Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İzmir burun estetiği için Can Kopal mı Ufuk Bilkay mı??
Ozgur Erdem e yaptırdım ızmırde, ıkı hafta olmasına ve sıs halıne ragmen cok ıyı durumda burnum, umarım sıızn de amelıyatınız ıyı gecer, ınsan revızyonda cok endıselı oluyor mukemmelı ıstıyor
BENDE ATA BEYE AMELİYAT OLMUŞTUM NE ŞİŞLİL NE MORLUK OLDU GÖRENLER ININMIYORDU HİÇ MORLUĞUM YOKTU . UÇUNCU GÜN ŞİŞME OLUYOR YUZDE VE TAMPONLAR ÇIKINCA RAHATLIYORSUNUZ. NEFES ALMADA HİÇ PROBLEM YAŞAMADIM ÇOK ŞÜKÜR. ÇOK İYİ DOKTOR
BENDE ATA BEYE AMELİYAT OLMUŞTUM NE ŞİŞLİL NE MORLUK OLDU GÖRENLER ININMIYORDU HİÇ MORLUĞUM YOKTU . UÇUNCU GÜN ŞİŞME OLUYOR YUZDE VE TAMPONLAR ÇIKINCA RAHATLIYORSUNUZ. NEFES ALMADA HİÇ PROBLEM YAŞAMADIM ÇOK ŞÜKÜR. ÇOK İYİ DOKTOR
Benim de morluklar çok uzun sürmedi bir haftada çoğu geçti ama burnum çok şiş hala hiç bişey değişmemiş gibi kimse ameliyat olduğumu anlamıyor. Benim bir ay oldu sizin sislikler ne zaman geçmeye başladı burun şekli ne zaman oturuyor çok sabırsızim ben:)
Ufuk Bilkay'da 4 ay önce ameliyat oldum. Ne dialog kurmakta nede operasyonda en ufak bir rahatsızlık , ilgisizlik yada sorun yaşamadım. Aksine insanlar o kadar beğendi ki ; ayağımı sürümüş gibi oldum. Benim ardımdan bir dünya insan gitti kendisine. Benim de arkadaşım onda ameliyat olmuştu, bende onu çok beğendiğim için gitmiştim. Ve her gidişimde yurt dışından izmir dışından gelen bir dünya hastası ile karşılaşıyorum ...
Şişlik indi morluk olmadı sayılır. Şekil süper. Her aradığımda ulaştım. Tampon çıkartırken çk hassastı. Can acısı ve korku duygularını önemseyip hassas davrandığını bizzat kendim gördüm . Ve gerçekten çok şaşırdım şuanda. Bence kesinlikle tercih edilmedi gereken bir hekim ...
Asla ve asla Ufuk Bilkayı tavsiye etmiyorum bende onda ameliyat oldum burun ucunda aşırı derecede ödem oluştu ve burun deliklerini çok orantısız yaptı. Tekrardan başka doktora ameliyat olmayı düşünüyorum.
Atay atabey e ameliyat olan var mı aranızda? Benim de haftaya cuma ona ameliyatım olacak 4500 lira istedi biraz fazla geldi bana ama umarım değer. hakkında kötü bi yorum duymadım henüz ama yine de korkuyorum