İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

kızlar herkese günaydınjlar olsun.
sağol canım iyiyiz sen nasılsın oğlan nasıl oldu evet ceylancım sorma bi an önce cuma gelsin istiyorum
havalarda ısınıca senide tutamıcaz herhalde gezceniz bol bol :) aman iyi oluında gezin boşver.
seldacım sen nasılsın görünmedin dün fazla tuma mı rahat bırakmadı gene ennesini
gülsen canımm sen bayağı yoğunsun herhalde. ama tahminim eve yerleştin net bağlantısını bekliyosun yada bi problem çıktı :))
yeldacım canım koçiş gittikten sonra yazamadım sana Rabbim tez zamanda kavuştursun tekrar sizi.
nasıl oldununz bu arada. emre iyimi
yoncacım sende ne var ne yok grip olmak üzereydin umarım olmadan atlatmışsındır.
kızlar hepinizi öpüyorum ya lütfen topiğe giren iki satır bişi yazıp öyle çıksın yazmadan çıkmayın

iyi,m bilgicim geçen hafta bayaa kötüydüm şimdide öksürük başladı walla limon bal yiyom napiim:)

wallahi eskisi gibi toplanamıyrz bitürlü gülsen demişti ya bi saat werelim hergün o saatte girelim die nolduu o fikir?

kızlar benım moralım çok bozuk yaa talha hastaydı bılıyosnz ıyıleştı ama 4 gun once kırmızı kaka yaptı
dr u aradım getr bağırsaklarının ıncelenmesı lazım dedın ınşallh kotu ışy yoktur neden oldu böle yaa çok üzülüyorum

canım yaa dur hemen telaş yapma içtiği şuruplar yüzünden olabilir.
ama tabi doktorunuzuda dinle sen gene de götür için rahatlamış olur.
umarım bi sorum yoktur.
Rabbim şifa versin inşallah.

nasl üzülmiym bilgicm ya hastalandımı ben mahvoluyorum annelık ışte ama küçücük daha yaa ufak bı grıbı bıle yakıştramyorm
yarn gtrcem bakalım ınşllh temz cıkar

iyi akşamlar kızlar,herkes nasıl bakalım,herşey yolundadır inş.
Ceylancım götür bence de dr.a bişey varsa da yoksa da aklında kalmasın ne olduğu belli olsun bi.
inş.kötü bişey çıkmıcaktır.sen rahat ol,Allah koruyo onları.

Yonccım hergün aynı saatte toplanma fikri iyi tabii de ama ben bazen sabahın kör vaktinde anneme gidiyorm,pcyi bile açamadan.bazen hast.işlerimiz oluyo malum,akşamları da belli olmuyo,ayrıca Bilgic, yok akşamları,
ama uygun bir saat belirleyebilirsek girmeye çalışırız tabii.

Ceylancım Gülsen taşındı ondan uğrayamıyordur kaç gündür,ya net bağlanmamıştır,ya da anca yerleşiyorlardır.

Bilgicim sen de iyisindir inş.

görüşürz kızlar,ben annemde gidiyorm orda kalcm bu gece.
hepinizi öpüyorum kocaman.

iyi akşamlar kızlar opluşum akşam aateşlendı acıle gıttık 39.7 ateşi vardı hemen iğne yaptılar ve duşa soktular bı saat bekledık duşunce eve geldık of yaa nıe ıyılesemedık bı turlu anlamıyorumm bıkaçgundur ıyıdı halbuki
şimdi uyuyo kuzum sanırım ığnenın etksıyle yarın egepole gdıcez bakalım umarım ıyıleşir ya
sız nasılsnz.kımse yok yıne..iyi geceler kızlar...

ceylancım çook geçmiş olsun cnm inan çok üzüldüm allah şifa wersin ama bnce bilginin dediği gibi içtiği şuruplar öle yapmıştır önemli bşy yoktur işlhhh bze ii hbrler wer :)

canım benim yaaa.
Rabbim şifa versin kuzucuğa tez zamanada inşallah.
doktora gidip gelidkten sonra bize haber vermeyi unutma.
inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz.
nasıl oldu talha umarım dahi iyidir canım.

kızlar sizlerde ne var ne yok topic çok sessiz kaldı bu aralarda yaaa..

selmkızlarr nasılsnz...
dr dan geldık bız ıyımış oğlum tahlıl temz cıktı şükür sanırım oncekıantıbıyotık ıse yaramamışbıtınce tekrar basladı hastalığı baska antıbıyotık verdı şimdi
şimdilik ıyı oğlum umarım bıdaha hastalnmaz sadece huyszluğu var sımdi

hadi gözün aydın canım inşallah tekrarlamaz.
önceki antibiyotik neydi ki işe yaramadı.
şu an hangisini verdi...

daha once ceftinex vrdi
sımdı augmentin verdi akşm alcaz baklım umarım ıyı gelır atesı coıkıyo yıne bıraz yaaa fıtıl attım ama ıse yaramıyo galıba

hadi gözün aydın olsun cnm sewindim işlhh bidaha tekrarlamaz ilaçda şifa olur:)

kızlar gnaydınlaar nasılsınız bakalım?yrn tahir beye gidicem 3lü test yapılacak çok heyecanlıuımm:18:

hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin canım inşallah.

çok selamımı söyle tahir beye. Yakında oda kontrollere gelmeye başlar de

Son düzenleme:
selm kıslarr yoncacım hber ver sonuç alınca bebışlere selm söle
bılgcım sen calışmlara basladn anlasılann ne guzel hadı bkalımm beklıyorz haberını:))

Ceydacım naber talha nasıl bugün umarım iyi gelmiştir şurupları.

Pelinle konustum bugün gülsen tasınma asamasındaymış.
Henüz net bağlanmamış haberiniz olsun.

Seldaaa nerelerdesin.

iyi akşamlar kızlar,naber nasılsınız?
ben iyiyim oğluşla uğraştık bugün,sonra da annemle bikaç yere gitmemiz gerekiyordu,geçmiş olsuna baş sağlığına falan.onları hallettik.azönce geldm eve,oğluşumu yıkıcaz birazdan.

sizler nasılsınız herşey yolundamı herkeste?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…