• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

öyle diyosun da seni de görcez canım benim,yemiyo içmiyo diye çok dert yanacakksın:)
anne yüreği işte aç olduğunu bile bile yemeden dursun diyemiyosun,hal böyle olunca da napacağını şaşıryorsun:(

valla benimkinin eziyeti başlayınca napsam susmuyor Allah tan size denk gelmedi,bazen gittiğim yerden çar çabuk geri geliyorm beni bukadar yoruyor milleti napmaz bu çene huysuzluk diye,zaten ne konuştuğunu da anlamıyorsun,hadi seninkinin derdi gezmek,benimkinin öyle bi derdi de yok ne olduğu belli değil,dişler mahvetti bizi
dün görseydin halimizi ağlardın yani ister gezdir ister naparsan yap yok fayda etmiyo hiçbişey:(
neyse
azönce Ceyda yı aradm eşi çıktı teli ondaymş bugün:)
Talha yı sorcaktm dedim daha iyi akşamdan beri dedi.merak etmeyin kızlar.

Yelda dan da yok bi ses iyilerdir inş.

Tabii ki bende üzülücem yemeyince o zaman sizde bana böyle şeyler söyleyip rahatlatmaya çalışacaksınız ne yazık ki bebekler zaman zaman yemiyor
hepimizde söylediğimin doğru olduğunu biliyoruz ama anneyiz ve içimiz dayanmıyor canım benim
bende çoğu zaman ne istediğini anlamıyorum Lara'nın en sonunda soyuyorum rahatlasın diye
geçecek bugünler hep beraber atlatıcaz inşallah

iyi akşamlar kızlar bn annemdeydm bugun eşim evden cıkınca farkettı telını evde unutunca bnmkını aldı yanına..
talha cok şukur ıyı ama sanırım ıshal yuzunden karın ağrısı cekıyo yapınca rahatlıyo unku.rota vırusun belırtılerı nekı..
bılgıcım ecrın nasıl ıyıleştımı..gulsencım tasınıyosunz demek bı ben tasınamadım yaaa yaz gelsın tasınacam cok zorlandm bu sene ınş.bzde kalorıferlı eve cıkarz yada sobalı...
seldacım aramışsın bugun sağol tatlım talha bugun ıyıydı keyfı yerındeydı ama bnde 3 gndr uyku yok gece yarm saatte bır uyandı ben ee oyle olunca bnde zombıye dondumm..
kendınıze iyi bakın kızlar yarın herkes burda olsun yoklama tutalım artık:27:
iyi g e c e l e r...:16:

ishal kusma gibi belirtileri var canım rotanın
milupanın ishal için maması var o iyi geliyormuş,
ama bebeğiniz rotaya yakalandıysa mutlaka serum taktırın diyor başlarına gelenler
evet canım taşınıyoruz inşallah kolay olur taşınmam

günaydın canlar.
ceydacım çok geçmiş olsun canım.
ecrinde iyi Rabbim'e çok şükür bi arada biraz öksürüyo o kadar.
öksürük şurubu var ama pek vermek istemiyorum.
onu verdiğim zaman yavrum gözünü açamıyo uyuyo hep :))

kızlaaar slm nasılsınız uğrayamadım günlerdir bn fenaa nezle oldum gene yaa bu saate kalktım yatamadım burnum fışı fışır başımada wuruy ağrı ufff kurtulamadım hastalıktan bitürlü:(
szler hafta sonu buluşmuşunuzz ohh ne gzll...

kızlaaar slm nasılsınız uğrayamadım günlerdir bn fenaa nezle oldum gene yaa bu saate kalktım yatamadım burnum fışı fışır başımada wuruy ağrı ufff kurtulamadım hastalıktan bitürlü:(
szler hafta sonu buluşmuşunuzz ohh ne gzll...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine
hamileler kolay hasta olmaz
bayağı dirençli bir enfeksiyon kapmışsın belli

ewet cnm bn atamadım üstümden şu hastalığıı

bilgiciiim sen nasılsın cnm küsmüyüüz

yok hayatım yaaa alelacele anca bi gülsene yazdım çıktım.
özür dilerim hayatım. çok geçmiş olsun canım.
limon kaynatıp içmeni tavsiye ederim.
kuzucukların nasıl bakalım maşallah kocaman olmuşlar.

yok hayatım yaaa alelacele anca bi gülsene yazdım çıktım.
özür dilerim hayatım. çok geçmiş olsun canım.
limon kaynatıp içmeni tavsiye ederim.
kuzucukların nasıl bakalım maşallah kocaman olmuşlar.
saol cnm ewet limon içiyorum cnm:)
bebişlerim büyüyolar teyzesi.)

