• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir -Buca-Şirinyer Nato Karargahı'nda askeri olanlar yardım lütfen :))

traublee

N&E - Sevdiğimmm♥
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2013
1.333
0
36
İstanbul
Merhabalar,

Benim sevdiğim 19 haziranda Burdur'da acemi birliğini yapmaya başladı, usta birliği olarak Şirinyer Nato Karargahı çıktı. İnternette araştırdım fakat oradaki askerlikle ilgili pek birşey öğrenemedim.
Eşi,nişanlısı,sevgilisi veya yakını orada askerlik yapmış arkadaşım varsa bana bu konuda bilgi verebilirmi lütfennn....

Son düzenleme:
Ben şirinyerde oturuyorum rahat bir yere benziyor ama içerisi nasıldır bilemicem tabi ama merak etme nöbet tutdukları yer bile cadde üstü

Benim askerim yok ama İzmir konusunda yardımcı olurum, içeriyi bilemem de arkadaş demiş nöbet yerleri bile tehdit barındırmıyor diye dışarıdan güzel görüyoruz tabii ve İzmirde zorlanacağını hiç sanmıyorum, rahat rahat yapar, alır tezkereyi gelir, çok iyi yere denk gelmiş bence =)

Benim askerim yok ama İzmir konusunda yardımcı olurum, içeriyi bilemem de arkadaş demiş nöbet yerleri bile tehdit barındırmıyor diye dışarıdan güzel görüyoruz tabii ve İzmirde zorlanacağını hiç sanmıyorum, rahat rahat yapar, alır tezkereyi gelir, çok iyi yere denk gelmiş bence =)

Evet yawrum yeri iyi allaha şükür ama çok sıkı denetim falan varmış. yabancı askerler falanda varmış. ama hiç denk gelmedim orda askerlik yapana, bitek bizemi düştü orası :1:

Merhabalar,

Benim sevdiğim 19 haziranda Burdur'da acemi birliğini yapmaya başladı, usta birliği olarak Şirinyer Nato Karargahı çıktı. İnternette araştırdım fakat oradaki askerlikle ilgili pek birşey öğrenemedim.
Eşi,nişanlısı,sevgilisi veya yakını orada askerlik yapmış arkadaşım varsa bana bu konuda bilgi verebilirmi lütfennn....

merhaba;
nişanlımın usta birliği izmir nato olarak çıktı. biraz bilgi alabilir miyim orası nasıl bir yer çarşı izinleri ziyaretçi girişleri vs hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim teşekkürler.

Merhabalar,

Merhaba traublee;
Benim nişanlıma da usta birliği Şirinyer Nato karargahı çıktı. Henüz bugün (09.06.2014) teslim oldu. Sen bu konuyu açalı baya uzun zaman olmuş, sevdiğinin orada olmasından dolayı bilgi edinmişsindir. Eğer mümkünse bu yerle ilgili (Şirinyer Nato Karargahı) ben senden yardım istiyorum. Çok merak ediyorum nasıl bi yer olduğunu mesela çarşı iznine ne kadar süre sonra çıkmaya başlıyor... vs. Çok üzülüyorum... Lütfen yardımcı olur musun... Özelden arkadaşlık isteğimi kabul edersen telefonla da arayabilirim seni... Teşekkürler şimdiden... :43:

Back
X