izmir buluşma 2015

hasretimsin35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
53
27
38
izmir buluşma organize edelim diyorum arkadaslar aktivite konusunda mesaj attım pek gören olmadı belki izmirli vardır duymayan kalmasın istedim ben konak vapur iskelesi üstü kahve deryasını düşünüyorum katılmak isteyen arkadaslar varsa buyursun gelsin:)

Gelmek isterim benim.dugunum gecen sene port konakta oldu hatta giriste kocaman resmimiz var gorurum.yine tarih saat bellimi

forumun şu sayfası diğerlerinden daha rağbet görüyor diye her şeyi buraya yazmak da moda oldu yahu.... adı üstünde bir derdim var, dert bunun neresinde...

aktiviteler bölümünde gören pek olmadığı için buraya yazdım buraya üye oldum 1 yıl beklemem mi gerekirdi böyle bir konu acmam için üstelik madem internet ortamına güvenmiyorsunuz burada ne işiniz var :) bircok buluşma düzenlenmiş gördüğüm kadarıyla tekrar bir buluşma yapmayı sakıncalı görmedim.herneyse izmir li arkadaslarım ben yeri ve saati belirttim gelmek isteyen olursa gelir

Buranın temel amacı chat, sohbet değil. İnsanlara çok amaçlı yardım maksadıyla kurulmuş bir site.

Yeni üye olmuş birinin böyle konu açması ne kadar mantıklı? Sanki üye olmaktaki tek amacınız buymuş gibi. Bu sitede böyle konular var doğru ama o kişiler yıllardır bu sitede aktif olan ve güven kazanmış insanlar.

Bana baya garip geldiniz.

madem internet ortamına güvenmiyorsunuz burada ne işiniz var :)

Ne biçim bir yaklaşımda bulunmuşsunuz,internet ortamına güvenilmelimi ki zaten.
erkeksiniz sanırım siz kaç kız görsem kardır gibi

burada tartışacak halim yok sizin ile buluşuruz size de kapak olur umarım:)
Benim bildiğim buluşmalar sanalda başlayan dostlukların reelde ilerletilmesi için yapılır. Siz beş günde epey dostluk kurmuş olmalısınız ki, şimdi yeni dostlarınızı reelde görmek istiyorsunuz. Lütfen üslubunuza biraz daha özen gösterin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…