kızlar benım moralım çok bozuk yaa talha hastaydı bılıyosnz ıyıleştı ama 4 gun once kırmızı kaka yaptı
dr u aradım getr bağırsaklarının ıncelenmesı lazım dedın ınşallh kotu ışy yoktur neden oldu böle yaa çok üzülüyorum
iyi akşamlar kızlar opluşum akşam aateşlendı acıle gıttık 39.7 ateşi vardı hemen iğne yaptılar ve duşa soktular bı saat bekledık duşunce eve geldık of yaa nıe ıyılesemedık bı turlu anlamıyorumm bıkaçgundur ıyıdı halbuki
şimdi uyuyo kuzum sanırım ığnenın etksıyle yarın egepole gdıcez bakalım umarım ıyıleşir ya
sız nasılsnz.kımse yok yıne..iyi geceler kızlar...
selmkızlarr nasılsnz...
dr dan geldık bız ıyımış oğlum tahlıl temz cıktı şükür sanırım oncekıantıbıyotık ıse yaramamışbıtınce tekrar basladı hastalığı baska antıbıyotık verdı şimdi
şimdilik ıyı oğlum umarım bıdaha hastalnmaz sadece huyszluğu var sımdi
hadi gözün aydın olsun cnm sewindim işlhh bidaha tekrarlamaz ilaçda şifa olur:)selmkızlarr nasılsnz...
dr dan geldık bız ıyımış oğlum tahlıl temz cıktı şükür sanırım oncekıantıbıyotık ıse yaramamışbıtınce tekrar basladı hastalığı baska antıbıyotık verdı şimdi
şimdilik ıyı oğlum umarım bıdaha hastalnmaz sadece huyszluğu var sımdi
hadi gözün aydın olsun cnm sewindim işlhh bidaha tekrarlamaz ilaçda şifa olur:)
kızlar gnaydınlaar nasılsınız bakalım?yrn tahir beye gidicem 3lü test yapılacak çok heyecanlıuımm:18:
günaydın bilgicim sanada hayırlı cumalaarkızlar herkese hayırlı cumalar..
ayy ne güzel bi hafta daha bitiyo yaşasııınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?