selam kızlarrrrr
Selda bilgi yelda ceyda pelin, umarım herkes iyidir kızlar opuyorumnanaktan
şimdi geldım eve. Sabahtan hastaneye gittim.. Bebeğimi görreyim die ama doktor beni ultrasona almadı.. Akannehirneymiş her hafta girmeme gerek yokmuşş.. Sadece nst ye girdim geldim.. Oysa çok merak ediyodum kilosunu ve gelişimini.. :sinifsinif: Nyse sağlık olsun.. Son haftalar ultrasona gerek kalmıyo demekki...
nezoş nbr bacım
yaww pelin bi yazdı bi gitti
gacı dan alamadım numarasını.
sen bana gönderir misin hayatım ya.
istersen önce peline sor ondan sonra gönder
arardık yarın.
ne heyecanlıdır şimdi o.
kıyamam ya
Rabbim sağ salim kurtarsın inşallah ikisinide
cnmm yaa olsun kalp sesini duydun yaa buda yetmiştir herhalde
ger..zek...lı adam neden sokmadı ki.
Sanki babasının malı..
Sen hastaneye gidiyodun demi canımcımmm.
kızlar gunaydın yaaa napıyosunuz bakalım demek peloşun gun u bellı oldu haa hayrlısı olsun pelıncım Allah kısa surede kavuşttrsun yavruna sorunsuz bı şekılde ınşallah...
sıra nezahatte anlaşılann ayy ne gusel gelıyor bebişlerrr:))
benım talhada buyuyo artık teyzeleri anneye dıl papuç kadarr dun babasayla yanlz kalım dedık ınadına yapr gbı gece 1e kdar uyumadı::)))
ayy evet kızlar yaa hadi ayarlaynda hafta sonu byuluşalım bnm daha ışıme gelır eşim bırakır buluşalım beraber bılgı nezahat selda yelda bilgi ben gulşnde gelıtr hberi olursa.
bu arada pelıncvım doğuma rahat grde rahat gecsn kndı kendı koprkutma lutfen sakın olunca cok rahat gecıyo ayy bn heyecanlndım yahuu:)
ne zahtcım sıra snde 3-4 hftan kaldı ne gusel:)
git tabı cnm olurmu ınsan merak edıyo yanı hklı olarakk bucada bana 41. haftamda dediler 2 hfta daha beklıcez doğpum ıçın ohaaa dedım beklemedımm bnane nıe beklıomuşum sende dnleme gt her hftakaydirigubbakcemile3
ınşallah toplaşırız yaa merak edıorum artk herkesaii
Ayy cnm ya ellerine sağlık çok güzel olmuş
bacım bunu nasıl becerdin kaç gündür uğrasıyom ugrasıyom yol olmadı olmadı
çizelgeyi hazırlıyorum yapıştırıyorum uygun formatta değil diye uyarı veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?