canım biliyosun orda en son pln doğum yaptı ve 600 tl ödedim demiştii
bilgin olsun.
bn buca derim canım çnkü diğerlerin hakkında bi fikrim yokkızlar vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür edrim kafam karışık biraz sizde yardımcı olurmusunuz. önümdeki secenekler
1 buca
2 9 eylül
3 egepol
4 karataş off karar vermek heleki uzuaktan karar vermek daha zor giidp görmeden zor oluyo böle ancak nisana gelebilirm nasıl yapıcam bilmiyorum çalıştığım yerden izin alamam o yüzden tam bilemiyorum
kızlar vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür edrim kafam karışık biraz sizde yardımcı olurmusunuz. önümdeki secenekler
1 buca
2 9 eylül
3 egepol
4 karataş off karar vermek heleki uzuaktan karar vermek daha zor giidp görmeden zor oluyo böle ancak nisana gelebilirm nasıl yapıcam bilmiyorum çalıştığım yerden izin alamam o yüzden tam bilemiyorum
kızlar vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür edrim kafam karışık biraz sizde yardımcı olurmusunuz. önümdeki secenekler
1 buca
2 9 eylül
3 egepol
kızlar gunaydınnn hayrlı cumalarrr
sızsız yapamıyorum ben yaaaa...
bu arada tuncaylin eğer buca dışında bıyer duşunursen ben egepolde yaptım yıne yapsam orda yaparm heralde..cok memnun kaldım dr um çok ıyıydı çok ıncelıyo herseyi ultrasnda falan ve amelıyathanedeki ebeler cok sakınleştrdıler yanmdan ayrılmadılar hıç resımlerımı cektıler doğum sırasnda cd yapıp verıyolar.odalar tek kışılık plazması bıle var saat bası temzlemye geldıler.
bebeğinn cınsıyetne gore kapı susu bıle takıyolar.688 lıraya yaptm doğumu orda ama gercekten cok mmnundum
ben hem bucaya gdyodum hem egepole anıden sancm gelseydı bucaya gdıcektm sezeryan olduğu ıcın orayı terch ettm.cunku gunm gecmıştı ve buca bekle dedı bnde tehlıkeye atmamak ıçın beklemedım.
bıraz uzun oldu ama bılgın olsun ıstedım cnm bu arada kaç haftalıksn bılmıyorum cnm ama egepol 27.haftadan snra almıyor bılgın olsun sanırım çoğu ozel böyle.
bence Buca Kadın Doğum cnm,karar tercih senin yine de.
ben e Bilgi gibi yatmıştım ama doğum için 1 gece,1 gündüzdü.ilgi alakadan çok memnun kaldm,ayrıca hijyen süperdi.herşey heryer tertemiz mis gibi kokuyor,içine sinerek yatıyorsun yatağında,wclerini çok rahat kullanıyorsun.ilgi de güzeldi,sürekli yanıma ebeler hemşireler gelip gidip durdu.
ayrıca doğumhaneside çok güzeldi,minik minik şirin şirin odalardı:))
öyle ürkütücü korkutucu koca salonlardan değildi.
yine de dediğimiz gibi canım tercih senin.
bu arada senin normal mi sezeryan mı olacak canım?
tuncaylin Ceyda nın da dediği gibi devlet hastanesini düşünmüyorsan egepol derim kesinlikle,hem fiyat çok iyi hem çok yeni ve temiz bir hastane.üstelik epidural normal ya da epidural sezeryan istediğin şekilde yapabiliyorsun.anlaşmalı olarak fiyatı da gayet iyi bence.
Egepolü de düşün derim.bence ya Buca kadın Doğum,yada epidural normal dersen yada anlaşmalı dersen kesinlikle Egepol.
sunuak çok teşekr edrim düşüncelerin ve tavsiyelerin için. buarada bebeğinin dişi hayırlı olsun inş bizde kucagımıza aldığımızda güzel habrlerini sizlerle paylaşabiliriz:81:
kızlaaarr günaydın,hepinize iyi haftasonları...
müjdeeeeeeeeeeeeeee...ilk dişimiz batladıdün gördüm ilk.şükür aylardır beklenen an geldi çattı.bugünleri de gördük çok şükür Allahıma.
sanırım 2.ve 3.dişimiz de yolda çok sivri ve nerdyse onların da ucu görünüyor gibi bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?