısın aklı olan yardımı alır, kime isterse ona oy verir, ama ben Akepeli olmadığı halde, nede olsa bu parti bir-iki pakette olsa makarna veriyor diye o partiye oy veren bisürü insan tanıyorum. Çünkü muhtaçlar, Yazık!!!!

yalan haberin daniskası budur.. nereden buldunuz bu haberi?
çuıvallara odun koyup parti dağıttı bile dedirtirler bu makarnacılara.. kardeş haberin kaynağını gösterde bilelelim.

kömür dağıtsa olmayacaktı tabi en iyisi odun :9:

yarında erişte dağıtırsa olduda bitti :52:

AKP’den Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan işadamı Mehmet Uğur Tatar, "Denizli’ye deniz getirerek bir liman kenti yapacağım" dedi.

Ausencia,
Hernekadar zıt görüşlerde olsakda, öncelikle yapmış olduğunuz yorumları büyük zevkle okuyorum. Çok seviyeli ve düzeyliler:46::46:

Kesinlikle sosyal devlet halkına yardım etmek zorundadır. Ama maalesef son günlerde bu olay, yardımdan ziyade hem insanları küçük düşürücü, hemde büyük bir parti propagandası şeklinde yapılmakta. Böyle siyaset olurmu?

Eşim ve işi gereği üç Avrupa ülkesi gördüm. Bunların ikisinde kısa süreli kaldık, üçünçüsünde ise yaşıyoruz. Amacım reklam yapmak değil ama sosyal devlet bumudur evet bu.

Mesela, yaşadığım ülke her vatandaşına bir vatandaşlık numarası bide hesap numarası verimiş. Herkesin gelirini giderini kontrol altında tutuyor ve ihtiyacı olanın hesabına parayı yatırıyor. Kimse geceden gidip, karda kışta soğukda beklemiyor, yada kadınlar kuyrukta saç baş birbirine girmiyor vs....

Para olarak değilde herhangi bir ihtiyac yardımındada insanları küçük düşürmüyor. Mesela çoçuk yardımı. Hamile olan kişi hamileliğini bildiriyor, devlet bi kağıt gönderiyor, size küçük bir katkımız olsun bebeğiniz için paramı istersiniz, kıyafet vs. Seçim yapıp gönderiyorsun. Paraysa hesabına yatar, ruhun duymaz, eşya ise eve bir kağıt gelir gider postahaneden kargonu teslim alırsın. Beyaz bir kutu üzerinde ne parti adı, ne bakanlık, ne başkanlık hiçbirşey yazmaz. Kimse nerden ne aldığı anlamaz. Kendini kötü hissetmezsin. Öle iki don bi fistanda vermezler enaz 250 parça. Bezi, tarağı,kışlık tulumu, yazlık mayosu.....

Vs. Vs... Böyle şeyleri görünce insan kızıyor. Benim ülkemde, insanlar arasında uçurumlar var. Zengin çok zengin, fakir çok fakir. Devlette bu farkı kapatmak yerine iyice arayı açıyor. Insanlara balık tutmayı öğretmek yerine, onlara balık dağıtmayı tercih ediyor, insanlar hep muhtaç olsunlar diye. Üzücü bi durum:((

Ha bugünkü parti kötüde, öncekiler cokmu iyiydi, tabiki hayır. Ama son zamanlarda durum daha vahim. Gecen Seçim zamanında Tunceli'de elektriği olmayan köye buzdolabı bile verdiler. O parayla köye elektrik götürseler daha mantıklı değilmi.

Yıllarca yaşadım canım ülkemde, son zamanlardaki kadar seçim saçmalığında hiç görmedim valla, ne diyelim.
Kesinlikle haklısın aklı olan yardımı alır, kime isterse ona oy verir, ama ben Akepeli olmadığı halde, nede olsa bu parti bir-iki pakette olsa makarna veriyor diye o partiye oy veren bisürü insan tanıyorum. Çünkü muhtaçlar, Yazık!!!!

Teşekkür ederim .

Önce siyaset böyle olur mu diye sormuşsunuz ? Ol-ma-ma-lı ama böyle . Sadece Türkiye olarak ele alınmasın siyaset ve bu dönem olarak , dünya üzerinde yüzyıllardır siyaset kirli oyunlarla döner , masum değildir .Biz değil mi ki , biraz stratejik davranan arkadaşımıza ne kadar politiksin deriz , az ağzı laf yapıp yapıp , biraz nabza göre şerber ayarlayana ''az siyasetçi değilisin ha ? '' deriz.
Budur işte siyaset . Temiz siyaset yapmak mümkün müdür ? Evet. Hiç mi yapan yoktur , mutlaka vardır .
Devlet yardımınlarının her birinin reklam kokan haraketler olduğunu kabul edemem , zaten bilmediğimiz için gizliler ve rencide edici değilller :34:

Avrupa'da hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama ben her Avrupa ülkesini elbette aynı kefeye koymadığım için ; gelişmişlik düzeyi ve bunu elde etme süreleri ile yaptıkları icraatlar çok paraleldir.

