Bende revizyon yaptırıcam hangi doktor ne kadara yaptı acaba geçmiş olsunmerhaba , ben yaklasık ıkı sene once ufuk bılkaya amelıyat oldum ve ben onermıyorum, gerek seklı gerekse doktorla dıyalogunuz acısından mutlaka baska doktora bakmalısınız ıkı hafta once de revızyon amelıyatı gecırdım cok sukur kurtuldum onun yaptıgı burundan , gecmıs olsun sımdıden sıze de
Ben ikisiyle de konuşmuştum can kopal daha gerçekçi geldi bana ufuk bilkay çok pahalı can kopal daha uygun keşke ona olsaydım bende revizyon olmak istiyorumocak ayı içerisinde burun estetiği olmayı düşünüyorum. Fakat doktor seçimi için henüz karar verebilmiş değilim. Önerilerinizi bekliyorum. Hatta fotoğraf yollama imkanınız varsa çok çok mutlu olurum. En azından estetik öncesi benden önce yapılan burunları görmek doktor seçimi için bana fikir verip biraz olsun içimi rahatlatıcaktır. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Ozgur Erdem e yaptırdım ızmırde, ıkı hafta olmasına ve sıs halıne ragmen cok ıyı durumda burnum, umarım sıızn de amelıyatınız ıyı gecer, ınsan revızyonda cok endıselı oluyor mukemmelı ıstıyorBende revizyon yaptırıcam hangi doktor ne kadara yaptı acaba geçmiş olsun
Evet tekrar istediğim gibi olmamasından korkuyorumOzgur Erdem e yaptırdım ızmırde, ıkı hafta olmasına ve sıs halıne ragmen cok ıyı durumda burnum, umarım sıızn de amelıyatınız ıyı gecer, ınsan revızyonda cok endıselı oluyor mukemmelı ıstıyor
FIYAT vermeyeyım ama revızyon ıcın uygun oldugunu soleyebılırım, kararsızsanız mutlaka gıdın konusun bence sanırım muaynenesı ucretsız kendısı de cok ılgılı bır doktordurEvet tekrar istediğim gibi olmamasından korkuyorumfiyat ne kadardı
Ameliyat oldunuz muAtay atabey e ameliyat olan var mı aranızda? Benim de haftaya cuma ona ameliyatım olacak 4500 lira istedi biraz fazla geldi bana ama umarım değer. hakkında kötü bi yorum duymadım henüz ama yine de korkuyorum
Ameliyat oldunuz muAtay atabey e ameliyat olan var mı aranızda? Benim de haftaya cuma ona ameliyatım olacak 4500 lira istedi biraz fazla geldi bana ama umarım değer. hakkında kötü bi yorum duymadım henüz ama yine de korkuyorum
evet oldum cuma günü bugun tamponlarım cıkacak.İlk iki gün cok zor gecti gercekten psikolojik olarak.ameliyat acısından bi problem olmadı bi acı falan da olmadı sonrasında ama yüzümde çok fazla morluk ve şişlik oldu o moralimi cok bozduAmeliyat oldunuz mu
Revizyonu kim yaptı? Ben de düşünüyorum revizyon. Burun yapın nasıldı peki?merhaba , ben yaklasık ıkı sene once ufuk bılkaya amelıyat oldum ve ben onermıyorum, gerek seklı gerekse doktorla dıyalogunuz acısından mutlaka baska doktora bakmalısınız ıkı hafta once de revızyon amelıyatı gecırdım cok sukur kurtuldum onun yaptıgı burundan , gecmıs olsun sımdıden sıze de
Özgür erdem Özelde mi çalışıyor acaba? Hiç duymadım adını.Ozgur Erdem e yaptırdım ızmırde, ıkı hafta olmasına ve sıs halıne ragmen cok ıyı durumda burnum, umarım sıızn de amelıyatınız ıyı gecer, ınsan revızyonda cok endıselı oluyor mukemmelı ıstıyor
Çok geçmiş olsun durumunuz nasılevet oldum cuma günü bugun tamponlarım cıkacak.İlk iki gün cok zor gecti gercekten psikolojik olarak.ameliyat acısından bi problem olmadı bi acı falan da olmadı sonrasında ama yüzümde çok fazla morluk ve şişlik oldu o moralimi cok bozdu(
Çok geçmiş olsun durumunuz nasıl ilk görünümevet oldum cuma günü bugun tamponlarım cıkacak.İlk iki gün cok zor gecti gercekten psikolojik olarak.ameliyat acısından bi problem olmadı bi acı falan da olmadı sonrasında ama yüzümde çok fazla morluk ve şişlik oldu o moralimi cok bozdu(
Çok geçmiş olsun durumunuz nasıl ilk görünümevet oldum cuma günü bugun tamponlarım cıkacak.İlk iki gün cok zor gecti gercekten psikolojik olarak.ameliyat acısından bi problem olmadı bi acı falan da olmadı sonrasında ama yüzümde çok fazla morluk ve şişlik oldu o moralimi cok bozdu(
Teşekkür ederim ilk iki gün çok kötüydü dediğim gibi ama suan daha iyiyim şişlik ve morluklar azaldı moralim düzeldi biraz daha:) burnum hala alçıda olduğu için şeklini bilemiyorum cuma günü cikcak alcilar bakalimÇok geçmiş olsun durumunuz nasıl ilk görünüm
UFUK BİLKAYA OLAN KİŞİLER MENNUN DEĞİL TANIDIĞIM 2 KİŞİDE TEKRARDAN YAPTIRMAYI DUŞUNDU BİRİ TEKRAR REVİZYON OLDUBende revizyon yaptırıcam hangi doktor ne kadara yaptı acaba geçmiş olsun
BENDE ATA BEYE AMELİYAT OLMUŞTUM NE ŞİŞLİL NE MORLUK OLDU GÖRENLER ININMIYORDU HİÇ MORLUĞUM YOKTU . UÇUNCU GÜN ŞİŞME OLUYOR YUZDE VE TAMPONLAR ÇIKINCA RAHATLIYORSUNUZ. NEFES ALMADA HİÇ PROBLEM YAŞAMADIM ÇOK ŞÜKÜR. ÇOK İYİ DOKTORevet oldum cuma günü bugun tamponlarım cıkacak.İlk iki gün cok zor gecti gercekten psikolojik olarak.ameliyat acısından bi problem olmadı bi acı falan da olmadı sonrasında ama yüzümde çok fazla morluk ve şişlik oldu o moralimi cok bozdu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?