Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet allahi kmse uğramamış cnm gnlerdir:97:kızlarrrrr nasılsınız hadi canlandıralım topiği
Yoncacım hepimiz dağıldık be kuzum toplanıcaz inşallah
tunanın fotoğraflarını koymuyosun hiç face e seldacım büyümüştür temmuzdaydı doğum günü deme zaman nasıl geçiyo ya ilk tunayı gördüğümüzde benle gülsen hamileydik daha tunada yeni doğmuştu....kızlaaarrr hepinize günaydınlar,güzel,keyifli pazarlar
nasılsınız bakalım,herkeste herşeyler yolundadır inş.
neden hiç uğramıyorsunuz artık,hadi benim sebep belli,size noldu ayol,tabii bahar geldi yaz geldi attınız kendinizi sokaklara dimi:) kış arkadaşlığımı oluyo sadece burda aşkolsun yani:)
bakın ben pazar pazar sabah sabah,karga botlarını giymeden geldim hemen yazmaya,merak ediyorum,özlüyorum sizleri cidden.
şaka maka iyisinizdir umarım,biz iyiyiz,işlerim iyi gidiyo şimdilik şükür,oğluşum da iyi de diş çıkartıyo yine 2 ad.daha görünüyo uçlardan,6 lıyoruz dişlerimizi ondan biraz huzursuz.yaa neden hep 2 şerli çıkıyo bu dişler,sizlerin de öyle mi çıktı ve çıkıyo hep,tecrübeli anneler aydınlatın bakalım beni:)
böyle olunca çok zor oluyo çıkartması ya yazık bebişimebide artık tam gaz emekliyoruz biz.tutunup kalkıyo,az az sıralıyo,sanırım doğum gününde yürüyor olacak Allah izin verirse.
bu arada d.günümüze de az kaldı,şimdiden bizi bir telaş sardı,ne giysek oğluşumuza ne giydirsek nerde resim çekilsek,neler hazırlasak ohooo.ne tatlı telaşmış bunlar yaa,Rabbim herkese yaşatsın.
Allahım hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin,olmayanlara da en kısa sürede yaşatsın inş.
şimdilik benden bukadar,görüşürz kızlar,görüşene dek ALlah a emanetsizniz,öpüyorum hepinizi...
kızlarrrrrr
nerdesiniz
gülsen bugün sağlık ocağına gittim durunun kan değerlerine dokuzuncu ayda bakacaklarmış
Günaydın canlarıımmm.
Seldacım herşeyin yolunda olmasına sevindim tatlım.
Evet dişler öyle malesef gelmeye başladımı çifter çifter geliyolar.
Hatta ben dört dişimizin aynı anda kabardığını bilirim.
Maşallah tuna paşaya yaşına az kalmış temmuzun kaçı canım doğum gününüz..
tunanın fotoğraflarını koymuyosun hiç face e seldacım büyümüştür temmuzdaydı doğum günü deme zaman nasıl geçiyo ya ilk tunayı gördüğümüzde benle gülsen hamileydik daha tunada yeni doğmuştu....
duru sekizinci ayına girdi ama hala dişi yok damakları çok kabardı ne bulsa ağzına sokuyo bizim dişlerde çıksada rahatlasak valla artık
bu arada işe başlamışsın hayırlı olsun tuna zorluk çıkarıyomu annene
Selda babanızla resminizi koymuşsun faceye gördüm yakışıklımı maşallah kuzuma benim
senin işin nasıl gidiyor
bizde Lara'nın dişleriyle uğraşıyoruz bana hiç zaman bırakmıyor yaramaz şimdi uyuyor da girdim birşeyler yazabiliyorum hergün sokağa çıkmam lazım rahat etmek için ama çıkılmıyor işte
kızlar iyice ara verdik topiğe toparlanalım artık diyorum