Rabbim'e çok şükür iyileşti kuzucum
sizde ne var ne yok canım
lara nasıl.
sen nasılsın

çok teşekkürler canımmm
biz iyiyiz maşallahımız var
yarın ultrasonda ben yeğenimi
Lara da kuzenini görmeye gideceğiz
havalar ısınıyormuş hadi herkes sokaklara

ewet cnm bn atamadım üstümden şu hastalığıı

bilgiciiim sen nasılsın cnm küsmüyüüz

atarsın canım merak etme birkaç güne iyileşirsin umarım
yaaaa ceyda yok haber alan var mı???

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar

Yoncacım çok geçmiş olsun cnm,dikkat et kendine yat dinlen bol bol.

Bilgicim senden nbr,nasılsın? Ecrin de iyidir umarım.

Gülsen,gezenti hatun slm söyle Pelin e.ya bugün hava soğuk ve yağmurlu biz de Ceylan la konuştuk ya c.tesi ya pazar buluşalm dedik.hele pazar hava süper dedikleri gibi çıkarsa.o koçişine hediye bakcakmş,ben de bebeme meyve filesi alcm,bizim burdA bulamadm:(

Yelda,Mehtap görünmüyor inş.iyilerdir onlar da.

Nezo iyiydi gördüğüm kadarıyla evelsi gün gördm kendisini.

Ceylancım senle msnde fullüz zaten ondan sormuyorum şekerim:)

Gülsen,gezenti hatun slm söyle Pelin e.ya bugün hava soğuk ve yağmurlu biz de Ceylan la konuştuk ya c.tesi ya pazar buluşalm dedik.hele pazar hava süper dedikleri gibi çıkarsa.o koçişine hediye bakcakmş,ben de bebeme meyve filesi alcm,bizim burdA bulamadm:(

Seldaaaaaa şu meyve filesini nerede bulursan bana da al
ben sana parasını vereyim
hem bahaneyle buluşmuş oluruz
iki lafın belini kırarız oğlun bizim yanımızda sakin nasıl olsa
kızımda gözümü var ne???
Ceylan'a benim msn imi de versene Selda
Bilgi Yonca Mehtap kızlar sizler nasılsınız
bence hergün belli bir saat olsun elimizden geldiğince o saatte girmeye çalışalım nasıl olur

bgn daha iyim cnm sen nasılsın görüşemiyoruz walla artık msnnde kapalı iisn demi oğluşunda iidir işlhh..
gulsen_arda .!.:
Seldaaaaaa şu meyve filesini nerede bulursan bana da al
ben sana parasını vereyim
hem bahaneyle buluşmuş oluruz
iki lafın belini kırarız oğlun bizim yanımızda sakin nasıl olsa
kızımda gözümü var ne???
Ceylan'a benim msn imi de versene Selda
Bilgi Yonca Mehtap kızlar sizler nasılsınız
bence hergün belli bir saat olsun elimizden geldiğince o saatte girmeye çalışalım nasıl olur
walla bgn daha iyiyim cnm hatta şuan gene elimde ıhlamurum war:( sen nasılsın kuzun nasıl?
walla şu saat işi ii olur hiç aynı anda denk gelemiyrz..

slm kızlar nasılsın biz çok hasta olduk önce ben bir hafta kafamı kaldırmadan yattım şimdide Emre pazar gecesi ateşi 39 dreceyi buldu şimdide çok halsiz hiçbir şey yemiyor
Eşim gitti bu arada Salı akşamı siz nasılsınız bebişler nasıl geçmişe bakamadım ben annemdeyim burdan fırsat buldukça girerim artık

slm kızlar nasılsın biz çok hasta olduk önce ben bir hafta kafamı kaldırmadan yattım şimdide Emre pazar gecesi ateşi 39 dreceyi buldu şimdide çok halsiz hiçbir şey yemiyor
Eşim gitti bu arada Salı akşamı siz nasılsınız bebişler nasıl geçmişe bakamadım ben annemdeyim burdan fırsat buldukça girerim artık

kıyamam canım size ben,ikinize de çok geçmiş olsun.Allah şifa versin yakışıklıma
Allah kavuştursun eşinle de,su gibi gitsin gelsin inş.zaman da sular seller gibi akıp geçsin size.

biz de idare eder moddayız şükür,Tuna da aynı iştahsız ve hala çok huysuz,diş de çıkmadı daha hiç.bizden de durumlar böyle Yeldacım.Şükür bugünümüze yuvarlanıp gidiyoruz işte.
seni meraktaydık inanki,iyiki girdin haber ettin,arayı uzatma dediğin gibi fırsat buldukça gir canım benim.
öpüyorum ikinizi de.

Back