İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

nereye taşınıyorsunuz seldacım allah yardımcın olsun taşınmak çok zor herle bide çocukla dahada zordur
neden net yok taşındığın yerde çok uzağa gitmiyorsunuz inşallah

günaydın kızlar keyifler nasıl
ben son günlerde kendimi çok yorgun ve bitkin hissetmeye başladım
eee geriye sayım başladı son beş hafta
gülsen girmemiş nete dün hiç herhalde çıktı bebiş arayım da bi sorayım bakalım

Kolay gelsin Selda'cım nereye taşınıyorsunuz?

Günaydın Pelin'cim ben iyiyim seninde az kalmış artık

Gülsen Lara eve gelmiş herhalde çok sevindim gözünaydın eviniz mis gibi bebek kokuyordur şimdi

nz35 e
çok teşekkür ederim cevabın için.torbalıdayım ben.çalışıyorum.dolayısıyla bebeşime çok vakit ayıramıyorum kontroller için.izin almam çok sıkıntı oluyo.bu da canımı çok sıkıyo.yarın gazi hastanesine randavu aldım.gülizar yeşilkaya ya.bakalım.ikili test iyi çıktı.üçlüye ihtiyaç duymadık o yuzden yaptırmıcam.randavum 3:15 de.memnun kalmazsam özel gaziden çıkınca bucaya gıtsem yetişebilirmiyim acaba.ve ya kaça kadar bakıyolar.izmirliyim ama izmiri de pek bılmıyorum.yardımcı olurmusun.dışardan geldim falan desem bakıyolar mı buca da.ayy daha sorcak çok seyım var ama yavas yavas sorayım barı.karışmasın

ben bucadaki hasteneye hiç öğleden sonra gitmedim
ama eğer çok geç kalmasan bakarlar herhalde
ikisine birden gitmek istiyorsan ve sadece bir günün varsa önce bucaya git o zaman
yanlız oraya erken gidip sıra alıyorsun kalabalık oluyo çünkü geç kalırsan bakılamayabilirsin

nereye taşınıyorsunuz seldacım allah yardımcın olsun taşınmak çok zor herle bide çocukla dahada zordur
neden net yok taşındığın yerde çok uzağa gitmiyorsunuz inşallah

slm canım,Bozyakadayız yine hemen arka sokağa taşınıyoruz.
ansızın oldu,biz seneye falan düşünüyorduk ama karşımıza uygun ve daha geniş güzel bir ev çıkınca tuttuk hemen 1 günde oldu herşey.
evet Tuanyla oldukça zor oluyo,bi gelip ona bakıyorum uyutuyorum,seviyorum,pışpışlıyorum falan,bi gidip bişeyler toparlıyorum.ev dandini valla.
taşınıp yerleşsek de rahatlasam
ya bizim ev telimiz yok,yukardan çekiyorduk biz kablosuz ondan taşınınca çekebileceğimiz bi yer olursa bağlancaz yine,yani net için eve tel.almayı düşünmüyyoruz.

sen nasılsın? daha halsiz ve yorgunum demişsin gerçi ama onlar olcak canım dediğin gibi az kaldı haliyle normal.sağlığınız yerinde olsun da.
öpüyorum tatlım.

bu arada Lara da çıkmış sanırım hastaneden dimi kızlar,çok sevindim,kavuştu anayla kuzusu ne mutlu
yeni hayatında Gülsencime kolaylıklar,sağlıklı ve huzur dolu günler diliyorum.

kötü bişey yok tatlımtelde anlattığım gibi.
daha iyisini bulunca uyguna taşınalım dedik.
siz de Allah a emanetsiniz öpüyorum canım.

hadi hayırlısı
inşallah biran önce yerleşirsin
benimde cumartesi pazar badana temizlik var
gerçi bana kimse bişey yaptırmıyo
görümcemle kardeşim gelecek onlar yapacaklar

inşallah bi hat bulursunda bağlanırsın nete bağlanamazsan artık telefonla konuşuruz

doğurunca haber veririm sana :))

bende seni öpüyorum tunyıda çok öp benim için (artık öpülüyordur o)

rica ederim cnm ne demek..

öğle sonu 4 ten sonra hiç bi doktor bakmıyo zaten. sabah erken gelip sıra alman gerek. sen çok uzakmışsın. cnm buna kendınce bı çözüm üretirsin inşallah.

ama dediğin gibi çok geç kalmazsan öğle sonu bi dene ıstersen. umarım işlerini halledebilirsin canım..

inşallah hayırlı bi doğum geçirirsin cnm. opuyorumnanaktan

pelin tatlım sen nasılsın iyimisin?

son günlerin başladı demek hadi hayırlısı cnm çok dıkkat et kendıne. boya badana yapılan fazla durma ne olur olmaz, kokusu mideni bulandırabilir.

görüşmek üzre, öptüm cnm opuyorumnanaktan

inş.canım benim
size de kolay gelsin,e bide sen yapsaydın bari temizliği:) yapmıcaksın tabi sen,yorma sakın kendini son günlerin tadını çıkar.umarım olur netimiz de yazışırız yine olmazsa artık dediğin gibi telde ara sıra napalım.
mutlaka haber ver doğumunu biz de merak içersinde kalıyoruz.
hayırlı haberlerini alırım inş.

öperim teyzesi,öpülmezmi hiç hemde misler gibi öpülüyor harika oluyo:))
bizde öptük seni,görüşürüz canım.

iyiyim işte canım son zamanlar zorlaşmaya başladı artık
sen nasılsın sende başladı mı şikayetler

kizlar selam sizi takip ediyorum ama yazmamistim hic.ben kskde oturuyorum ve bucayi herkes cok ovuyo 33.haftamdayim.orda dogum yapmak icin yapmam gereken bisey varmi son ayda gitsem yada dogum icin gitsem alirlarmi ve birda ucret nedir.ne kadar odeniyor.sanirim en yakin donemde gulsen dogum yapti(allah anali babali buyutsun.)
Bilgilendirirseniz cok sevinirim.Cok tesekkurler.a.s.

mrb.bugun gazı hastanesı gulızar hn.a gıttım.çok ılgılendı.anlattı herseyı.testler yaptırdı.çok memnun kaldım.tavsiye ederım.ama benım bısıkıntım var.bebeğimin kafası beynı kolları bacakları normalçıktı.ama karnı 3 gun gerıden gelıyomuş.ne yapmam lazım.önerılerınız nelerdir.tecrubelı arkadaslar bılgı versın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…