İzmir Buluşuyor...

heee kıbrıs şehitlerinde yani :lepi:
vallahi konukdan vs. daha iyi olur bana
tek vasıta ile dibinde inerim hihoyyyt

canım fıstığım sen 50 kilo alsan yine güzelsün yeter ki bırak.yalnız şu kahrını anlamadım 2 yıllık evlilikte ne kahrı yahu. daha cicimler bitmedi ki sizin.

öhöm öhöm bizimki değişik bir ilişki
söverek seviyoruz birbirimizi 2.5 senedir :roflol::roflol:

Kızlar bende gelirim benide yazın listeye.hem uzun süredir görmediğim arkadaşları görürüm hemde yeni arkadaşlarla tanışırım. çok güzel yaaa.yaz kızım benide...delikafaduldendelikafadulden

Kızlar bende gelirim benide yazın listeye.hem uzun süredir görmediğim arkadaşları görürüm hemde yeni arkadaşlarla tanışırım. çok güzel yaaa.yaz kızım benide...delikafaduldendelikafadulden

slm. pericim gelcek olmana çok sevindim bende özledim hepinizi Şeniz inş. bi mani çıkmaz da hepimiz hasret gideririz :Saruboceq:

Pşşştt kızlar PC bozuldu dünden beri..senağlama.Bugün de olmadı ya komşunun PC den yazıomhihoyyyt. Peri de katılıo oh oh maşallaah. Hadi canişler yok mu arttıran?:icecream::içelim:

Pşşştt kızlar PC bozuldu dünden beri..senağlama.Bugün de olmadı ya komşunun PC den yazıomhihoyyyt. Peri de katılıo oh oh maşallaah. Hadi canişler yok mu arttıran?:icecream::içelim:

aa üzüldüm cnm yaa neyse inş. hemen hallolur :Saruboceq:
sen listeyi yeniden bi editle buraya yapıştır istersen cnm komşu pc açmışken kaydirigubbakcemile5

Listeye başlayalım o zaman kızlar.

14 MART CUMARTESİ ALSANCAK SECOND CUP.Saat 13.00 Mekan değişebilir(Sigaralı bir mekan aranıor)

Yengeçburcu
Güneş55 Abla
Dıptısdıptıs
Desibel
Nazarboncuğum
The She
First Lady
Tatlı Lady
Kibele 190
başak35
Peri
Usnac ve ablası
Pretty woman

Hadi kızlar sıraya geçin canlarım yoklama var da hehehe...kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
eline sağlık sibelcim Şeniz
yaa güneş abla nerde oysa profiline bildirdim buluşma sayfasını kopyalayarak :uhm: o bizim kamberimiz :lepi:

İİ etmişsin BurcumŞeniz tabii Güneş Ablam olmadan olmaz ki. O bizim ağır ablamız.:lepi: Ben ona telfdan ulaşırım olmazsa.-tatlicadiarzu-

ne kadar güzel
Ben de izmirin bi ilçesinde oturuyorum. Fakat ancak seneye size katılırım iyi eğlenceler

a.s.ecemege hşg. Hangi ilçedesim cnm? Mümkün olsa da gelsen tanışsak...kaydirigubbakcemile5

ama ama ama ben hiçbir buluşmaya katılamıyorum senağlama
hep sizleri sadece resimlerde takip edebiliyorumsenağlama
hep diyiyorum yer aramayın gelin benim tükkanıma sizleri ağırlarım çay var ne isterseniz var işte
ayrıcada içme yerimde var
ben gelemiyor ve sizlerde aklım kalıyor:jeyyar:
siz gelin bende toplaşalım delikafadulden
toplandığınız gün benim içinde birbirinizi öperseniz sevinirim Şeniz
mutluluk dolu buluşma diliyorum

Özümbüş gelsen de tanışsak cnm.kaydirigubbakcemile5 Ben de seni resimlerden tanıyorum. Dükkanın tam olarak nerede senin? Hiç değilse oraya gelip tanışırız birgün...:smiley-cool:

desibel ablajım senı cok merak edıyorum ne olur bol bol resım cekın ve yayınla keşke bı mucıze olsada bende ucsam oraya bellımı belkı ucarım senı cok opuyom ablajım yolun hep acık olsun...

tamam kızlar bende gelcem kesin bide ablam üye değil ama o da gelebilirmi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…