İzmir Burun Estetiği (Prof. Dr. Mustafa Yılmaz)

uter

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2018
1
0
27
Mustafa Bey hakkında internette az sayıda yoruma ulaşabildim fakat aynı zamanda bütün yorumlar oldukça olumluydu. Kendisine burun ameliyatı olan veya yaptığı burunlar hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar tecrübelerini ve fikirlerini paylaşabilirler mi?
Not: Kendisine muayene oldum. Muayene aşamasına kadar olan bölümde sorusu olan arkadaşlar olursa yanıtlayabilirim.

Merhaba Uter,

Mesajınzıı görünce siteye kaydoldum. Ben de bu doktoru araştırıyorum:)

Şu websitesindeki Mustafa Yılmaz'dan bahsediyorsunuz değil mi? Link: https://profdr-mustafa-ylmaz-estetik-cerrahi-izmir.business.site/

Sanıırm daha önce 9 Eylül'de çalışmış bir doktor. Ben de uzun zamandır kendisi hakkında bilgi almak istiyordum. İnternette makalelerini vs. gördüm ama yorum, özellikle burun konusunda yorum pek bulamadım.

Uter, siz muayene için ne kadar ücret verdiniz acaba? Daha önce Cenk Tokat'a muayene oldum, 200 tl almıştı ama sorunumu anlayamadı açıkçası. Bir de ameliyat ücreti hakkında bilgi vermeniz mümkün mü?

Benimki revizyon ameliyatı olacağı için çok korkuyorum. Ben neredeyse on sene önce daha 19 yaşındayken ilk ameliyatımı oldum. KBB'deydi ve aslında estetik değildi, doktor hatası yüzünden estetiğe dönüştü:KK43: Çok uzun hikâye ama eğer bu mesajı okuyan genç arkadaşlar varsa kesinlikle 30 yaşına kadar bu ameliyat için beklemelerini öneririm. Belki size fazla gelebilir ama inanın insan 30 yaşına geldiğinde kendini büyük ölçüde tanımış ve kusurlarıyla sevmiş oluyor, 20'li yaşlarda kabul etmesek de hâlâ çocuğuz ve bu tür ciddi kararlar için yeterince gelişmiş bir beynimizin olmadığını düşünüyorum:) Bu dönem verilecek kararların sonu pişmanlık olmaya mahkum gibi. Baktınız 30. yaşınızda hâlâ burnunuz sizi çok ama çok rahatsız ediyorsa o zaman iyice araştırıp bu işi para için değil sağlığınız için ve sizin yüz yapınızı değiştirmeden sadece sorunu giderecek bir doktor arayın. Benim yaptığım hataya düşmeyin. Şimdi eski resimlerime bakıp duruyorum, ne kadar da tatlıymışım. Yüzümün o ifadesi malesef kayboldu, nefesim berbat. Bugünkü aklım olsa asla elletmezdim diyorum. Abla tavsiyesi olsun:)

Umarım mesajımı görüp cevap yazabilirsiniz.

Sevgiler

X