Biz daha adım sayıyoruz , bana asla geri gittiğimizi kabul etmem mesela.

Bu arada son örnek tüm partiler için geçerli olduğundan öyle seçim seyrini çok etkilemeyecektir ve yüzdesi cidden azdır .

AKP’den Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan işadamı Mehmet Uğur Tatar, "Denizli’ye deniz getirerek bir liman kenti yapacağım" dedi.

:60: oyum kendisinindir. helal başGan :46:

çuıvallara odun koyup parti dağıttı bile dedirtirler bu makarnacılara.. kardeş haberin kaynağını gösterde bilelelim.

Haberin kaynağı yazıyor. Okumadınız sanırım.
Ayrıca izmir büyükşehir belediyesi sitesinde de mevcut.
Ben araştırmadan bir haberi yayınlamam.
Lütfen saygılı yorumlar yapın!

haberin yalan olduğunu söyledim size herhangi bir ithamda bulunmadım. sadece inanmadığımı belirttim. dağıtıyorsa da bunun çamaşır makinesi, buzdolabıyla aynı olduğunu düşünmüyorum. nerede saygısızlık yapmışım anlayamadım.. zaten konu siz yada ben değiliz habere yorum yapıyorum yani üstünüze alınmayın.

belediyenin sitesini hackleyip resimleride makarnacılar eklemiştir kesin,ahh o makarnacılar yokmuuu:9:

Odun kömür dağıtılmışsa bunu AKP li belediye yapınca güzel, CHP-MHP yapınca eyvallah demem.
Yanlışsa her türlü yanlıştır. Yalnız, bu oyunu başlatanın AKP olmasına da dikkat çekerim.

İzmir belediyesinin kömür dağıtımı dışında yaptıkları da apaçık ortada 2. metro istasyonlarını kendi imkanları ile yapan ve gururla ayakta duran bir belediyecilik anlayışına sahip en sevdiğim yerlerden biridir İzmir.

Kaldı ki 4 senemi İzmir'de geçirmiş biri olarak partilere karşı görüşlerinin sebeplerini az çok biliyorum. O yüzden sıkıntı yok. :31:
Kömür dağıtılsa da dağıtılmasa da kime oy vermeyeceklerini de. :31:

Üye konusuna kaynak göstermiş zaten, haber sitelerinde karalama amaçlı haber yapıldıysa parti bunu yalanlar zaten.
Bir parti makarna dağıttı deyince inanıyorsunuz, başka bir parti odun dağıttı denince inanmıyorsunuz, dağıtmış olabilir seçeneği de düşünülmeli, oy insana neler yaptırır bilemeyiz değil mi?

:))) Hadi bakalım Denizli Belediye başkan adayının vaadi de yer almış konuda, benim partim seni döver, bakalım ipi kim göğüsleyecek:))
Partiler yanlış yapıyor, sizleri seçim meydanlarına çıkarmaları lazım:ssz:

üye konusuna kaynak göstermiş zaten, haber sitelerinde karalama amaçlı haber yapıldıysa parti bunu yalanlar zaten.
Bir parti makarna dağıttı deyince inanıyorsunuz, başka bir parti odun dağıttı denince inanmıyorsunuz, dağıtmış olabilir seçeneği de düşünülmeli, oy insana neler yaptırır bilemeyiz değil mi?

mune dağıtsın ihtiyaç sahiplerine odun ,kömür,kira herşey olabilir keşke daha fazlasını bütün partiler yapabilse ve seçim zamanı değil her zaman olsa :) sevgiler

Üye konusuna kaynak göstermiş zaten, haber sitelerinde karalama amaçlı haber yapıldıysa parti bunu yalanlar zaten.

:))) Hadi bakalım Denizli Belediye başkan adayının vaadi de yer almış konuda, benim partim seni döver, bakalım ipi kim göğüsleyecek:))
Partiler yanlış yapıyor, sizleri seçim meydanlarına çıkarmaları lazım:ssz:

Aslında bu haberde dikkat çekmek istediğim alay konusu olması.
Sosyal devlet nedir? Vatandaşını düşünen devlettir.
İzmir belediyesi güzel bir şey yapmış ihtiyaç sahiplerine dağıtacak. Bunu alay konusu yapanların utanması lazım.
Hee olayda ne var malesef yardımı yapan belediye başkanı başka partilere mensup belediyelerin yardımlarını alay konusu yapar ve yardımı alan kişileri rencide ederse ortaya trajikomik bir görüntü çıkıyor.
Haberin olduğu sitede bir vatandaş yazmış:
- Akp'den kömür, Chp'den odun, Mhp'den büskevit alsam çok mu ayıp etmiş olurum.
Bu işi rant haline getiren siyasetçiler, bu cevap üzerinde bir düşünmeli.
Konun özünde üzülmemiz gereken yer ise insanların hala odun ile ısınması:50:

Back