merhabaa hanımlarrrr ben mutlaka gelicem eğer bi aksilik olursa zaten mutlaka haber veririm ama bende kimsenin teli yok problem olmaz umarım bulurum sizi
valla doğru söylüyon cnm bizim için şart-şurt yoktur :lepi: hadi baklaım gör bebişi hayırlı haberlerle :Saruboceq:kızlar bugün çok güzel bir hava var izmirde inşallah cumarteside böyle olur ama biz izmirli hatunlar için farketmez her koşulda gezmekten geri kalmayız.
adamın birisi karısına demişki gökyüzünede dügün var nasıl gidiceksin merdiven koyar yine giderim demiş :roflol::roflol:
öglende dr gideyim bakalım benim kuzu ne alemde ay göresim geldi sıpamı :asigim:
cnm cmrtsi sabah konuşuruz ayrıntılı olarak gerekirse telde verriz birbimize kaydirigubbakcemile5merhabaa hanımlarrrr ben mutlaka gelicem eğer bi aksilik olursa zaten mutlaka haber veririm ama bende kimsenin teli yok problem olmaz umarım bulurum sizi
herkese merhaba....ya bende bişey sorucam çocukları olan anneler çocuk getirecek olan var mııı
tamam kızlar ctesi sabahta iletişimde oluruz. bebeklere ben bakarımmm valla çok severim ii anlaşır bebişler uyuyolar nedense hemen kucağımda rahat buluyolar galiba :teytey:
Sana istersen tel no veririz usnac...:smiley-cool:merhabaa hanımlarrrr ben mutlaka gelicem eğer bi aksilik olursa zaten mutlaka haber veririm ama bende kimsenin teli yok problem olmaz umarım bulurum sizi
Evet canım yaa bebeğinizi bırakırsanız siz rahat edersiniz.:CüvCüv:iyi fikir:) bende bırakırım kızımı zaten öksürüyo bırakıcak yerimde var..hem daha rahat olur
valla doğru söylüyon cnm bizim için şart-şurt yoktur :lepi: hadi baklaım gör bebişi hayırlı haberlerle :Saruboceq:
Hayırlı haberler inşş..:nazar:
cnm cmrtsi sabah konuşuruz ayrıntılı olarak gerekirse telde verriz birbimize kaydirigubbakcemile5
şahsen benimkiler dana oldular otursunlar evdeseninki biraz küçük sanırım bırakcak yerin yoksa getir bizi izlerken yorgun düşer hep uyur yavrucak :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
kızlarrr ii fal bakan varmıı :??sositososito
Ben getirsem mi acaba Anıl'ı hehehe...:sm_cool:
bunu soranlar genelde iyi bakanlardır :jeyyar:
bakamam ama iyi baktırmakta üzerime yoktur hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?