nereye taşınıyorsunuz seldacım allah yardımcın olsun taşınmak çok zor herle bide çocukla dahada zordurslm kızlar nasılsınız?
nasıl gidiyor hayat? biz iyiyiz ama bir telaş içersindeyiz taşınıyoruz,yavaş yavaş toparlanıyorum Tunayla zor olacak ama napiim nasip böyleymş.bide orda netim olmucak malesefsizlerden uzak kalcm baya bi artık telde falan haberleşiriz arada.
Gülsencim çıktımı bebişin? inş.çıkmıştır bugün de hayırlı güzel haberinizi alırız.
öpüyorum hepinizi.
slm kızlar nasılsınız?
nasıl gidiyor hayat? biz iyiyiz ama bir telaş içersindeyiz taşınıyoruz,yavaş yavaş toparlanıyorum Tunayla zor olacak ama napiim nasip böyleymş.bide orda netim olmucak malesefsizlerden uzak kalcm baya bi artık telde falan haberleşiriz arada.
Gülsencim çıktımı bebişin? inş.çıkmıştır bugün de hayırlı güzel haberinizi alırız.
öpüyorum hepinizi.
günaydın kızlar keyifler nasıl
ben son günlerde kendimi çok yorgun ve bitkin hissetmeye başladım
eee geriye sayım başladı son beş hafta
gülsen girmemiş nete dün hiç herhalde çıktı bebiş arayım da bi sorayım bakalım
aradım şimdi canım dün gelmişGülsen Lara eve gelmiş herhalde çok sevindim gözünaydın eviniz mis gibi bebek kokuyordur şimdi
az kaldıda son günler geçmek bilmiyomuş valla yeldacımGünaydın Pelin'cim ben iyiyim seninde az kalmış artık
ben bucadaki hasteneye hiç öğleden sonra gitmedimnz35 e
çok teşekkür ederim cevabın için.torbalıdayım ben.çalışıyorum.dolayısıyla bebeşime çok vakit ayıramıyorum kontroller için.izin almam çok sıkıntı oluyo.bu da canımı çok sıkıyo.yarın gazi hastanesine randavu aldım.gülizar yeşilkaya ya.bakalım.ikili test iyi çıktı.üçlüye ihtiyaç duymadık o yuzden yaptırmıcam.randavum 3:15 de.memnun kalmazsam özel gaziden çıkınca bucaya gıtsem yetişebilirmiyim acaba.ve ya kaça kadar bakıyolar.izmirliyim ama izmiri de pek bılmıyorum.yardımcı olurmusun.dışardan geldim falan desem bakıyolar mı buca da.ayy daha sorcak çok seyım var ama yavas yavas sorayım barı.karışmasın
nereye taşınıyorsunuz seldacım allah yardımcın olsun taşınmak çok zor herle bide çocukla dahada zordur
neden net yok taşındığın yerde çok uzağa gitmiyorsunuz inşallah
Kolay gelsin Selda'cım nereye taşınıyorsunuz?
kızlar merhaba..
gulsenın bebişi taburcu olmuş.. sonun lara evine kavuştu... tekrardan gözün aydın gulsencim.
seldacım evdenmı taşınıyosun. hayırdır ınşallah. en kısa surede ararım zaten senı.. umarım kötu bısıy yoktur. sen ve tuna allaha emanet olun cnm.
slm canım,Bozyakadayız yine hemen arka sokağa taşınıyoruz.
ansızın oldu,biz seneye falan düşünüyorduk ama karşımıza uygun ve daha geniş güzel bir ev çıkınca tuttuk hemen 1 günde oldu herşey.
evet Tuanyla oldukça zor oluyo,bi gelip ona bakıyorum uyutuyorum,seviyorum,pışpışlıyorum falan,bi gidip bişeyler toparlıyorum.ev dandini valla.
taşınıp yerleşsek de rahatlasam
ya bizim ev telimiz yok,yukardan çekiyorduk biz kablosuz ondan taşınınca çekebileceğimiz bi yer olursa bağlancaz yine,yani net için eve tel.almayı düşünmüyyoruz.
sen nasılsın? daha halsiz ve yorgunum demişsin gerçi ama onlar olcak canım dediğin gibi az kaldı haliyle normal.sağlığınız yerinde olsun da.
öpüyorum tatlım.
nz35 e
çok teşekkür ederim cevabın için.torbalıdayım ben.çalışıyorum.dolayısıyla bebeşime çok vakit ayıramıyorum kontroller için.izin almam çok sıkıntı oluyo.bu da canımı çok sıkıyo.yarın gazi hastanesine randavu aldım.gülizar yeşilkaya ya.bakalım.ikili test iyi çıktı.üçlüye ihtiyaç duymadık o yuzden yaptırmıcam.randavum 3:15 de.memnun kalmazsam özel gaziden çıkınca bucaya gıtsem yetişebilirmiyim acaba.ve ya kaça kadar bakıyolar.izmirliyim ama izmiri de pek bılmıyorum.yardımcı olurmusun.dışardan geldim falan desem bakıyolar mı buca da.ayy daha sorcak çok seyım var ama yavas yavas sorayım barı.karışmasın
hadi hayırlısı
inşallah biran önce yerleşirsin
benimde cumartesi pazar badana temizlik var
gerçi bana kimse bişey yaptırmıyo
görümcemle kardeşim gelecek onlar yapacaklar
inşallah bi hat bulursunda bağlanırsın nete bağlanamazsan artık telefonla konuşuruz
doğurunca haber veririm sana :))
bende seni öpüyorum tunyıda çok öp benim için (artık öpülüyordur o)
pelin tatlım sen nasılsın iyimisin?
son günlerin başladı demek hadi hayırlısı cnm çok dıkkat et kendıne. boya badana yapılan fazla durma ne olur olmaz, kokusu mideni bulandırabilir.
görüşmek üzre, öptüm cnm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?