- 7 Eylül 2015
- 53
- 27
- 38
- Konu Sahibi hasretimsin35
-
Buranın temel amacı chat, sohbet değil. İnsanlara çok amaçlı yardım maksadıyla kurulmuş bir site.aktiviteler bölümünde gören pek olmadığı için buraya yazdım buraya üye oldum 1 yıl beklemem mi gerekirdi böyle bir konu acmam için üstelik madem internet ortamına güvenmiyorsunuz burada ne işiniz var :) bircok buluşma düzenlenmiş gördüğüm kadarıyla tekrar bir buluşma yapmayı sakıncalı görmedim.herneyse izmir li arkadaslarım ben yeri ve saati belirttim gelmek isteyen olursa gelir
Bana? Kapak? Bana kapak yapmak için benimle buluşma fikri çok tatlıymış bibiğim.burada tartışacak halim yok sizin ile buluşuruz size de kapak olur umarım:)
Benim bildiğim buluşmalar sanalda başlayan dostlukların reelde ilerletilmesi için yapılır. Siz beş günde epey dostluk kurmuş olmalısınız ki, şimdi yeni dostlarınızı reelde görmek istiyorsunuz. Lütfen üslubunuza biraz daha özen gösterin.burada tartışacak halim yok sizin ile buluşuruz size de kapak olur umarım:)
Konu ilgili bolume tasindi
nasıl anlamak isterse öyle anlar insan asla sizin ile tanışmak istemem ALLAH korusun beni:)Bana? Kapak? Bana kapak yapmak için benimle buluşma fikri çok tatlıymış bibiğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?